Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Transferde Son Durum!!!
Alt 19.08.2010, 15:27   #41
Sivaslibey
Tecrübeli Yiğido

Sivaslibey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

274 Mesajına 526 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 832 Sivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Transferde Son Durum!!!

Alıntı:
HAYALKAFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

haberin en başında da yazmıştım hocam bu hafta sonuna kadar bu transfer belli olacak şu anda gerçekleşme olasılığı % 90 Sivasspor tshabalaba ile her konuda anlaştı oyuncuyla sorun yok sorun bonserviste adamlar 1,5 milyon euro istiyor fiyatı indirmeye çalışıyorlar bu transferde bizim lehimize olan 2 faktör var :
1- muhsin ertuğralın devreye girmesi
2- Tshabalabanın dünya kupasında gösterdiği performanstan sonra artık Avrupada oynamak istemesi ve bu aşamada Sivassporu iyi bir başlangıç görmesi
Ben Kaizer Chiefs forumunda bir tur atayim dedim, adamlar Tshbalala'dan ümidi kesmisler sadece çok istedikleri çok iyi bir golcü var Katlego Abel Mphela diye, milli takim santraforu oda 1 500 000 € maliyeti var ondan dolayi Tshbalala'ya bu fiyati istiyor Kaizer chiefs takimi.

Bence bizim yönetim ya o parayi verecek almak için yada vazgeçecek.

KAizer chiefs takimi inmez fiyat konusunda
Sivaslibey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Sivaslibey'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.08.2010, 15:46   #42
sivaslihakan
Usta Yiğido

sivaslihakan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

147 Mesajına 239 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslihakan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
arkadaşlar saidou transferi gerçekleşmeyebilir bunun nedeni de saiodunun sivas şehrinde durmak istemeyişi yoksa maddi konularda bir pürüz yok ama saidou şehre gelmek istemiyormuş
_bu arada kamanın durumunu soran arkadaşlar için aldığım son bilgileri vereyim : malum kamanan Cas mahkemesinden 4 ay hak mahrumiyeti cezası aldı yani 4 ay forma giyemeyecek bu süre zarfında Kamananın sözleşmesi geçici olarak donduralabilirmiş aynı beşiktaşın sakatlanan Sivoka yaptığı gibi anlaşma olursa -ki bu zor ihtimal- sözleşmesinin feshi ve gönderilmesi de bir ihtimal
abi birakin ya sehre gelmek ikstemiyormus bülent uygun cikartti bu sözü hala devam ediyor her yerde oynuyorlarda sivbasa gelincemi sehre gelmek mistemiyor abi bana öbür sehirleriden neyimiz eksik bi sayinda görelim ben almanyadan sivasa gidince hayran kaliyorum sivasa a´bütün tatilimi sivasta gecirmek mistiyorum hic bir eksiklik göremiyorum sivasta
sivaslihakan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.08.2010, 15:51   #43
kiNgSiZe58
Usta Yiğido

kiNgSiZe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 773 kiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
sivaslihakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
abi birakin ya sehre gelmek ikstemiyormus bülent uygun cikartti bu sözü hala devam ediyor her yerde oynuyorlarda sivbasa gelincemi sehre gelmek mistemiyor abi bana öbür sehirleriden neyimiz eksik bi sayinda görelim ben almanyadan sivasa gidince hayran kaliyorum sivasa a´bütün tatilimi sivasta gecirmek mistiyorum hic bir eksiklik göremiyorum sivasta
cok dogru sivasta lazim olan hersey var. Tabi eger saidou disko misko felan istiyorsa onu bilemem. o yok cünki
Alt 19.08.2010, 16:00   #44
58^SiVaS^58
Tecrübeli Yiğido

58^SiVaS^58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

262 Mesajına 410 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 655 58^SiVaS^58 COK SEVILEN BIR KISI58^SiVaS^58 COK SEVILEN BIR KISI58^SiVaS^58 COK SEVILEN BIR KISI

Hadi Yönetim artik cok beklettiniz bizi yapin su transferi yüzümüz gülspn.
Gecemiz gündüz olmuyor hadi.
58^SiVaS^58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda 58^SiVaS^58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.08.2010, 17:22   #45
Holigann
Yiğido

Holigann - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 600 Holigann FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
arkadaşlar saidou transferi gerçekleşmeyebilir bunun nedeni de saiodunun sivas şehrinde durmak istemeyişi yoksa maddi konularda bir pürüz yok ama saidou şehre gelmek istemiyormuş
_bu arada kamanın durumunu soran arkadaşlar için aldığım son bilgileri vereyim : malum kamanan Cas mahkemesinden 4 ay hak mahrumiyeti cezası aldı yani 4 ay forma giyemeyecek bu süre zarfında Kamananın sözleşmesi geçici olarak donduralabilirmiş aynı beşiktaşın sakatlanan Sivoka yaptığı gibi anlaşma olursa -ki bu zor ihtimal- sözleşmesinin feshi ve gönderilmesi de bir ihtimal
Tshabalala ne oldu renkdaşım sen onu söylevarmı yeni duyum?
Holigann isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.08.2010, 17:40   #46
4eylül
Usta Yiğido

4eylül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

452 Mesajına 776 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 692 4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI
Reden Cevap: Transferde Son Durum!!!

ön libero sol açık tantem ve golcü takıma faydalı olacak bu mevkilere ihtiyaç var hazır olmayan oyuncu istemiyoruz
4eylül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.08.2010, 17:45   #47
4eylül
Usta Yiğido

4eylül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

452 Mesajına 776 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 692 4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI

eksik yönlerimizi gerçekten kaliteli sivasa ayak uyduracak oyuncular alınırsa efsane geri döner elimizden dolaylı yollardan alınan şampiyonluğumuzu geri istiyoruz tek şampiyon tek büyük anadolu abisi bğyük sivassporumuz
4eylül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.08.2010, 18:06   #48
58 SiVaSıM 58
YASAKLI ÜYE

58 SiVaSıM 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

484 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick

tshabalala gelsin o bize yeter saidou kimde sivası begenmiyo allahın malı xDD
58 SiVaSıM 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.08.2010, 19:22   #49
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 810 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick

Tshabalala transferini bosuna bekliyorsunuz bence.
Adamlar aciklama yapmis satmayacaklarini.
Sivasspor 600 bin euro teklif etmis onlar 2-3 milyon euro arasi para istemisler. o yüzden transferi kapatmislar !!!

SIPHIWE TSHABALALA AND ITUMELENG KHUNE STAYING AT KAIZER CHIEFS

Itumeleng Khune and Siphiwe Tshabalala will continue donning the Kaizer Chiefs jersey after the club decided to close the chapter on transfers.

Amakhosi football manager Bobby Motaung says the two Bafana Bafana players won’t be moving overseas as has been widely speculated.

Tshabalala, specifically, has been linked with several European clubs, including Turkish side Sivasspor, who KickOff.com has learnt was the only club to put in an offer in “black and white” for the star midfielder.

Sivasspor apparently made an offer of R5.6million, well below the R20-R30million Chiefs reportedly demanded for the player.

Motaung says no player will be leaving the team, except Michael Nkambule. “We have closed the chapter regarding transfers. Khune and Shaba will be staying with the team. We are not releasing anyone,” he says.

The club has requested that Shaba and Khune don’t comment on the matter as it is “closed”.
50sekiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.08.2010, 19:32   #50
taraf
Yiğido

taraf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

114 Mesajına 334 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 614 taraf COK SEVILEN BIR KISItaraf COK SEVILEN BIR KISItaraf COK SEVILEN BIR KISItaraf COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
stutgart58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
beyler inanmayın bu habere..HAYALCAFE de kimmiş..sanki yönetimden birinden haber almış gibi sevnyosunuz...kanıt nerde..kaynak nerde?
hayelkafe nin haberleri dogru çıkıyor sallama deyil emin ol sagol hayalkafe
taraf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
durum, transferde