Alıntı:
Üsüyoruz58Reis Nickli Üyeden Alıntı
Rıza hocanın dediğine göre bu adamın bonservisi yok.Benimde araştırdığım kadarıyla bu adam sözleşmesini fesih etti.Gitti gezdi dolaştı.Büyük ihtimal kampta yapmadı.
Fiyat konusunda yazılan rakamlar çok gülünç.Süperligde 3-4 miyon avro ücret alan oyuncu gördünüzmü siz hiç..Ben görmedim..Bu adam 1.5 milyon avroya arkasına bile bakmadan gelir..
Daha öncede yazdım buraya bizim verdiğimiz parayı tunus,arap liglerinde vermezler kesinlikle.
Tunusdaki karışıklık elbette transfer olma ihtimali yükseltecektir..Eğer hazırsa alınsın derim..Oradaki karmaşıklığın ardından Sivastaki huzurlu ortam onu dahada verili hale getirecektir.
Hazır değilse hiç gerek yok başka isimlere bakılsın acilen..Onun form tutmasını bekleyene kadar lig biter...
|
Teklif edilen fiyat hususunda gayet aklıbaşında bir yorum okudum nihayet. Kimisi 3 milyon demiş, kimisi 5 milyon hem de Euro!

Allah biliyor çok güldüm. Arkadaşlar bahsettiğiniz fiyatlardan haberiniz var mı? Kamil Grosicki için 900,000 Euro bonservis ve kendisine de 3 yıllığına 1,500,000 Euro verdik de Sivasspor tarihinin en pahalı transferi oldu dedik. Arkadaşımızın da dediği gibi Eneramo'ya 1,5 milyon Euro versin Sivas, herif uçak kiralayıp gelmezse ben de ne olayım!

Rakam telaffuz etmek kolay, para kazanmak zor beyler, kendinize gelin!