Alıntı:
vedat58 Nickli Üyeden Alıntı
SIMDIYE DEK ilk defa sivasimin yenilmesini istiyorum neden mi ?? n nedeni cookkk........................ .
hangi utanmaz sivas cikip aslanlar gibi oynasin diyor bunu ne hakla diyor ?? kime yaranmak icin diyor?? onu diyen adamin ben sivasliligindan süphe ederim...
su süper ligde bizi yanio sivasi sevmeyen cekemeyen sivasin küme düsmesini isteyen hangi takimin taraftari varr??? söylemeye gerekmi varrr tabiki utanmaz terbiyesiz ahlaksiz caresiz ve cahil tabzonlular degilmi
bu trabzonluular sivasima azmi saldirdi azmi haince kallesce saldirdi
bunlari hangi sivasli unutabilir ???? tabi gercek sivaslilar uznutmaz ...
iste bu yüzden sivasim cok rahat oynasin maci satsin demiyorum ama nasil baska takimlara oynadiysa öyle oynasin cikip extra feneri yenip trabzonu sampiyon etmek icin oynamasin , extra simdiye kadar oynamadigi en iyi futbolunu oynamasin normal oyununu oynasin yenilsede üzülmem bilakis sevinirim sirf trabzon sampiyon olamayacagi icin , iste gercek sivassporluluk böyle olurrr,, en cok üzüldügüm kendi evimizde trabzonu yenemedik iyi de oynamistik bireysel hatalardan dolayi yenildik neyse uzun lafin kisasi trabzon sampiyon olmasinda kimn olursa olsun saygilarrr
|
Hocam Sivasımızın oynayıp oynamaması, maça asılıp kafa tutması ayrı bir mevzu.. Bazı arkadaşlarımızın tabi eskilerden kalma takım tutma alışkanlıkları vardır saygımız var. Bizlerde yokmuydu vardı elbette. Ama bu maç yerine bir GS olsaydı veya BJK yine aynı şeyler olurdu. Hiç farketmiyor. Ben genelde sanal alemde çok gezinen ve tüm yorumları hemen hemen okuyan biri olarak onların bize bakış açılarından dolayı değerlendirmek istiyorum. Türkiyede böyle bir taraftar yoktur. İtidallik yok, kendini beğenmişlik çok, bizi hakir görmeler, küfürler, pislikler vs neler yapmadılarki bize... Her sezon bizi küme düşürdüler. Alakasız maçlarda bizi alet ettiler. Ama işte Allahın tokatı geldi çattı işte... Bizim derdimiz ne Fener ne GS nede BJK yalakalığıdır, bizim derdimiz Trabzonun bize karşı tutumunun dışa yansımasıdır.