Cevap: Eleştiri başka küstahlık başka!
ABDULLAH YİĞİTİN yorumlarını genelde beğenir ve severim,yazmış olduğu,cevap hakkı biraz ağır olmuş geldi bana,insanları köpekle mukayese etmek,örnek vermek yakışmamış,yalnız şunu unutmamak lazım medyada sivassporun hakkını savunan kaçtane yazar var,tanınan,bildiğm kadar,ABDULLAH YİĞİT,ALİ ERDOĞAN,KEMAL ÇAĞLAYAN,başka varsa bilmiyorum.
Hal böyleyken, bu yazarlarımıza sahip çıkıp destek olmak gerekiyor, kurusıkı sallamakla olmaz.
Bu takım enbaşta ben Sivaslıyım diyen herkesin takımıdır, bu takıma zarar veren ,yarar sağlayan herkes ,bizi ilgilendirir,eğer bu takım bu yıl buralardaysa tabiki yönetiminde suçu var, ama ençok da hakemlerin bilerek kasti kararlarıda etkili, en az 10 puan hakemler tarafından gaspedildi. Abdullah Yiğitin bunu dile getirmesi kadar doğal birşey yok
Burdaki yorum yapan birçok arkadaş daha dünyada yokken, Sivassspor deplasmana gidecek otobus bulamazken, futbolculara ekmek arası zeytin peynir verilip, maçlara götürülürken, bu takım deplasmana bafraya,ünyeye,çarşambaya,hopa ya gidip maç yaparken,ABDULLAH YİĞİT, o deplasmanlara gidip maçın yorumunu yapan yazarımızdı.
Burada onu bilip bilmeden eleştiren yiğidolara hatırlatmak isterim, gün birbirimizi kırma günü degil, Sivassporumuzu bu ligde nasıl tutarız,bunu düşünme günüdür, saygılarımla.
|