Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: NEREYE GİDİYORUZ?
Alt 28.02.2010, 12:54   #41
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: NEREYE GİDİYORUZ?

ugur melekenin yazisi

4-4-2 dergisi her ay bir futbol adamına onun idealindeki takımı soruyor, şubatta da Muhsin Ertuğral hayalindeki 11’i yapmış. Onun Song’u-Kingston’u içeren hayalindeki takımı, ufkunun nereye kadar olduğunu görünce, Sivas’ın neden çok ileri gidemeyeceğini anlıyorsunuz. Ertuğral’ın transfer ettiği 4 Afrikalı’yı üçüncü kez canlı izliyorum; sadece Tunuslu Taider iyi sinyaller veriyor, o da Sakarya’da 83 dakika kulübede oturdu zaten...
Evet, Sivas çok zayıf, ama Bursa’nın rahat galibiyetini sadece rakiple açıklamak haksızlık olur. Cumartesi saat 16:00 itibariyle ligin en yüksek gol ortalamasını tutturan takımı olan Bursa, çok olumlu ve göze hoş gelen bir hücum futbolu oynuyor. Hemen hemen bütün oyuncuları skoru paylaşıyor; topa her dakika sahip olmayı hedefliyorlar, başardıklarında da Ergic-Batalla-Ozan-Volkan yetenek dörtgeniyle keyif veriyorlar. Belki çok iyi savunma yapamıyorlar, Beşiktaş galibiyetinden beri de çok gol yiyen bir takıma dönüştüler. Ama Sivas maçındaki gibi ilk yarıyı hem 1 faulle kapatıp, hem de sürekli hücum ettikleri sürece yediklerinden fazlasını atacak güce de sahipler.

Ivankov katkısı

Bursa’nın 30 üstü Mustafa, Ali, Ömer, Hüseyin’li yaşlı savunmasının açıklarının kapatılmasında kaleci Ivankov’un zekâsının da katkısına değinmek gerek. Bulgaristan Teknik Direktörü Stoilov’un, “2004’te milli takımı bıraktı ama Bursa’ya şampiyonluk yolunda yardım ediyor. Bizim de yardım teklifimizi geri çevirmeyeceğine inanıyorum” sözleriyle ulusal göreve davet ettiği Ivankov, gerçekten iki zirve yarışını götürecek form durumuna sahip. FIFA’nın uygulama değişikliği sonrası rahatlayan Turgay da milli formaya göz kırpar durumda. Bir santrforun yapması gereken her şeyi yapıyor, sırtı dönük top alıyor/veriyor, pas trafiğine katılıyor, hava hakimiyeti var, asist yapıyor, gol atıyor! Doğrusu Avusturya teknik patronu Constantini’nin Turgay’ı izleyip nazik bir davet yapmasından, bu adamın Euro 2012 yolunda bize rakip olmasından da çekinmeye başladım.
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.02.2010, 14:19   #42
bonuce123
Yiğido

bonuce123 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

51 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 622 bonuce123 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Allahın belası 2 .cılık bızı mahfetti sampiyonlar ligine katılmak keske hıc olmasaydık 2.
bonuce123 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.02.2010, 14:24   #43
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 821 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu futbolla nereye gittigimiz çok açıkta biz bunu nasıl kaldıracagız o meçul.başkandan ricam bu hocaylada olmuyor gibi bu topçuları oynamıyanı kovun gitsinler yedek kadroyla çıkalım maçlara ne farkeder öylede yeniliyoruz böylede hiç olmazsa gençler kendini isbatlama şansını bulurlar.bunlar özellikle musa erman ibrahim hemen kovulmalı yasin apo kamanan nabil ikaz edilmeli.gerisinede son şansları oldugu iyice anlatılmalı yoksa bu emeklere çok yazık olacak.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.02.2010, 14:27   #44
85200258
YASAKLI ÜYE

134 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 85200258 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
yigido yakup Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardes sen muhsin hocayi ve sahada oynattgii müthis futbolu savun dur.muhsin hocayla giden hocanin topladigi puanlari kiyasla ama ben dündeki gelisenleri degil bugünki olanlari konusurum yarinlarin planini yaparim.
insallah günler haftalar gectikten sonra hicsevmedigim kelimeleri kullanmam yanilan ben ve benim gibi düsünenler olur.
bana muhsin hocanin kariyerini falan yazacagina sahadaki kopuk 70-80 metre mesadefede oynayan orta saha defans,orta saha forvet hatti mesafelerini hesaplayip yazsan cok daha iyi olur.bursa macinda su adam cok kötüydü defans berbatti diyebilirmiyiz?benim cevabim hayir defans cok kötü degildi takimimiz sahada bir bütün halinde oynayamiyordu forvet defans arasi 70 metre forvet orta saha mesafesi 35-40 metre defans orta saha arasi cok asiri fazla degil ama o bölgede ayni sekilde kopukluk hat safhadaydi.futbolda en temel 2 kural top rakipteyken aani daraltacan rakiple kalen arasinda heme pozisyon alacan topu kapincada bos alanlari kullanip coklu sekilde hucuma cikacan.sen muhsin hocayla oynadigimiz maclarda bunlari görüyorsan mesele yoktur ben göremedim göremedigimi her sekilde söylerim.ben sivasspor u hep üst düzey mücadelenin icinde görmek istiyorum ben teknik direktörde liderlik ariyorum takimin yedigi golde takimdan önce dagilan hoca görmek istemiyorum.bana söylermisin sivasspor lig kac tane maci geriden geldi ve kazandi?
ben bu sene futbol aramadıgımı ligde kalacak skorların bize yeterli olacagını yazdım.. Dedigim gibi defans hucum organizasyonu takım olabilme sistem kurabilme iki günde yapılacak işler degil. Sene başında ne yaptın kardeş? hazırlık maçlarını yazıyım istiyosan sivasın oynadıgı. bize en insaflı davranan 3 tane attı. o dönemde kötü sinyali alıp işleme koymayan bi teknik heyet varken kendi kurmadıgı takımı toparlamaya çalışan adama yükleniyorsunuz nasıl bi mantıktır anlamıyorum. 4-4-2 de ki yazıya gelince song u sen sanırım gerçekten su an ki konumuna bakarak degerlendiriyorsun. bencede song dünya futboluna damgasını vurmus adamdır. adamın kariyerine bak kaç maçta oynamıs kaç yıl milli takım kaptanlıgı yapmıs. kaç kez afrika kupası oynamıs ve bu konuda rekoru eto'nun drogba'nın da oldugu bi turnuvada ele geçirmiş.
http://www.tumspor.com/haber/2010011...ekor-kirdi.php
Bu arada istiyorsan muhsin ertugral isminin bugün avrupanın yıldızı olmuş kaç tane futbolcu çıkardıgını da yazıyım. isimleriyel beraber.. Ayrıca bu başlıgı yazan arkadaş kötü bir yazı yazmamış ancak o kral çıplak lafını Muhsin hoca defalarca tekrarladı. Geldigi günden beri çırpınıyor. Ruhsuz topculara ruh aşılamaya çalışıyor. taider iyi demişin keita, van hereen kötü yani sence.. saygı duyarım herkeisn görüşü ancak bende diyorum ki en faydalısı keita sonra van hereen diyorum. sen stadda maç izleyen ve ilk yarıda ki bursa ve diyarbakır maçlarında hatta trabzon maçında o stadda olan birisi olsan sanırım bu yazıları yazmazdın. Diyarbakırı yenmese bile yenilmesydi simdi bizim 1 puan fazlamız diyarbakırın 2 puan eksigi oluyodu anladın mı kardeş.. Çıkarın artık at gözlüklerinizi..
85200258 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 85200258'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.02.2010, 14:41   #45
konartr58
Tecrübeli Yiğido

229 Mesajına 362 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 konartr58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

moral bozmak amacı ile söylemiyorum.Ama gerçek bu görelim.Geçen yıl şampiyonluğa oynuyorduk.Ama hiçte bir Bursaspor gibi oynamıyorduk.Ama kazanıyorduk.
o artık mazide kaldı.Bugün bakıyoruz düşmemek için oynuyoruz.Düşmemek için ne yapmamız lazım.Bizim gibi düşmemek için oynayan takımlardan iyi oynamamız lazım.Bakıyoruz.düşme hattındaki denizli,diyarbakır,ankaragücü, manisa ve kasımpaşa sivasspordan iyi oynuyorlar.
o zaman bu demektir ki sivasspor bu oyun düzeni ve sistemi ile düşmeye ay yakışan takımdır.
gerçek bu.
eğer sivasspor bu oyunnu ile ligde kalırsa asıl adeletsizlik bu olur.Umarım oyuncularda,hocanın teknik anlayışıda biraz değişirde bu korkunç son yaşanmaz.
bazen bakarız takım yenilir ama güzel oyununu kor.sersiniz ki bu güzel oyunla takım gelecek haftalarda yener.Sivassporda öyle bir umut ışığı şimdilik gözükmüyor.Denizli için umut var ama sivasspor için artık umutlar giderek sönüyor.
hocanın takımların başarısını övmek nezaketi yanında başarısını övdüğü takımların başarısınıa yakıştıracak sistemleri de bulması gerekir.
takımda bir gizli elmi var yoksa futbolun kurgusu mu böyle sivassporun hiçte iyi noktada değil.
ama eğer sivasspor böyle kötü oynasa bile ligde kalacaktır deniliyorsa bir diyeceğimiz yoktur.bildikleri gibi oynasınlar zaten de oynuyorlar.
bence artık yönetim sorgulanmalıdır.nereye gittiğimizin cevabını vermelidir.Araba devrildikten sonra yol göstermelerini istemiyoruz.
bu takımın sahibi olanlar bu takımı düşssünde bırakalım diyorlarsa beklemelerine gerek yoktur.
konartr58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.02.2010, 15:42   #46
karyola
Tecrübeli Yiğido

206 Mesajına 277 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 755 karyola FAZLA SÖZE GEREK YOKkaryola FAZLA SÖZE GEREK YOK

hücüm savunmadan başlar.bizim savunmada allah muhafaza evlere şenlik.çok merak ediyom futbolcular ya idmana gitmiyor ya da maçtan maça sahadalar
karyola isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.02.2010, 15:49   #47
calipso
Usta Yiğido

426 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 712 calipso FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

veremettinz bütün taraftarı be çekin dgidin artık topunuz....
calipso isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.02.2010, 19:04   #48
58_Buğra_98
Yiğido

58_Buğra_98 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

417 Mesajına 1.155 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 712 58_Buğra_98 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Biran önce çaresini bulun, takım uçuruma doğru gidiyor. Bir daha Süper Lige çıkmamız hayal olur.
58_Buğra_98 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.02.2010, 19:17   #49
ayna26
Tecrübeli Yiğido

278 Mesajına 456 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 ayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISI

Nereye gidiyoruz?soru mantıklı ama yorumlar anlık olduğu için gerçekleri yansıtamıyor.Kimine göre bank asya ligine kimine görde üst sıralara.önemli olna nereye gitmemiz değil nereye ne şekilde gitmemizdir.bir hafta önce takımın manisa maçından sonra ligde kalma yolunda iyi avantaj kazandığını şu an ise bursa maçı sonrasında ligde kalabilecekmiyiz?sorusu ile yorumların yapıldığını görmekteyiz.bursaya yenilgisi herşeyin sonu değil.şimdi İBB maçı var onu alalım ligde kalırız.
Alt 28.02.2010, 19:51   #50
tekdoktiri
Tecrübeli Yiğido

tekdoktiri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

94 Mesajına 125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 643 tekdoktiri FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ÇOK BASİT OYNAMI YOR TAKIM BENCE CEZA VERLMESİ LAZIMBUNLARA RUHSUZ BUNLAR
tekdoktiri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
gİdİyoruz, nereye