Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Yazarlar Ne Dedi?

Yazarlar Ne Dedi? Köşe yazarları

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Eleştiri başka küstahlık başka!
Alt 24.12.2010, 09:27   #41
hasan5884
Acemi Yiğido

hasan5884 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 610 hasan5884 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Eleştiri başka küstahlık başka!

Abdullah YİĞİT biraz agır yazmış lenet okuması hiç yakışmamış bir yazara..
Tabiki kaleme aldıgı konu dogru ama az tatlı dille eleştirmek en dogrusu
hasan5884 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.12.2010, 09:59   #42
Rallim58
Gast

Forumlar, bilgi alışverişi olmasının yanısıra yorumlara da açık olması kaçınılmazdır. Ancak hiç bir konu, O konunun yazarına hakaret ve rencide edici sözler sarfetmeyi gerektirmez. Buna hiç ama hiç kimsenin de hakkı olmamalıdır.

Kişisel, ferdi olumsuzlar yaşanılıyor olabilir, sevmiyorda olabilirsiniz fakat hiç kimse "hakaret ve seviyesizce yorumları" haketmiyor diye düşünüyorum. Eleştiri mutlaka olacaktır. Eleştiri, olmazsa olmazlardan biridir. Ama ne seviyeyi düşürmeli nede ahlak sınırlarını zorlamalıdır.

Site yönetimini yakınen tanıdığım için söylüyorum, eğer site yönetimi, dünkü sözüm ona yorumları editlememiş olsaydı, sanırım konuyu bugünden takip etmeye başlayan hemşehrilerimiz Abdullah Yiğit kardeşimize hak verecek olurlardı. Bugünkü yazısndaki topuzun ağır kaçmasını, BOUN kardeşimin de dediği gibi, kişiliğine saldırılmanın feryadı olarak, algılamak lazım.

Sivaslılığa, Sivassporluluğa, Yiğidolarımıza ne seviyesiz ne de ahlaksızca yorum yazmak asla yakışmaz. Daha seviyeli daha ilkeli, Sivassporumuzu daha iyi yerlerde görebilmek için "bana ne görev düşeri" tartışmalıyız. Ama ne gariptirki dün yorumlardan takip etttiğim kadarıyla, bir yorumu sizlerle paylaşmak isterim. Yorumda aynen şu ifadeler bulunuyor---"Ben konuyu okumadım bile, Ünsalın "ü" sünü gördüm yorum yaptım,........ Bu ve benzeri yorumlardan kaçınılması gerektiğini, belirterek, amacımızın "üzüm yemek" olduğunu görmek dileğiyle.

Haddini aşan yorum yazan arkadaşlarımızın ısrarları karşısında ise Site yönetiminin "ısrarcı" üyelere gerekli cezanın verilmesini de dilerim...

Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.12.2010, 10:08   #43
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

abdullah beyi isteyen begenmeyebilir yorumlarını yazılarını eleştirmeye herkesi hakkı vardır yalnızca eleştiri dozunda olması lazım abdullah beyin bazı cümleleri yakışıksız kalmış
Alt 24.12.2010, 10:20   #44
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick

bizlerin yanında olan,bize her konuda destek veren ( Bunu taraftar grup liderleri daha iyi biliyor) bir Abdullah Yiğit var,onuda bu gidişle her halde kaybedeceğiz, o zaman kendisinin fotoğrafını,yazarlığını vs. eleştirenler rahat eder herhalde...
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.12.2010, 10:40   #45
izmirliyigido
Gast

Abdullah Yiğit kardeşimizin dünkü yazdığı yazıyı da okudum, yorumlarını da. Bugün kü yazısını da okudum, bugün yapılan yorumları da. Biz Türk toplumu olarak bunu beceremiyoruz işte. Eleştirmeyi ve eleştirilmeyi. Hep ayarı kaçırıyoruz. Yazık !...

Dün kü yazısında Abdullah Yiğit kardeşimizin ağır eleştirilecek bir durumu yoktu. Gayet hepimizin bildiği konuları yazar uslübü ile dile getirmiş, yerel basından ulusal basına sesimi duyurmaya çalışmış, tedbir alınması için bizim sesimiz olmuş. Bunun eleştirilecek nesi var? Haksız mı, yazdığı maçlarda hakemlerin yaptığı haksızlıklar? Birkez daha okuyun.

Bir insanı sevmeyebilirsiniz. Ama onun yaptığı işlere, hizmetlere nankörlük yapamazsınız. Bu herkes için geçerlidir. Kimseyi rencide etmemek gerekir. Hele de, bu hizmet Sivasspor ve Sivas için ise desteklemek gerekir diye düşünüyorum.

Ben Abdullah YİĞİT kardeşimizi hiç tanımam ama bir Sivasspor ve Sivas sevdalısı olduğu için destekliyorum ve bu kadar ağır eleştirilmesine kızıyorum. Hepimiz aynı sevdanın peşinde değilmiyiz? O zaman güçlü olmamız gerekirken neden birbirimizi yemeye çalışıyoruz? Şimdi barış zamanı herkes sözünü yutsun, içinden bile olsa özür dilesin...

AYK

Alt 24.12.2010, 10:54   #46
58svs58
Usta Yiğido

58svs58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

381 Mesajına 711 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58svs58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

vaybe sivasspor taraftarları içten içe kaynıyormuşta haberimiz yokmuş. ben sivası boş bırakmışım
58svs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.12.2010, 11:00   #47
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick

50sekiz senin kesin Abdullah Yiğit'le bir şahsi sorunun var,adamı eleştirmek için pusuda bekliyorsun. Senin işin bu olmamalı. İzmirli Yiğido nede güzel yazmış,her şeyi izah etmiş.,kalemine sağlık hemşerim. dikkat ediyorum,bu sitede özellikle bir kaç şahıs konuyu anlamadan dinleden,sırf eleştirmek için eleştiriyor. Biz Yiğidolar olarak Abdullah Yiğit'i ve onun gibi Sivaslıların arkasındayız tebrikler sayın Yiğit
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.12.2010, 11:02   #48
Ertugrul
Gast

Taraftar siteleri arasında küfürsüz, hakaretsiz, 7'den 70'e herkesin fikrinini gönül huzuru ile yayınlayabildiği nadir platformlardan oduğumuzu düşünüyoruz ve bu konuda emek harcayan oldukça kalabalık bir yönetimimiz var.

Abdullah Yiğit'in Sivasspor sevgisi, aşkı, sevdası, tutkusu tartışılmaz elbette, Sivas'ın yerel gazeteleri arasında Abdullah Yiğit'in Spor Müdürlüğü yaptığı Hürdoğan Gazetesinin Sivasspor haberleri sitemizde de sıklıkla yer alıyor ve bu konuda oldukça ilerideler. Sivasspor.Com yayın ilkelerine uygun olarak Abdullah Yiğit'in sitemiz üyelerine bu cevabi yazısını yayınlanmıştır, ancak şuda bilinmelidir Abdullah Yiğit'in bu son yazısındaki uslubundan hoşnut değiliz. Gazetecilik eleştirileride göze alma ve bazen akla hiç yatkın olamayan fikirleride gözardı etmeden düşünmeyi gerektirir. Buradan yılların tecrübesi Abdullah Yiğit beye işini öğretecek değiliz ancak Sivasspor.Com yönetimi olarak biz site kurallarına uymayan gönderileri editledik.

Açıkça söylemek gerekirse Abdullah Yiğit bu yazıyı site üyesi olarak forumda yazmış olsaydı editlenecek oldukça fazla yeri vardı. Sivasspor.Com yaklaşık 10 Yıldır sanal alemde Yiğidoların sesi olmuştur, hiç bir maddi çıkar gözetmeden sadece memleket sevdası ile çalışan çok sayıda gönüllü yöneticimiz var ve bu arkadaşlarımız işlerinide gayet iyi yapmaktadır. ''Taşları bağlanmış, köpekli köy'' benzetmesinin Sivasspor.Com için kullanılmasını şiddetle reddediyorum.

Sivasspor.Com'un hakarete, aşşalamaya, küfre izin vermediğini ve bu konuda ülkemizde yayın yapan taraftar sitelerinin çok ilerisinde olduğunu hem Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakultesi Öğretim Üyeleri incelemeleri sonucunda, hemde Abdullah Yiğit beyinde yazılarının da yayınlandığı Fotomaç Gazetesi Yayın Yönetiminin bizzat gazetelerinden memnuniyetle duyurduğunu hatırlatmak isterim. Sivasspor.Com'un Atmışbini geçen üye sayısı, dünyanın 125 ülkesinden takip edilmeside Yiğidoların Özgür Sesi olduğunu ve Sivasspor.Com Yayın ilkelerinin ekseriyetçe tastik edildiğini kanıtlar. Yazımının başında belirttiğim gibi Abdullah Yiğit beyin Sivassporluluğu tartışılmaz bir gerçektir, diğer bir gerçekte Sivasspor.Com'un camiamıza olan katkıları ve aile ortamı olduğudur. Bu yazı bir kırılma noktası değildir, sadece 10 yıldır yayın hayatına temiz bir şekilde devam eden ve bu konuda üyesinden yöneticisine kadar emeği olan olan Sivasspor.Com'un hassasiyetine küçük bir vurgudur...

Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.12.2010, 11:04   #49
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 838 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
favori58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
50sekiz senin kesin Abdullah Yiğit'le bir şahsi sorunun var,adamı eleştirmek için pusuda bekliyorsun. Senin işin bu olmamalı. İzmirli Yiğido nede güzel yazmış,her şeyi izah etmiş.,kalemine sağlık hemşerim. dikkat ediyorum,bu sitede özellikle bir kaç şahıs konuyu anlamadan dinleden,sırf eleştirmek için eleştiriyor. Biz Yiğidolar olarak Abdullah Yiğit'i ve onun gibi Sivaslıların arkasındayız tebrikler sayın Yiğit
Komik olma ya. Komplo teorilerini kendine sakla.
50sekiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.12.2010, 11:25   #50
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

ABDULLAH YİĞİTİN yorumlarını genelde beğenir ve severim,yazmış olduğu,cevap hakkı biraz ağır olmuş geldi bana,insanları köpekle mukayese etmek,örnek vermek yakışmamış,yalnız şunu unutmamak lazım medyada sivassporun hakkını savunan kaçtane yazar var,tanınan,bildiğm kadar,ABDULLAH YİĞİT,ALİ ERDOĞAN,KEMAL ÇAĞLAYAN,başka varsa bilmiyorum.

Hal böyleyken, bu yazarlarımıza sahip çıkıp destek olmak gerekiyor, kurusıkı sallamakla olmaz.

Bu takım enbaşta ben Sivaslıyım diyen herkesin takımıdır, bu takıma zarar veren ,yarar sağlayan herkes ,bizi ilgilendirir,eğer bu takım bu yıl buralardaysa tabiki yönetiminde suçu var, ama ençok da hakemlerin bilerek kasti kararlarıda etkili, en az 10 puan hakemler tarafından gaspedildi. Abdullah Yiğitin bunu dile getirmesi kadar doğal birşey yok

Burdaki yorum yapan birçok arkadaş daha dünyada yokken, Sivassspor deplasmana gidecek otobus bulamazken, futbolculara ekmek arası zeytin peynir verilip, maçlara götürülürken, bu takım deplasmana bafraya,ünyeye,çarşambaya,hopa ya gidip maç yaparken,ABDULLAH YİĞİT, o deplasmanlara gidip maçın yorumunu yapan yazarımızdı.

Burada onu bilip bilmeden eleştiren yiğidolara hatırlatmak isterim, gün birbirimizi kırma günü degil, Sivassporumuzu bu ligde nasıl tutarız,bunu düşünme günüdür, saygılarımla.
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
başka, eleştiri, küstahlık