Cevap: Maçı Değerlendirelim
Maçın Yıldızı Kimdi : ?Kadir; Defans bloğu ile ileri oyuncularının arasında geçiş görevini mükemmel organize etti. Burada tek sıkıntımız defansımızın savruk ve heran hata yapmaya meyilli olması keşke biraz daha formda olsalarda bol bol gol pozisyonuna girsek demekten kendimi alamıyorum. ama gerçektende geç form tuttu Kadir ama bugün güzel bir oyun çıkardı. Tebrik etmekde bize düşer. Keita; Diri sağlam ama biraz pas hatasını aza indirgerse süper bir orta saha oyuncumuz olacak. Devre arasında gelen en reel oyuncu bana göre. Artısı ise kiralık olmayışı. Takım oyununa yavaş yavaş katkıda bulunmaya çalışıyor. Daha iyi olacak. Mehmet Yıldız; Daha hazır değil özellikle il devre şok yemiş Alabalık gibi döndü dolaştı ama ikinci devre silkelendi ve golünü attı. Sahanın her tarafında o görünmese bile varlığı yetiyor. Rakibe basmasını didişmesini savaşmasını göresimişiz. Helal sana kaptan. Hayrettin; Çok üzdü beni ama oyunu ile değil geçirmiş olduğu o anki durumu ile. Ama iyi niyetli oynuyor yüreği ile oynuyor, içimizden biri artık yer tutmalarda biraz olsun eski Hayro olmaya başladı. Bir pozisyon kaçırdı alanı bomboş kaldı, onun haricinde hata yapmadı. Geçmiş olsun Hayro58... Kamanan; Ben burdayım diyor ama artık şanssızlıktanmı yoksa kadroya az girmesindenmi bir türlü yenemiyor bu durumu. Hocamız ona görev verecek üzerine titriyor ama bir eksiklik var onda çözülecek biliyorum O uyanırsa devlerin hepsi hortlayacak. Sadece rakipleri geçmede sıkıntı yaşıyor ama tek vuruşlarda çok iyi bunu zaten biliyoruz. Daha iyi Yannick, daha iyi... Faruk; oda girdikden sonra sahanın iyisiydi. Bir şeyler yapmaya çalıştı ve golde payı çok büyüktü. Alternatif olmayı hiç dert etmiyor. Çünkü 2. dönüşü bu takıma. Bunu da iyi kullandı. Sedat; Burada onu seçiyorum. Hala gereksiz agresiflik yapıyor hala hatalı paslar veriyor hala gereksiz top sürüyor yada ayağında top bekletiyor. Ama o yürekliliği yokmu öldürüyor beni. Onsuz olmaz bu defans ah birde çok agresif olmasa. Helal sana cesur yürek. Abdurrahman; Onu bir an Shaqtar maçında ki gibi gördüm. Hemen ileriye dikine oynamak istiyor. Çok güzel ileri çıkışları oldu ama ger dönüşleri biraz daha hızlandırmalı. O bizim için çok önemli bir oyuncu.
Maçın en kötüsü kimdi : ? Akın; Onu çok seyrettim bugün. yüreğimizi ağzımıza getirdi. Kaleciliğin kitabını yazar ama sadece çizgi üzerinde değil. Biraz ileri çıkıp müdahelelerde bulunması lazım. Üzerindeki bu ürkekliği atması lazım. O zaman ilk golüde yemezdik Son pozisyonuda yaşamaz en az 40 saniyede topu ileri sürebilirdik. Buda bir gol pozisyonu demek. oş yeme riskimizde var ama Rijkard sağolsun bu oyun sistemi ile biize atmaları zordu. Neyse Akın bu Akın değil. Biz ona güveniyoruz. Erman; Onu bir kaç defa korner atarken gördüm. Başkada yok. Ne oluyor anlamadım. Kardeşşş sen şike yapmadın artık kafandan at o olayları. Kumaşın sağlam iyi oyuncusun bizim için önemlisin. Bunu bilesin.
Maçta göze çarpanlar : ? Seyircimiz muhakkakki. Hem sahip çıkıyor hemde tribünleri dolduruyoruz. Çok güzel çok güzel. Ayrıca Arda efendi gol atınca bizi mort etti ama yiyincede kendi Morardı. Bu yüz hali FIRT dergilikti. Gülmedim değil.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Biz küme düşmeyeceğiz. Düşmeyeceğiz. Yeterki böyle oynayıp defansda daha az hata yapalım yeminle konuşuyorum yenemeyecğimiz takım yok. Ah defans vah defans..
Bakkal'ın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?Hocamızın kalitesi ve özellikle oyuna müdahaleleri tartışılmaz. Bizi motive eden hoca lazım. İzlanda da bile yanardağ patladı. Bizede bir ateşleyici lazımdı İşte en önemli meselemizde bu. Ne dedi maçtan sonra ''İyiki gelmişim, Pişman değilim.'' Demekki oyuncuları tanıyor vede güveniyor. Hadi hep böyle hocam hep böyle...
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|