Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Gaziantep-Sivasspor maçı tahmin ve yorumlarınız
Sivasspor Kazanır 90 52,33%
Berabere Biter 65 37,79%
Gaziantepspor Kazanır 17 9,88%
Katılımcı sayısı: 172. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Gaziantep - Sivasspor maçı tahmin ve yoruml
Alt 27.02.2011, 21:04   #41
DoomsDay58
Usta Yiğido

DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 823 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Gaziantep - Sivasspor maçı tahmin ve yoruml

5 olmasa bile 3 olur yav onada itiraz etmessiniz heralde biz 2-1 le nasıl şampiyonluğu antebe bıraktıysak onların ilk 5 hevesinide ellerinden alabiliriz galibiyet ne zor nede uzak..Yarım kalan bi hesabı kesmenin zamanı bu haftadır.
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.02.2011, 21:16   #42
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 986 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Antep'ten alacağımız bir puan bile bizim için altın değerinde. Defansımıza biraz güvensem galibiyet bile alabiliriz diyeceğim ama hala çok basit goller yemeye devam ediyoruz.

Beraberlik olağan sonuç, galibiyet ise süpper olur diyorum. İnşallah defans ve kaleci sıkıntımızı Antep karşısında bir nebze olsun gideririz.

Herhalükarda uzun süredir galibiyet hasreti çeken Sivassporumuz bu hafta bu psikolojik sınırı geçmiş olmanın verdiği huzur ile bize bir güzellik yapabilir. Sürprizlere açık olun!

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.02.2011, 21:28   #43
ofgurleyuk78
Usta Yiğido

ofgurleyuk78 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ofgurleyuk78 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Zor maç. Allah yardımcımız olsun. İnşallah futbol ilahları o gün yanımızda olurlar.
Alt 27.02.2011, 21:44   #44
Kasim58
Tecrübeli Yiğido

Kasim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

256 Mesajına 455 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 738 Kasim58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Ligde bütün takimlar bir birinden güclü antep son haftalarda iyi bir seri aha yakalamasina ragmen bizim onlardan daha cok puana ihtiyacimiz var defansimizi siki tutup hata yapmadan sabirli oynarsak puan yada puanlarla döne biliriz insallah kazanan taraf biz oluruz.
Alt 27.02.2011, 21:54   #45
bykaram
Acemi Yiğido

19 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 543 bykaram FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

antep cok ıyı bı takım ama manısanın da antepten asagı kalır bı yanı yoktu cenk tosun vs olabılır onlarda da sımpson gıbı bır oyuncu vardı onun ıcın gozumuzde fazla buyutmeyelım ama kucumsemeyelım de 3 puan ıcın oynayalım ama kaybetmeyelım en kotu 1 puan alalım
bykaram isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.02.2011, 22:04   #46
güneşyurdu
Tecrübeli Yiğido

güneşyurdu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

288 Mesajına 518 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 757 güneşyurdu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

öncelikle daha galibiyetin tadını çıkaramadan bu konun açılmasına açıkcası içerledim.çünkü biz çok bekledik,sonunda ALLAH yüzümüze baktı galip geldik.
değerlendirmeye görüşlerimi yazmaya geçmeden önce ben bu formda ki bazı taraftarlarımız anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum.

gaziantebi yeneriz demişler inş.yeneriz.onlara acaba antebi takip ediyorlar mı acaba?
ben bu takımın teknik adamı değilim ama cenk tosunu,popovu ve wagneri nasıl durduracağız bilmiyorum?
hatta polonyalı kalecisi ve sağlam defansı ile hele bir zenci stoperleri var mükemmel bu nedenle bu sezon oynayacağımız en tehlikeli maç.
çünkü basit bir takım değil.top tekniği yüksek,yetenekli futbolculardan kurulu,saha içinde çok iyi organize olan,aldığı pası mesafe tanımaksınız iki ayağını kullanarak kaleye göderen cenk tosun gibi bir forveti olan,popov gibi delici bir sağ açığa sahip bir takım.

gazi antep 11 futbolcu olmanın yanında takım +takım olmanında üstünde şu an.

yenmemiz zor mu zor ama imkansızda hatta.ancak;
popov,wagner,cenk tosun kilitlenirse berabere aksi bir durum tolunay hocanın insafına kalır yani tarihi fark eyeriz.

YALNIZ ARKADAŞLAR BİZİM BİR AVANTAJIMIZ VAR.SABIRLI OYNAR BİR DE GOLÜ BULURSAK.KÜMEDE KALIRIZ.ÇÜNKÜ BEN EMİNİM SEYİRCİ SAHAYA İNEBİLİR.GEÇEN YIL İNMİŞLERDİ.BU SENE BURSADA İNDİLER BAKALIM.
güneşyurdu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda güneşyurdu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.02.2011, 22:12   #47
antepli77
Yeni Yiğido

2 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 antepli77 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
güneşyurdu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
öncelikle daha galibiyetin tadını çıkaramadan bu konun açılmasına açıkcası içerledim.çünkü biz çok bekledik,sonunda ALLAH yüzümüze baktı galip geldik.
değerlendirmeye görüşlerimi yazmaya geçmeden önce ben bu formda ki bazı taraftarlarımız anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum.

gaziantebi yeneriz demişler inş.yeneriz.onlara acaba antebi takip ediyorlar mı acaba?
ben bu takımın teknik adamı değilim ama cenk tosunu,popovu ve wagneri nasıl durduracağız bilmiyorum?
hatta polonyalı kalecisi ve sağlam defansı ile hele bir zenci stoperleri var mükemmel bu nedenle bu sezon oynayacağımız en tehlikeli maç.
çünkü basit bir takım değil.top tekniği yüksek,yetenekli futbolculardan kurulu,saha içinde çok iyi organize olan,aldığı pası mesafe tanımaksınız iki ayağını kullanarak kaleye göderen cenk tosun gibi bir forveti olan,popov gibi delici bir sağ açığa sahip bir takım.

popov,wagner,cenk tosun kilitlenirse berabere aksi bir durum tolunay hocanın insafına kalır yani tarihi fark eyeriz.

YALNIZ ARKADAŞLAR BİZİM BİR AVANTAJIMIZ VAR.SABIRLI OYNAR BİR DE GOLÜ BULURSAK.KÜMEDE KALIRIZ.ÇÜNKÜ BEN EMİNİM SEYİRCİ SAHAYA İNEBİLİR.GEÇEN YIL İNMİŞLERDİ.BU SENE BURSADA İNDİLER BAKALIM.

kalecimiz polonyali degil litvanyali, bu ligin en iyi kalecilerden birisi kendisi hatta..
antepli77 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.02.2011, 22:14   #48
Holigann
Yiğido

Holigann - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 589 Holigann FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
antepli77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kalecimiz polonyali degil litvanyali, bu ligin en iyi kalecilerden birisi kendisi hatta..
lıgde kı en ıyı 2 kaleciden biri kesinlikle.bızım en buyuk sıkıntıyı yasadıgımız bolgede Antep baya rahat.
Holigann isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.02.2011, 22:15   #49
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 886 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
güneşyurdu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

tamam rakibin hakkını verelim de kendimizi de bu kadar küçümsemeyelim. herşey inanmayla başlar. biz inanıp savaşalım da takdir Allah'ındır!
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.02.2011, 22:19   #50
KIZILCAN
Usta Yiğido

KIZILCAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

249 Mesajına 418 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 828 KIZILCAN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Ankete katılan 58'inci kişi olmak gurur verici
KIZILCAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
gaziantep, maçı, sivasspor, tahmin, yorumlarınız