Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > Süperlig

Süperlig BURADA SÜPERLIG TAKIMLAR HAKKINDA YORUMLARINIZI YAZABILIRSINIZ

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Diyar %99 düştü
Alt 14.03.2010, 18:11   #41
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Böse Cevap: Diyar %99 düştü

Eğer türkiyede siyasetten uzak ,tarafsız federasyon varsa, diyar kesin gitti, zaten 2.ligden de düşüyordu,sağolsun hortumcu ,hırsız,bölücü yandaşı,müslüman ve türk düşmanı,zihniyetin tarım bakanı, bütçesinden para akıtıp şampiyon yaptı.artık onlarda kurtaramaz göz göre göre,taraf tutamazlar.kendi düşen ağlamaz,bizmi sahaya girin diyoruz.bize düşen çok dikkatli olmak sivasta ve diğer kentlerde çok sivas düşmanı var hertürlü kahpeliğe hazır olmalıyız saha girip aynı cezayı bizede kestirirler,sivasdüşmanlarına koz vermemeliyiz .ancak herşey bitmedi hala 5 galibiyet lazım bu futbolla nasıl olur bilemem.
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.03.2010, 18:14   #42
58SİVAS58
Acemi Yiğido

58SİVAS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 25 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 615 58SİVAS58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Diyar %99 düştü

bu federasyon diyar ı düşürmez... kurallarıda uygulamaz... burası türkiye kardeşim açılım denen saçmalık olduğu müddetçe üç beş oy hesabına bu takımı ligde tutarlar. benden söylemesi...
ama diyar ın bu tavırlarıyla değil kendi emeğimizle ligde kalmamız onurumuz ve yiğidoluğumuz için çok önemli ne olursa olsun asil ve saygın tutumumuzu devam ettirmeliyiz. bizim taraftar ve yönetim olarak tavırlarımız diğer takımlara ne olursa olsun örnek olmalı iyisiyle kötüsüyle.
58SİVAS58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.03.2010, 18:19   #43
yigidoss
YASAKLI ÜYE

yigidoss - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

181 Mesajına 300 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidoss ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Hiç sanmıyorum Diyarbakır'ın düşürüleceğini açılım ayağına kalacak ligde. Bakınsana ya Galatasaray - Fenerbahçe maçında GS'ye şişe attıkları için 5 maç alıyor. Bursalı futbolcular canını zor kurtarıyor Diyarbakır'a 3 maç veriliyor.
yigidoss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.03.2010, 18:44   #44
bgürsoy
Yiğido

82 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 645 bgürsoy isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Dereyi görmeden paçaları sıvamayın derim beyler.. Diyarbakır küme düşürülemez..
gerekirse kurallar değiştirilir bu takım yine de ligden düşmez..düşürülemez
bgürsoy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
diyarbakır KÜMEYE DÜŞÜYOR
Alt 14.03.2010, 18:44   #45
ShabbatShalom
Tecrübeli Yiğido

ShabbatShalom - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

311 Mesajına 647 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 794 ShabbatShalom Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart diyarbakır KÜMEYE DÜŞÜYOR

Geçen haftaki Diyarbakırspor-Bursaspor maçının yarıda kalmasından sonra, bugün de İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Diyarbakıspor maçı tamamlanamadı. Eğer bu iki maçtan da hükmen mağlubiyet kararı çıkarsa, Diyarbakırspor küme düşecek.

Geçen hafta Diyarbakırspor-Bursaspor maçının yarıda kalmasından sonra, bugün de İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Diyarbakıspor maçının son anlarında olaylar çıktı. Evsahibi ekibin maçın 87. dakikasında attığı gol sonrası sahaya inen bir grup Diyarbakırspor taraftarı, maçın tatil edilmesine neden oldu.

Eğer Türkiye Futbol Federasyonu, Diyarbakırspor'un bu iki maçta da hükmen yenik sayılması kararını verirse, kırmızı-yeşilli takımın ligden düşürülmesi gündeme gelecek. Çünkü kurala göre, bir sezon içindeki iki maçta hükmen yenik sayılan bir takım bir alt lige düşürülüyor.

Öte yandan teknik direktörler maç sonu şu açıklamaları yaptılar:

ABDULLAH AVCI: "Soyunma odasına kaçmak zorunda kaldık"

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Gol attıktan sonra karşı tribünlerden bir anda sahaya indirler. Soyunma odasına kaçmak zorunda kaldık" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un Diyarbakırspor'u konuk ettiği maçın 87. dakikasında olaylar çıktı. Belediye'nin kaydettiği golün ardından Diyarbakırspor taraftarı sahaya girerken, futbolcular ve hakemler soyunma odasına kaçmak zorunda kaldı. Hakem Hüseyin Göçek'in maçı tatil etme kararı aldığı mücadelede İstanbul Büyükşehir Belediye Teknik Direktörü Abdullah Avcı, olayların neden bir anda başladığına anlam veremediğini ve soyunma odasına kaçmak zorunda kaldıklarını belirtti.

Abdullah Avcı, "Biz 87. dakikada gol attıktan sonra Diyarbakırspor seyircisi bir anda sahaya indi. Neden indiklerini anlayamadık. Biz şu anda soyunma odasındayız. Biz ve futbolcularımda bir şey yok. Kendi takımlarına mı kızdılar da indiler yoksda hakemlere mi bilmiyorum. Şu anda maçın tatil edildiği bilgisi de geldi. Biz soyunma odasına çok yakın olduğumuz için hemen içeriye girdik. Karşı tribün tamamen indi sayılarını ya da ne kadar olduklarını bilemiyorum ama hepsi birden sahanın içerisinde koşuyordu. Soyunma odasına yakın olmamız çok iyi oldu" diye konuştu.

GÜVENÇ KURTAR: "Neler oluyor anlamadım"

Diyarbakırspor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, "Neler oluyor ben de anlamadım. Yaşadıklarımız çok üzücü. İki hükmen olunca galiba küme düşürüyorlarmış" diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un Diyarbakırspor'u konuk ettiği maçın 87. dakikasında olaylar çıktı. İstanbul Büyükşehir Beldiyespor'un kaydettiği golün ardından Diyarbakırsporlu bazı taraftarlar sahaya girerken, futbolcular ve hakemler soyunma odasına kaçmak zorunda kaldı. Hakem Hüseyin Göçek'in maçı tatil etme kararı aldığı mücadelede detayları Diyarbakırspor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar'dan aldık. Yaşananların çok üzücü olduğunu iki hafta üst üste yaşadıklarına anlam veremediğini ifade eden Kurtar, taraftarın hakeme tepki gösterdiğini ifade etti.

Güvenç Kurtar şu açıklamaları yaptı, "İnanın ben de anlamadım neler oldu, neler oluıyor... Hakem bir serbest atış kararı verdi ve golü yedik. Bu dakikada taraftar bir anda sahaya indi. Hakemin verdiği hatalı kararın ardından gol yediğimiz için böyle bir tepki verdiklerini zannediyoruz. Hakem kararı yanlış verdi diye düşündüler. Moralimiz çok bozuk. İki hafta üst üste yaşadıklarımız çok kötü şeyler. İki hafta üst üste böyle ve üst üste iki hükmen maç kaybetmiş olacağız. Az önce duyduğuma göre böyle iki hükmen olunca küme de düşürüyorlarmış. Bakalım neler olacak. Bu durumlar, bu yaşananlar çok üzücü. Ben ve futbolcularım şu anda soyunma odasındayız. Bizlerde bir şey yok."
ShabbatShalom isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ShabbatShalom'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Diyarbakırspor kümeye düşüyor
Alt 14.03.2010, 18:57   #46
levent87
Acemi Yiğido

10 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 674 levent87 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Diyarbakırspor kümeye düşüyor

2 sene önce şampiyonluktan konuşuyorduk şimdi d.bakır küme düşürelecekmi düşürülmeyecekmi diye konuşuyoruz ben size fikrimi söyleyim siyaset araya girer düşürmezler d.bakırspor'u
levent87 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.03.2010, 19:04   #47
ahmet_200655305
Acemi Yiğido

27 Mesajına 48 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ahmet_200655305 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Tribün olayları nedeniyle tatil edilen Bursaspor maçıyla ilgili Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu kararını bekleyen kırmızı-yeşilli ekip, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında da taraftarının sahaya girmesi ve karşılaşmanın tatil edilmesiyle büyük bir tehlikeyle küme düşme tehlikesiyle karşılaştı.

Tatil edilen iki maç nedeniyle federasyon yönetim kurulu kırmızı-yeşilli ekibe hükmen mağlubiyet kararı verirse, Diyarbakırspor Futbol Müsabaka Talimatı'nın 20. maddesi gereği bir alt lige düşürülebilir.

Futbol Müsabaka Talimatı'nda, güvenlik nedeniyle müsabakaların tamamlanamamasını içeren 20. madde şöyle:

''(1) Müsabaka hakemi; a) Müsabakanın, kulübün futbolcusu, yöneticisi, teknik adamları ile diğer kişilerin ayrı ayrı veya birlikte hakeme veya rakip takım futbolcu ve mensuplarına fiili eylemde bulunmaları, kavgaya sebebiyet vermeleri ve bu eylemleri dolayısıyla müsabakaya devam edilmesi olanağının kalmaması,

b) Seyircilerin taşkın ve edebe aykırı hareketleri ile birlikte müsabakaya müdahaleleri sonucunda müsabakaya devam edilmesi olanağının kalmaması, hallerinde müsabakayı tatil ettiğini ilan eder. Bu hallerde TFF Yönetim Kurulu, ihlali gerçekleştiren takımlardan birinin veya her ikisinin hükmen yenik sayılmasına ve ayrıca olayın durumuna göre galibiyet halinde verilen puan kadar puan tenziline karar verebilir. Eğer müsabaka eleme usulüne göre düzenlenmişse, takım bu müsabakalardan ihraç edilir ve ertesi yıl aynı mahiyetteki müsabakalara katılamaz. Play-Off sisteminde oynanan müsabakalarda ertesi yıl aynı mahiyetteki müsabakalara katılamama kararı verilemez.

(2) TFF Yönetim Kurulu, 1. fıkrada öngörülen tüm durumlarla ilgili olarak karar verirken, müsabakanın hakemlerinin, gözlemcilerinin, temsilcilerinin, Merkez Hakem Kurulu ve Temsilciler Kurulu Üyelerinin, Disiplin Müfettişlerinin ve ilgililerin raporlarını ve her türlü delili göz önünde bulundurur.

(3) TFF Yönetim Kurulu, yaptığı değerlendirmede, maçın tatil kararlarını uygun görmediği takdirde, maçın tekrarlanmasını veya yarıda kaldığı anki sonucu ile tescil olunmasına karar verebilir.

(4) Bu maddede belirtilen sebeplerle aynı sezonda ikinci kez müsabakanın tamamlanamamasına sebebiyet veren takımlar, bulunduğu sezonda müsabakalardan çıkarılarak, bir alt lige düşürülür ve bu takımla müsabakası olan takımlar müsabaka yapmaksızın hükmen galip sayılırlar. Bu durumda olan takımların takip eden sezonda müsabakalara alınıp, alınmaması konusunda TFF Yönetim Kurulu karar verir. Alt lig bulunmaması halinde kulüpler bir yıl (sezon) müsabakalara alınmazlar.''
ahmet_200655305 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.03.2010, 19:14   #48
YİGİDOKENTLİ
Tecrübeli Yiğido

193 Mesajına 247 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 673 YİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDI

inşallah düşerde pislik biter ligde top oynanir olayla muvalatla liginin dengesini bozdular.
YİGİDOKENTLİ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.03.2010, 19:19   #49
YİGİDOKENTLİ
Tecrübeli Yiğido

193 Mesajına 247 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 673 YİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDI

saten düşmezse fedarosyan istafa etsin bu kadar göz yumulmaz
YİGİDOKENTLİ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.03.2010, 19:26   #50
Divriği58-
Usta Yiğido

Divriği58- - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

256 Mesajına 464 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 828 Divriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekannt

düştüğümüz duruma bak diyarbakırın düşürülmesini bekler hale geldik çok yazık ligin en kötü top oynayan takımıyız
Divriği58- isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
diyar, diyarbakır, diyarbakırspor, düştü, dÜŞÜyor, kümeye