Alıntı:
hiko58 Nickli Üyeden Alıntı
sizlerin pek futboldan anladığınızı sanmıyorum canım kardeşim. ermanla ne alıp veremediğiniz var onu anlamadım. erman harika oynuyor ve iyi bir futbolcu. çoğu galibiyetlerimizin mimarı o çocuk. meyva veren ağaç taşlanır misali sürekli kötülüyorsunuz. mehmet yıldız iki yıldır kötü ama iyi olduğu zamanlarda kafaya oynuyorduk. ahde vefa denen bişey var. adam onu 90 dakika oynatmıyorki zaten. uğur kavuk o mevkide mecburen oynuyor. şimdilik alternatifi yok.geniş bir kadroya sahip değilizki. şu düşme korkusunu atlatalım bu takımın seneye yine tarih yazacağına adim gibi eminim. sivassporun şu haliyle bile kötü futbol oynadığını söylemek futbol bilgisizliğini gösterir. çocuklar canla başla oynuyor. paranız varsa messi yi getirin. ronaldoda olabilir.
|
Sen galiba kendini Mourinho yada Rıdvan dilmen sanıyorsun . Kendimce bir eleştiri yaptım. Geçen sene son 7 haftada belki şimdiki takımdan , daha iyi futbol oynayan bir takım vardı, ne oldu o futbola güvenip, gerçekleri göremedik. Hocamız yaptığı açıklamada, seneye kesin ilk 5'te olacağız dediği için ben de yazdığım futbolcularla ilk 10 bile girmemiz çok çok zor diye yazdım. Bu yazıda yanlış olan ne? Ayrıca bilmiyorum belki de hoca, kadroda bayağı bir değişiklik yapacak . Hocaya eleştiri mahiyetinde yazmadım, sadece görüşüm bu bir de karşında tanımadığın insana karşı, saygılı ol biz de genç insanız düzgün yazı yaz.