Alıntı:
Bestepeli-58 Nickli Üyeden Alıntı
tespitleriniz doğru ama ben bunu bülent uygunun gitiği gün forma yazdım bana güldüler bu takım düşer dedim ve en son bu takım antalyasporu yenereek hoca gitti ama işin alı şu sivasspor seyircisine bu takım fazlaydı saten şimdi bize imreneleri öven bir hoca geldi ne hocası bence coban bir takım başında 25 maca cıkmışsın hocam hala uyumdan bahsediyor sen hoca değilsin bu bir fikret ünsal efendi takım şanpıyonluga giderken her gazate her televizyon konuşuyordun yok bilakayı biz satmadık bülent hoca kim oluyorda veriyor faln deyip duruyordun hatta son demece şudur BÜNET HOCANIN 12 HAFTAYA KADAR KIREDİ VAR DİYEN KİŞİ SİVASSPORU DİNAMİTLEYEN TEK KİŞİ FİKRET ÜNSALDIR ve istifa etmelidir bakın antalya macından sonra bir kelime basına acıklama yok bu büyük bir depremin habercisidir işimiz sivassporumuz alaha kaldı allahım utandırma bizi
|
Koruduğun Bülent TUmu,syllayı dialloyu sattı parasını cebine koyu Şimdi Gönderdiği oyuncular banko oynuyor takımına faydalı oluyor gol atıyor Aldığı oyuncularda beş para etmez bir kere 2 oyuncuya bir oyuncu alınırmı yazık değilmi be o gün yanlış olduğunu söyledim Oturmuş bir takımla bu kadar oynanırmı tamam bilica gönderilebilir ama peş peşe adam gönderirsen böyle olur Bülent Gitti iyi oldu Hala bülent yalakaları dolu