Cevap: Top hocada!
Teknik Direktör Mesut Bakkal'ın raporu doğrultusunda Keita ile birlikte kadro dışı bırakılan Mehmet Yıldız'ın affedilip affedilmeyeceğine yine teknik heyet karar verecek.
Sivassporlu yöneticiler “ Biz hocanın raporu doğrultusunda kararı onayladık,eğer hoca bu iki futbolcuyu affederse bizim için problem yok,bundan önce olduğu gibi bundan sonrada hocanın işine karışmayız “dediler.
Önceki gün yazılı bir açıklama yaparak özür dileyin Mehmet Yıldız ile diğer kadro dışı Keita'nın Teknik heyet tarafından affedilip edilmeyeceği merak konusu.
Öte yandan Mehmet Yıldız'a yönetim tarafından 150.000 TL para cezası verildiği açıklandı.Ayrıca Keita'nında yönetim tarafından 20.000 Euro'luk para cezasına çarptırıldığı açıklandı.
______________________________ __________________________
Iyi güzelde Bu Hoyacida Istifaya Kim zorlayacak Buca Beraberlinden sonra Takimi Ve Tesisleri Hemen Terk etmesi Gereken bu Mesut Bakkali Kim gönderecek bunada bir Care bulacakmi mademki Futbolcularda verilen bu kararda etkili ise neden bu macin 3 puan kaybinin sorumlusu sensin Hoca Denmiyor neden Hesap sorulmuyor ? Bu takim bu kadar yalnizmi kaldi Kaynak Hürdogan yazmislar bunu yazan gazetede ve Kösesinde bunu yazdimi yoksa atiyormu bunuda bir sormali ? yanlis haberi koymayin Gercekse Baskan ve Yönetimden aldigi Diger konusmalarida aktarmali Okuyucusuna ? Takimi Zor günlerde Yalniz birakan Baskandan neden ses Cikmiyor Bunu Cikip Taraftara Aciklamasi Gerekmezmi Hani Biz iyi bir takimdik bu oyunlami ? Yaptiginiz Transferler Dandik Cikti Sayin baskan buna Denecek bir sözünüz varmi yoksa Kabus yasamak Bu Taraftara Hakmi ? bunlari biz Haketmedik ? burdan sesleniyorum uyanin Takim ucurumdan düsmek üzere kazadan sonra ayaga kalkmak zor bunu yasadik yasatdiniz sayenizde bu kabusdan Taraftari kurtarin böyle bir futbol seyretmekden utaniyorum Bir yigin futboldan anlamayan adamlar sahada boy gösteriyor al birini vur öbürüne böyle Rezil futbolu seyretmeye icim el vermiyor burdan seni yönetimini Protesto ediyorum Taraftara kulak verin ?
|