Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor'dan at çiftliği!
Alt 09.12.2010, 00:29   #41
emre41
Tecrübeli Yiğido

271 Mesajına 608 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 728 emre41 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Sivasspor'dan at çiftliği!

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Allah war ya 20 000 bende taswip etmem ..hiç yapılması daha iyi..bir seye dikkat ettim ben burada farklı konularda yorum yaptığım zamanlar genelde konuyu aynı yere bağlıyorum ...is dönüyor dolasıyor taraftara geliyor..)stad isin hikayesi..ben Sivasın daha doğrusu yeniceriler veya yiğido gençlik in en kısa sürede anadolunun 2.teksası olmasını diliyorum..içimde yaradır bunu sizden önce baska biri yaparsa inan üzülürüm doğrusu..bir fikrimi daha söylemek isterim konu buraya gelmisken ..tribün adının bir olması gerekiyor bence..bizdede her oturduğun tribünün kendine göre bir yeri adı wardır ama bursa taraftarının adı texas tır bu değismez yolda 70 lik dedeme sorsa o bile bilir texas olduğunu...bağıslayın benı ben Sivasta kabul göen grubun hangisi olduğunu bilmiyorum lakin Sivas taraftarının bir ismi olacaksa ve bu mevcut grup isimlerinden birinden seçilecekse bana YENİÇERİLER .. ismi daha güzel daha ifade bütünlüğü olan bir isimmis gibi geliyor...

Neden bu ülkede her şey ikinci el? Misal bi şehir övülecekse "Doğunun Parisi" diye neden denir? Bu, Paris'e olan hayranlığımız mıdır, yoksa adı geçen şehirin Paris'e hık demiş burnundan düşmüşlüğü müdür? Bence ilki.

Şimdi sizin de 2. teksas benzetmenizi ben çok sığ buluyorum. Siz iyi niyetli olabilirsiniz ancak söylediğiniz lafın yanisi "siz ancak bizim yan sanayimiz olursunuz"dur. Nasıl ki güzel bir şehrin Paris'in imitasyonu olması gibi.

Yeniçeriler nev-i şahsına münhasır bi gurup olsun temennisindeyim. Kaldı ki benzetmeye çalıştığınız gurubun seceresi hiç te "fair play" ruhuna uygun değil.
Kısaca Sivasspor taraftar gurubu, kimseye benzemeyen, sadece kendine benzeyen ne 2. ne de herhangi bir sayı ile anılan bir gurup olsun.

Taraftarın birleşmesine gelince bunun imkansızdan daha zor olduğu kanısındayım.
Olacaksa da YENİÇERİ arkadaşların tarafındayım.
emre41 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Bir Gün Mutlaka Chelsea'yi Sivas'a getirece
Alt 09.12.2010, 00:30   #42
kendalli
Yiğido

kendalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

81 Mesajına 140 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kendalli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Bir Gün Mutlaka Chelsea'yi Sivas'a getirece

herseyimiz olsun atimizda olsun ciftligimizde olsun her ne varsa bizde olsun olsunki yok demiyelim...
kendalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.12.2010, 00:36   #43
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1092 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Stadınızın sehirdeki yerini bilmiyorum..ama sehrin içindeyse rahat olun otogarı stadın olduğu yere yapmazlar...hiçbir otogar(yeni)sehir merkezine yapılmaz...
Konunun aslı öyle değil,otogarın kaldırılarak yerine AVM yapılması dusunuluyordu.Başbakan AVM için otogar değilde stadın arazisinin daha uygun olacağını söylemiş. Otogar her şekilde şehir dışına yapılacak. Olayın otogarla ilgisi yok.
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda GuVeN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.12.2010, 00:39   #44
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1092 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
armutaklı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Stat yapılsa bile bizim traftarımız daha 15 bin kişik stadı doldurmuyor.15 bın kışılık stada 8 9 bin kişi gidiyor..30 Bin kişilik stadı nasıl doldurucaz ?
Herkeze ayrı ayrı mı açıklayacaz hemşerim,başlığa göre yorum yapacagınıza,konu baslıgı altında neler konusulmus,neler dusunuluyo bır bakın
O yuzden size tekrar cvp vermıyorum,sizi yukardakı mesajlara havale edıyorum
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.12.2010, 00:57   #45
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 833 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
emre41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Neden bu ülkede her şey ikinci el? Misal bi şehir övülecekse "Doğunun Parisi" diye neden denir? Bu, Paris'e olan hayranlığımız mıdır, yoksa adı geçen şehirin Paris'e hık demiş burnundan düşmüşlüğü müdür? Bence ilki.

Şimdi sizin de 2. teksas benzetmenizi ben çok sığ buluyorum. Siz iyi niyetli olabilirsiniz ancak söylediğiniz lafın yanisi "siz ancak bizim yan sanayimiz olursunuz"dur. Nasıl ki güzel bir şehrin Paris'in imitasyonu olması gibi.

Yeniçeriler nev-i şahsına münhasır bi gurup olsun temennisindeyim. Kaldı ki benzetmeye çalıştığınız gurubun seceresi hiç te "fair play" ruhuna uygun değil.
Kısaca Sivasspor taraftar gurubu, kimseye benzemeyen, sadece kendine benzeyen ne 2. ne de herhangi bir sayı ile anılan bir gurup olsun.

Taraftarın birleşmesine gelince bunun imkansızdan daha zor olduğu kanısındayım.
Olacaksa da YENİÇERİ arkadaşların tarafındayım.
2. ibaresinden ne anladığınız önemli..Sivassporun 2. sampiyonluğu kowalaması 1. nin yan sanayisimidir..yoksa 2. side gerçekmidir...texasa benzemelisiniz texas olmalısınız daki kasıt tribün kültürünün oturmusluğu takıma her anlamda her platformda sahip çıkılısı köklü ve gerçek olmasıdır..sovunu beğenirseniz alınabilir yaptığı hareket farklıysa örnek alınabilir..ama istenilirse sizinde dediğiniz gibi alınmaz bu ikinci söylediğim çok önemli değil..Söylediğiniz fikirlere saygılıyım ama sunu acıkca belirtmekte fayda varki sizin fikirleriniz taraftarı içinde bulunduğu durumdan bir adım bile öne atmaz herhangi bir kuruma veya kurulusa benzemek zorunda değilsiniz..ben sadece bizim taraftar gurubumuzun bunu cok iyi yaptığı için (onur ve gurur duyarım her zaman)bunu örnek verdim..bir taraftar gurubunun ne denli önemli olduğunu dünya liglerinde yüzlerce örnekle görebilirsiniz...
Alt 09.12.2010, 01:17   #46
aslanefe58
Yiğido

85 Mesajına 145 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 668 aslanefe58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

yav ne alaka şimdi böyle bi açıklama...bu nasıl bi yöneticilik..konya maçı öncesi taraftar heyecanla transferleri beklerken yöneticimiz futbolculara at çiftliği yaptırmaktan bahsediyo...olmasın demiyoruz da ne alaka şimdi anlamadım.....
aslanefe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.12.2010, 01:24   #47
Holigann
Yiğido

Holigann - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 637 Holigann FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Forma reklamı için birçok teklif geldiğini de bildiren Taşseten, şu an Kızılay reklamı ile maçlara çıktıklarını, istedikleri rakam verilmezse formalarına hiçbir firmanın reklamını almayacaklarını iddia etti.

Allahın kısmet ederse ikinci yarı bi aralar sponsorluk işi çözülürse taraftarada yeni sezon forması alabilmek nasip olacak
eleştirmeyeyım eleştirmeyeyım dedım ama bu konuda susamayacam,sponsorluk teklıflerı varsa degerlendırılsın,dalgamı gecıyorlar anlamadım ılk yarı bıttı arkadas,hala forma alacaz.sponsor alınmayacaksa da verın sıparıslerı gelsın formalarda bızede gıyebılmek kıslmet olsun artık.kızılaydan bır bedel alınmayacak sonucta.ben sahsen sponsorluk anlasılması yapılmazsada formaların goğüs kısmına kızılay yazılmamasından yanayım.Klüp büyüklük ederek maçlara kızılay reklamıyla cıkıyor bu cok guzel,ama zorunlulugu yoksa formaları goğüs reklamı olmadan bassınlar lutfen.formaları cok basıt gosterıyor,kızlay yazacaksada sadece yazı olarak eklensın turkcell reklamlarındakı gıbı,ne o ole kocaman bembeyaz kalıp.sanarsın kı formaya reklam panosu asmıslar
Holigann isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Holigann'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.12.2010, 01:38   #48
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 846 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Holigann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Allahın kısmet ederse ikinci yarı bi aralar sponsorluk işi çözülürse taraftarada yeni sezon forması alabilmek nasip olacak
eleştirmeyeyım eleştirmeyeyım dedım ama bu konuda susamayacam,sponsorluk teklıflerı varsa degerlendırılsın,dalgamı gecıyorlar anlamadım ılk yarı bıttı arkadas,hala forma alacaz.sponsor alınmayacaksa da verın sıparıslerı gelsın formalarda bızede gıyebılmek kıslmet olsun artık.kızılaydan bır bedel alınmayacak sonucta.ben sahsen sponsorluk anlasılması yapılmazsada formaların goğüs kısmına kızılay yazılmamasından yanayım.Klüp büyüklük ederek maçlara kızılay reklamıyla cıkıyor bu cok guzel,ama zorunlulugu yoksa formaları goğüs reklamı olmadan bassınlar lutfen.formaları cok basıt gosterıyor,kızlay yazacaksada sadece yazı olarak eklensın turkcell reklamlarındakı gıbı,ne o ole kocaman bembeyaz kalıp.sanarsın kı formaya reklam panosu asmıslar
Formaya Sponsor ariyoruz yazdirsinlar
50sekiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.12.2010, 08:44   #49
<Sivasspor58>
Yiğido

<Sivasspor58> - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

65 Mesajına 109 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 600 <Sivasspor58> FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
SS'li Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Takım kümeye gidiyor bunlar at koşturmanın peşinde. Yaptıkları bir tane doğru düzgün transfer yok, paraları harcadıkları şeylere bak.
Koca röportajdan sen sadece bu sonucu mu çıkardın sadece çiftlik mi çıkan sonuç. Röportaj resmi internet sitesine yapılmış görüyorsan resmi sitede oturup sana şunu şunu mu alıyoruz diyecek bu yönetim Beşiktaş'ın tesislerinden sonra belkide Türkiye'de en iyi tesisleri yaptı. Sivas'a gelen futbolcular nasıl vakit geçiriyor haberin var mı? Sivas'a futbolcu getirmenin zorlukları biliyor musun transfer transfer diyorsun adamlar önce yaşayacağı yere bakıyor. Mükemmel bir tesisle her futbolcuyu cezbedebilirsin. Helal olsun yönetimimize bu söylediklerini zevkle okudum ama bir çoğunuz utanılacak yazılar yazmışsınız. Takımı o kadar çok seviyorsanız Konyamaçında full doldurunda görelim o da yok. Taraftar kötü günde olur. Oturdu yerde herşeye laf uzatan insanla değil. Sözüm burda saçma saçma yorum yazan herkese.
<Sivasspor58> isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı <Sivasspor58>'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.12.2010, 10:30   #50
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 914 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

tesis konusunda başkanımıza söylenecek en küçük bir sözümüz yok. tesisler yönünden anadolu takımları arasında en iyisiyiz diyebilirim. bu konuda başkanımıza ne kadar teşekkürlerimizi sunsak az olur. ben bu hükümetin sivasa sivasspora stat yapacağına inanmıyorum. çünkü bizim milletvekillerimiz hiç bir zaman sivasın çıkarlarını korumadılar. bu insanlardanda hükümet nezdinde bişey beklemek hayal olur. sivasspor tesisleşme yönünden futbolcu rahatlığı yöninden çok iyi durumda. inşallah rıza hoca ilede ligdede iyi yerlerde olacaktır.
Bu Konuda hiko58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
chelseayi, çiftliği, getireceğiz, gün, mutlaka, sivasa, sivasspordan