Alıntı:
bozcelik Nickli Üyeden Alıntı
ne alakası var şimdi sporu siyasete bulaştırmayalım, akparti iktidarda olmasa bu millet krizde dükkanları yapmalardı, gördük 94 de 2001 yılında eften püften şeylerden kriz çıkıyordu birileri malı götürüyor olan gariabana oluyordu, selami uzun feneri tebrik etmiş olabilir bizi ilgilendirmez, o onun basiretsizliği, inadına akparti inadına türkiye
|
siz kör olmuş etrafınızda olan bitende bi haber olan tiplersiniz,şu ülke bu zamanlarda çektiğiniz hiç bir zaman çekmeyecek,akp liler ülkenin sorunlarindan ziyade ülkeyi kutuplaştıran popülizim yapan ülkeyi çıkmaza götüren bir yönetim sergiliyor.... 15 milyon işşiz sizin için ne ifade ediyor? ülkemde üretime katkıda bulunan hangi yatırım yapıldı ( hemen duble yollar aklınıza geliyor demi :-))
uyanık olun ve aklınızı başınıza alın...! sizi her türlü sömüren bir yönetim,sigara ve benzinden aldığı vergiler ile günü kurtarmaya çalışan üretimin 0 olduğu bir zamanda geçmiş yönetimlerin önemi dahada önem kazanıyor...bir daha yazı yazarken bilgin dahilinde yaz..eskiden enflasyon vardı ama üretim şu anki üretimin 1000 karı fazlaydi,ülkenin şu anki dış ticaret açığını biliyormusun? bilemezsin bilseydin bu saçma yazıyı yazmazdın....
inadınaaa özgür TÜRKİYEEE VE ŞAMPİYONN SİVASSPORRR