it ürür kervan yürür...
tezgah... kumpas... bize ne arkadaslar bunlardan... ahmet çakarın deyimi ile sezonun patlamasını yapan süper ligin çaylağı sivasspor , eminim ki birilerinin gözünü korkutmuştur... bize ne... korkanlar düşünsün... bizim yapmamız gereken yönetimi ile, şehri ile, taraftarı ile... üzerlerimize düşeni yerine getirmek olmalıdır... yönetim mesela basın ile, görsel ve yazımı medya ile ilişkilerini iyi tutmalı 2 sütun santim haberler ile artık kandırılmamalı, tv lerde onlarca yorumlar yapılırken sivas gayrisi tüm yorumlar yapılırken sivas yorumları sümen altı edilmemesi için gayret sarfetmelidir...
nerede olursa olsun öyle yada böyle tüm sivas ve sivassporlu olanlar arabalarına kırmızı-beyaz bayrak,flama ve formalar asmalı... buda bir nevi vücut gösterisi olacaktır...
ölmez bu hareket ölmez bu dava diyen ozan gibi, takımımızı her zemin ve satıhda desteklediğimizi ele-güne göstermeliyiz...
bu hengamede bende herkes gibi istanbulda oturan bir sivaslı olarak olacaksa olimpiyat, olmayacaksa biran önce tadili yapılmış , bitirilmis 4 eylül stadyumunda oynanmasını arz-ı endam ve reca ediyorum...
basın, müttefikimiz olmalı...bunun için gereği ne ise sivasspor hakkında yetki sahibi olanların gerekli irtibatları kurmaları kaçınılmaz ve birinci öncelikli vazifeleri olmalıdır diye düşünmekteyim... L-Ü-T-F-E-N
|