Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > Süperlig

Süperlig BURADA SÜPERLIG TAKIMLAR HAKKINDA YORUMLARINIZI YAZABILIRSINIZ

Anketimiz: Hangi mevkiye transfer yapılmalı
Kaleci 4 2,44%
Savunma 68 41,46%
Ortasaha 56 34,15%
Forvet 36 21,95%
Katılımcı sayısı: 164. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Kimler Gitmeli? 2011-2012 sezonu
Alt 10.05.2011, 10:11   #1
Harput0658
Usta Yiğido

Harput0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

371 Mesajına 795 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 860 Harput0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Kimler Gitmeli? 2011-2012 sezonu

Alıntı:
Playaz58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kamanan' i yazmadim cunku 2. yari hic izleyemedik. 1.yari ise pek fazla yoktu maclarda. Bu nedenle bu kisi hakkinda gorus bildirmek cok zordur. Bunu en iyisi aramizda antremanlara giden arkadaslar cevap verebilir.
Mendonça'yı yazmışsın ama. Onu ne ara izledin?
Alt 09.05.2011, 21:14   #2
Mamadou Diallo
Tecrübeli Yiğido

Mamadou Diallo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 251 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 658 Mamadou Diallo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kaleciler:Korcan geri dönecek Ramovic gelirse yabancı kaleciye ihtiyaç yok sadece alternatif yerli bir kaleci iyi olur.(Ramovic(Y.T)-Y.T-Alişan)
Sağ bek:Abdurrahman yeterli ama Uğur'u gönderip yerine alternatif yerli oyuncu(Abdurrahman-Y.T)
Stoperler:Bilica gelirse Bilica-Diallo-Sedat-Murat Bilica gelmezse Navatilin yerine sağlam bir stoper.(Bilica(Y.T)-Diallo-Sedat-Murat)
Sol bek:Hayrettin ve Ziya iyi.(Hayrettin-Ziya)
Orta saha:1 sağ açık en azda 2 orta saha 1 yabancı 1 yerli.(Kadir-Keita-Rada-Grosicki-Erman-Mehmet Nas-Y.T-Y.T-Y.T)
Forvet:Sadece Kamanan'ın yerine yerli veya yabancı bir forvet.(Eneramo-Mehmet-Pedriel-Y.T)
Mamadou Diallo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.05.2011, 16:18   #3
Çılgınlar58
Yeni Yiğido

Çılgınlar58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 34 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Çılgınlar58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ARKADAŞLAR BEN YÖNETİM YERİNE YAPTIM GİDECEK ADAMLARI....
1. MEHMET YILDIZ
2. HAYRETTİN YERLİKAYA
3. SEDAT BAYRAK
4. NAVRATİL
5. RADA
6. ENARAMO
7. SUAREZ
8. CİHAN YILMAZ
9. NAVRATİL
10.UĞUR KAVUK
11. KADİR BEKMEZCİ
12. MENDONÇA
13. RIZA ÇALIMBAY
BU 12 FUTBOLCU GİTMEDİĞİ SÜRECE SİVASA RAHAT LİG YOK BUNLAR BANK ASYA DA BİLE OYNASALAR TAKIMI KÜME DÜŞÜRÜRLER ARTIK NİYADI DOLDU BUNLARIN HELE ENARAMO O GÖBEĞİYLE NASIL FUTBOLCU OLMUŞ VE YÖNETİM ALMIŞ ANLAMIYORUM ARKADAŞLAR ADAMA BAKIN BİR SIRF MEHMET YILDIZ GİBİ FİZİĞİ VAR DİYE ALINIR MI YA AKIL ALMIYOR GROSİCKİ NİN YERİNDE OLSAM BU ORTAMDA KALMAZDIM NE KADAR SİVASSPOR AŞIĞI DA OLSAM KALMAZDIM BU KADROYLA OYNAMAZDIM ADAM 22 YAŞINDA MÜKEMMEL SOL KANAT OYUNCUSU VE TOPLARI ONA ATILACAĞINA MEHMET DENEN NİYADI VE SON KULLANMA TARİHİ 2 SENE ÖNCE GEÇEN BİR OYUNCUYA ATILIYOR VE SON ANKARAGÜCÜ MAÇINDA YİNE MAÇI KATLETTİ VE GROSİCKİ YEDEK ÇIKIYOR YOK ARTIK YA BÖYLE BİRŞEY GROSİCKİ GİRER GİRMEZ 2 TANE GOL POZİSYONUNA GİRİYOR BU ADAM OYNAMIYORSA SİVASSPOR TAKIM OLAMAZ ARKADAŞLAR YÖNETİME SESLENİYORUM BU FUTBOLCULARLA SENEYE DEVAM EDİLİRSE KESİN KÜME DÜŞERİZ MERSİN İDMAN YURDU GELDİ SÜPERLİGE BU TAKIM İNANILMAZ BİR TAKIM OLACAK SÜPER LİGDE YENECEĞİMİZ TAKIM KALMADI YÖNETİM DUYUN ARTIK BU ADAMLARI DEF EDİN GİTSİN RIZA HOCAYLA BU İŞ YÜRÜMEYECEK ARTIK ADAM AKILLI DÜŞÜNÜN RIZA HOCA BİZE GÖRE DEĞİL GEÇEN SENEKİ VAKA OLACAK GİTMEZSE RIZA HOCA GÜVEN YOK BU HOCA YA SİVASA YARAYIŞLI BİR DURUM SERGİLETEMEZ 1 KURTARDIK 2 KURTARDIK AMA 3 DE OLMAZ SÜPER LİGE ÇIKAN TAKIMLARA BİR BAKIN SİVAS DAN KAT KAT GÜZEL TAKIMLAR SİVASSPORUN HAKKI BU DEĞİL.....
Çılgınlar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Çılgınlar58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.05.2011, 16:33   #4
57babasivas
Tecrübeli Yiğido

128 Mesajına 164 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 666 57babasivas COK SEVILEN BIR KISI57babasivas COK SEVILEN BIR KISI57babasivas COK SEVILEN BIR KISI57babasivas COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
Çılgınlar58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
1. MEHMET YILDIZ
2. HAYRETTİN YERLİKAYA
3. SEDAT BAYRAK
4. NAVRATİL
5. RADA
6. ENARAMO
7. SUAREZ
8. CİHAN YILMAZ
9. NAVRATİL
10.UĞUR KAVUK
11. KADİR BEKMEZCİ
12. MENDONÇA
13. RIZA ÇALIMBAY
BU 12 FUTBOLCU GİTMEDİĞİ SÜRECE SİVASA RAHAT LİG YOK BUNLAR BANK ASYA DA BİLE OYNASALAR TAKIMI KÜME DÜŞÜRÜRLER ARTIK NİYADI DOLDU BUNLARIN HELE ENARAMO O GÖBEĞİYLE NASIL FUTBOLCU OLMUŞ VE YÖNETİM ALMIŞ ANLAMIYORUM ARKADAŞLAR ADAMA BAKIN BİR SIRF MEHMET YILDIZ GİBİ FİZİĞİ VAR DİYE ALINIR MI YA AKIL ALMIYOR GROSİCKİ NİN YERİNDE OLSAM BU ORTAMDA KALMAZDIM NE KADAR SİVASSPOR AŞIĞI DA OLSAM KALMAZDIM BU KADROYLA OYNAMAZDIM ADAM 22 YAŞINDA MÜKEMMEL SOL KANAT OYUNCUSU VE TOPLARI ONA ATILACAĞINA MEHMET DENEN NİYADI VE SON KULLANMA TARİHİ 2 SENE ÖNCE GEÇEN BİR OYUNCUYA ATILIYOR VE SON ANKARAGÜCÜ MAÇINDA YİNE MAÇI KATLETTİ VE GROSİCKİ YEDEK ÇIKIYOR YOK ARTIK YA BÖYLE BİRŞEY GROSİCKİ GİRER GİRMEZ 2 TANE GOL POZİSYONUNA GİRİYOR BU ADAM OYNAMIYORSA SİVASSPOR TAKIM OLAMAZ ARKADAŞLAR YÖNETİME SESLENİYORUM BU FUTBOLCULARLA SENEYE DEVAM EDİLİRSE KESİN KÜME DÜŞERİZ MERSİN İDMAN YURDU GELDİ SÜPERLİGE BU TAKIM İNANILMAZ BİR TAKIM OLACAK SÜPER LİGDE YENECEĞİMİZ TAKIM KALMADI YÖNETİM DUYUN ARTIK BU ADAMLARI DEF EDİN GİTSİN RIZA HOCAYLA BU İŞ YÜRÜMEYECEK ARTIK ADAM AKILLI DÜŞÜNÜN RIZA HOCA BİZE GÖRE DEĞİL GEÇEN SENEKİ VAKA OLACAK GİTMEZSE RIZA HOCA GÜVEN YOK BU HOCA YA SİVASA YARAYIŞLI BİR DURUM SERGİLETEMEZ 1 KURTARDIK 2 KURTARDIK AMA 3 DE OLMAZ SÜPER LİGE ÇIKAN TAKIMLARA BİR BAKIN SİVAS DAN KAT KAT GÜZEL TAKIMLAR SİVASSPORUN HAKKI BU DEĞİL.....
takimda oyuncu kalmadi senindedi 1 kerede olmaz rıza hoca zaten sezon sonu en az 7 oyuncuyla yolari ayirir sürekli oynuyani bile gönderir bunlarin hepsi giderse bizde bank asya gideriz senin edikleri çok yanliş adamlar hiç oynamayanlari yazmiyip oynuyanlari yazmişin bi takimin istetisline gir bak bunlar neler yapmiş
57babasivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 57babasivas'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.05.2011, 15:38   #5
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 770 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Çılgınlar58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
1. MEHMET YILDIZ
2. HAYRETTİN YERLİKAYA
3. SEDAT BAYRAK
4. NAVRATİL
5. RADA
6. ENARAMO
7. SUAREZ
8. CİHAN YILMAZ
9. NAVRATİL
10.UĞUR KAVUK
11. KADİR BEKMEZCİ
12. MENDONÇA
13. RIZA ÇALIMBAY
Bülent uygun naber naptın ?
Alt 09.05.2011, 16:20   #6
58 SiVaSıM 58
YASAKLI ÜYE

58 SiVaSıM 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

484 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick

playaz58 herkesi yollamışsın sende hiç akıl fiikir yok mu eneramo verilirmi hayro gönderilirmi bence sen bu listeyi kaldır bu senenin yıldızı ermanıda gönderiyosun grosickiyide gönder bari

uğur kavuk,mehmet yıldız ve nas,sedat bayrak,navratil,mendonça,rada, lubos,murat sözgelmez,abdurrahman, derhal gönderilmeli
58 SiVaSıM 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58 SiVaSıM 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.05.2011, 16:28   #7
57babasivas
Tecrübeli Yiğido

128 Mesajına 164 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 666 57babasivas COK SEVILEN BIR KISI57babasivas COK SEVILEN BIR KISI57babasivas COK SEVILEN BIR KISI57babasivas COK SEVILEN BIR KISI

Yannick Kamanan hiç forma şansi vermiyerek 2 yarinin başinda gidiyordu sonda olan olaylardan sonra kaldi sözleşmeside bitiyor kesin yolar ayrilir

Mehmet Yıldız bütün toplarimizi öldürüyor çabuk bi oyuncu deyil ve eskiden onun üstüne oynuyorduk şimdi takim oynu oynamay başladik tek bir kişiye bagli deyiliz yolar ayrilir 2 yarilari oyna dahil oluyor 11 şans vermiyor rıza hoca kesin yolar ayrilir

Souleymane Keita bize göre geçensene bizi ligde birakan bi kaç oyncudan biri ama rıza hoca ona şans vermedi 2 yari hiç eksik yerleri var demeki kiralik bi takimda oynamasi lazim yaşi daha genç kendini geliştire bilir ve tekrar takima döner eksini kapatirsa yoksa yolar ayrilir

Murat Sözgelmez kalir çünkü takimin jokeyi nerde şans verilse oynuyor ama bi türlü oyanyamadi bu sezon sakatliktan sonra toparlanamadi bi sezon bi takima kiralik gitmesi lazim

Abdurrahman Dereli yaşi geldi bi sakatlikta uzun süreli olmuyor genç birii almamiz lazim yolar ayrilmali

Uğur Kavuk rıza hoca onu bir türlü kesmedi onca hata yapmasina ragmen takimdan kesin olarak yolari ayrilmasi lazim bir tane onun yerine transfer yapip bir tanede a2 kodrosundan birini kazandirmamiz lazim

Lubos Kamenar kiralikti rıza hoca bi kere şans verdi ve 2 hatali gol yedi ondan sonra dahada şans vermedi gider kesin

Alişan Şeker 2 kere şans verdi iyide oynadi sonra sakatlandi ve romoviç iyleşince kaliyi ona birakti bir dahada alamadi bizde 2 senedir bir türl oynayamadi kiralik gide bilir bi takima

Sead Ramovic kiralik gidi takima bonservisiyle birlikte verilim gelmesine gerek yok

korcani bonservisini alirsak devam edelim yoksa kendimize yeni bi kaleci bakalim bonservisi bizde olan bizde yetişçek para kazanamandan beşiktaşta oynuyacak

Sandro Mendonça çok iyi bi oyuncu sakat geldi ve bir türlü isteninen seviye gelemedi önümüzdeki sene hiç olmasi ilk yarinin bitimine kadar kala bilir eger daha iyi bi oyuncu alinirsa onun yerine yolar ayrilir

bunlarla yolar 100 90 ayrilcak 11 oyuncu yazdim bunlardan romoviç alişan lobos apduraman keita kamanan Sandro murat 8 tane bunlar oynamiyor zaten takim iskeleti bozulmaz bir çok insan öyle düşünür diye yazdim

bi memet yıldız ve ugur korcan korcana zate gitsin demiyom bonservisini vermezse daha iyi bi kaleci bulalim diyom ugur sadece sürekli 11 de oynuyor çok kademe hatasi yapiyor gelen ondan daha kötü olmaz memet yıldızıda zaten oyuna sonradan giriyor daha genç ve gelecek vaat eden bi transfer yapariz memet yıldızın yerine bunlarla 100 90 yolar ayrilir gibime geliyor
57babasivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 57babasivas'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.05.2011, 17:43   #8
Mamadou Diallo
Tecrübeli Yiğido

Mamadou Diallo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 251 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 658 Mamadou Diallo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Takımda adam kalmamış.Bu ne ya saçma saçma yazılar yazıyorsunuz.Eneramo Rıza hoca.Sen geç takımın balına istersen.Bıakın bu aykları.

Kamenar
Ivanovs
Navratil
Uğur
Sandro
Kamanan

Yeter bu arada bu konuyu açan arkadaşın futbol bilgisi şüpheli bir daha konu açma kardeşim sen git maçları izle sonra....
Mamadou Diallo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.05.2011, 17:50   #9
ZiDaNe58
Usta Yiğido

ZiDaNe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.502 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 782 ZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekannt

adam hayrettinin yerine hamza yazdı diye yerden yere vurdunuz herkes fikrini söylemekte serbest..bu kadar kırıcı ve rencide edici yorumlardan kaçınalım bence
ZiDaNe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ZiDaNe58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.05.2011, 10:06   #10
Harput0658
Usta Yiğido

Harput0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

371 Mesajına 795 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 860 Harput0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ZiDaNe58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
adam hayrettinin yerine hamza yazdı diye yerden yere vurdunuz herkes fikrini söylemekte serbest..bu kadar kırıcı ve rencide edici yorumlardan kaçınalım bence
Düşünsene daha oyuncunun adını bilmeyen biri nasıl oynadığını nereden bilecek.
Ne belli Erman Kılıç derken başkasından bahsetmediği

Etiketler
2011, başımıza, bitenler, çok, darısı, düşen, dönemi, gitmeli, gÖrmek, istediğiniz, kesinleşen, kimler, ligde, nasıl, olmalı, omotoyossi, oyuncular, pazarı, piyasası, politikamız, razak, sezonu, süper, sözleşmesi, takımların, takımımızda, transfer, transferden, transferler, yıldızları, önerileriniz