Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Galatasaray 1-0 Sivasspor
Alt 23.01.2011, 20:15   #41
serkan_ozcan58
Yiğido

serkan_ozcan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

157 Mesajına 222 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serkan_ozcan58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Galatasaray 1-0 Sivasspor

arkadaşlar bakıyorum hemen bır karamsarlık sarmış çoğu kişiyi takım genel olarak iyi mücadele etti erman uğur kamanan mehmet suarez verim alamadık kamili ve kadiri çok beğendim bugun bu hafta alacağımız galibiyetle üst sıralara doğru çıkacaz inşallah buna yürekten inanıyorum...
serkan_ozcan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı serkan_ozcan58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.01.2011, 20:16   #42
mühendisburak58
Tecrübeli Yiğido

mühendisburak58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

301 Mesajına 545 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 719 mühendisburak58 FAZLA SÖZE GEREK YOKmühendisburak58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Turan 59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Mühendis burak siz futboldan anlıyormusunuz ? bu takım lig de çok büyük işler yapacak.
valla ben futboldan anladığımı düşünüyorum ama sivasspor büyük bir bilinmeyen herşey oalbilir.benim tek isteğim düşmeyelim yeter başka hiç bir beklentim yok.uamrım ben çok fazla yanılırım hiç anlamıyor olurum ve sivasspor her maçı akzanır ve ligi çok iyi yerlerde bitirir.ama hiç umudum yok.İNŞALLAH BEN YANILIRIM VE FUTBOLDAN ANLAMIYAN BİRİSİ BEN OLMUŞ OLURUM.
mühendisburak58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı mühendisburak58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.01.2011, 20:20   #43
sivaslihakan
Usta Yiğido

sivaslihakan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

147 Mesajına 239 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslihakan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

acaba benmi baska mac izledim sizlermi diye soruyorum kendime, benim gördügüm sivasspor bu sezonun en iyi takimiydi bu takima ilk yarida gs yi yendigimiz macta dahil
bu takim cok puan toplar evde bidefa mac kaybetmez bunun garantisini verebilirim benim izlenimim böyle
bugün gs nin karsisina kim ciksaydi farketmezdi gs yenerdi
sivaslihakan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı sivaslihakan'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.01.2011, 20:21   #44
Turan 59
Usta Yiğido

Turan 59 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 860 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 851 Turan 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISI

Ben bu takımdan çok ama çok ümitliyim.Harika bir takım oluşturulmuş.Erman ve Kamanan hariç.
Turan 59 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Turan 59'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.01.2011, 20:22   #45
mishka
Tecrübeli Yiğido

321 Mesajına 602 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 677 mishka FAZLA SÖZE GEREK YOKmishka FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bu takımın bu kadar geriye yaslanmaması gerekiyor. Hocanın taktiği mi bilmiyorum ama bu anlayış bizi başarıya götürmez.
mishka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda mishka'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.01.2011, 20:24   #46
gülkız
Yiğido

125 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 gülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISI

Sivassporun, gs karşısında hem ligin ilk maçı hemde arenadaki ilk maçının olması nedeniyle stresli çıkması doğaldı.Yenilgi kimseyi yanıltmasın geçen yarı gibi ilk maçı alıp sonraki maçları kaybedeceğine ilk maçı kaybedip sonraki maçlardan puan kazanmayı yeğlemek lazımm.Sivassporda gerçekleri söylemek lazımsa takım oyunu yoktu ve Rıza hocanın oyuncu değişiklikleri yanlıştı,oyuna da tam müdahale edemedi.15.dakikadan sonra Sivasspor kendi sahasından çıkamadı,kanatları kullanamadı,ataklar yapamadı.Sürekli orta sahadan ilerlemeye çalışıp topları kaybettiler.En riskli ve en yanlış oyun olan defansif oyunu oynayıp yanlış yaptılar.Erman ve Uğur sahada hiç yoktu,kamanan tercihi yanlıştı,keita ve cihanın mutlaka ilk 11 de olması gerekirdi.Bireysel olarak oyuncuları analizi edersek Kamil Grosicki kumaşının ne kadar iyi olduğunu daha ilk maçta gösterdi.Rada da iyi oyuncuydu,Navratil ikinci yarı biraz biraz ısınmaya başladı ama onunda zamana ihtiyacı var mutlaka.Korcan gerçekten iyi bir kaleci,yediği gol yüzünden yargılamamak gerek.Ancak Mehmet Yıldız,Ziya ve Hayrettin dışında takımın eskilerinin biraz daha katkı da bulunmaları daha iyi olurdu.Rıza hoca ve yönetimin bu konuda daha titizlikle üzerinde duracağından taraftarın kuşkusu yoktur.Sivasspor zamanla daha iyi ve seyri daha güzel takım olacaktır mutlaka...
gülkız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı gülkız'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.01.2011, 20:26   #47
furky.b
Usta Yiğido

furky.b - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

435 Mesajına 714 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 841 furky.b COK SEVILEN BIR KISIfurky.b COK SEVILEN BIR KISIfurky.b COK SEVILEN BIR KISI

Cogu arkadaslar burda kötü karsilamislar, Fakat ben pozitief bakarak takimimizin ileriki maclarda daha verimli olacagina inaniyorum. Unutmayinki 1. 5 Yeni Transferimiz'de (Rada,Navratil,Grosicki,Korcan , Eneramo) Ilk defa birbirleriyle oynadilar. Bana göre Navratil ve Rada bekledigimin üzerinde oynadilar. Rada'nin Guclu fizigi orta sahadaki hakimiyetliyle tam isabet transferi olmus dedigim biri.

Ziya cok hata yapti, zaten transferlerin yeni olmasindan anlasmasizlik.. Navratil ve Ziya tam anlasamadilar. Fakat Hayro'nun performansi muthisdi ama sakatlandi.
Bana gore macin donum noktasi Hayrettinin sakatlanmasiydi, umarim ciddi birseyi yoktur. Sakatlik yuzunden Rada defansa cekildi ve orta sahada daha gucsuz olan Mehmet Nas girdi. 2. Yari'da zaten orta saha bombos'du.

Pedriel ilk yarida topla bulusamadi, Erman bekleneni veremedi.
Grosicki den bir kac guzel atak izledik fakat daha uyum saglamasi lazim.
Kaleci Korcan'i begendim ve guzel kurtarislar yapti, kendisini biraz daha gelistirmesi gerek, 2. toplar'i tutamiyor.

Ugur Kavuk fazla ileri cikmadi, fakat cok ta verimli olamadi.
Kadir Bekmezci bu macta bekledegimizi tam olarak veremedi.

Mehmet Yildiz bana gore cok verimli oynadi, Defansa yardim etti, top surukledi one tasidi. Fakat ileride fazla bisey yapamadi.

Kamanan bu macta ne isi vardi hic anliyamadim ? Toplara kosmiyor.. Istek yok? Forvet oyniyacagi yerde sag acikda duruyor.

Eneramo'nun kacan golu.. Az sure izliyebildik.
Onun'da fazla kosasi yoktu, belliki Riza hocanin dedigi gibi 2 kilo fazlaligi var.

Grosicki , Eneramo Takima uyum saglarlarsa takima cok sey katacaklar.

Ha Unutmayin ! Karsimizdaki Rakip Galatasaray'di, Yeni stadlarindaki 50.000 Karsisinda Oynadiklari Ilk Resmi maclariydi.

Ben pozitief bakiyorum ve onumuzdeki maclari rahatlikla alacagimizi dusuniyorum.
furky.b isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı furky.b'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.01.2011, 20:27   #48
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 844 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
вαЯon™ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hastaneye hayrettinin yanına kamananla mehmet yıldızıda refagatcı olarak bıraksin gelsin yönetim..
++++aynen katılıyorum arkadaş söylediklerine rıza hoca bu işi bilmiyor
5 yeni adam alıyor bir hazırlık macı yaptırmıyor hoca ondan sonra gs. bekliyor..dua etsin kaleci çok şanslıydı yoksa 6 yerdik
++++gerçekten takım resmen 7 kişi oynadı takım
++++neden işte saha hiç bir varlık göstermeyen o dört oyuncu
1...m.yıldız bir pası yerini bulmadı bu takıma uymaz cok agır diyorlarki top saklıyor
top saklamakla maç kazanılmaz kulup versin bir gitsin ömür boyu saklasın
2...hayrettin 3 lig topcusudr kazmaca giriyor ve sakatlanıyor
3...kamanan ağzinı acıp dolaşıyor sahada dermanı yok ayakta duramıyor..
4...erman resmen 2 yasin gibi bir türlü gitmiyor takımda .kaybolmuş cocuk gibı nerde oynadıgı belli değil...

notlar......yenilerin hepsi süper ama aşçı yok rıza hoca bu takımı korkak oynatıyor elinde önemli siları olasına rağmen kapasitesi bu katar yoksa eses bırakmazdı onu

son olarak şunu söylemek istiyorum+++ hikmet kahraman+++ yakışır bu takıma cünkü cesur adam
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı savaş2'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.01.2011, 20:29   #49
58Sivaslilar
Usta Yiğido

58Sivaslilar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

302 Mesajına 395 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 724 58Sivaslilar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Mac cok güzel gecti GS bizden daha iyi degildi hic net pozusyonlari yok sade onlar daha sansliydi
58Sivaslilar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.01.2011, 20:30   #50
emin kara
Yiğido

emin kara - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

102 Mesajına 162 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 661 emin kara FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

şuan hepimiz çok üzgünüz takıma katılan yeni oyuncular beraber bu maçı alacagımızı düşünüyordum ançak yine husran yine yenilgi bizler birbirimizi kırıcı degil takıma destek olmamız gerekir dilegimiz yeni oyuncularla takımın kötü gidişatına son verilmesi bunun içinde birlik beraberlik gerekiyor bu maçı unutup sahamızda oynayacagımız antalyayı yenip özlenen sivasımızı görecegimizi inşallah takıma destek olalım
emin kara isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
galatasaray, sivasspor