Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Rıza Hocamızın Fenerbahçe maçı öncesi yorum
Alt 17.05.2011, 23:19   #41
vedat58
Yiğido

vedat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vedat58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Rıza Hocamızın Fenerbahçe maçı öncesi yorum

SIMDIYE DEK ilk defa sivasimin yenilmesini istiyorum neden mi ?? n nedeni cookkk........................ .
hangi utanmaz sivas cikip aslanlar gibi oynasin diyor bunu ne hakla diyor ?? kime yaranmak icin diyor?? onu diyen adamin ben sivasliligindan süphe ederim...
su süper ligde bizi yanio sivasi sevmeyen cekemeyen sivasin küme düsmesini isteyen hangi takimin taraftari varr??? söylemeye gerekmi varrr tabiki utanmaz terbiyesiz ahlaksiz caresiz ve cahil tabzonlular degilmi
bu trabzonluular sivasima azmi saldirdi azmi haince kallesce saldirdi
bunlari hangi sivasli unutabilir ???? tabi gercek sivaslilar uznutmaz ...

iste bu yüzden sivasim cok rahat oynasin maci satsin demiyorum ama nasil baska takimlara oynadiysa öyle oynasin cikip extra feneri yenip trabzonu sampiyon etmek icin oynamasin , extra simdiye kadar oynamadigi en iyi futbolunu oynamasin normal oyununu oynasin yenilsede üzülmem bilakis sevinirim sirf trabzon sampiyon olamayacagi icin , iste gercek sivassporluluk böyle olurrr,, en cok üzüldügüm kendi evimizde trabzonu yenemedik iyi de oynamistik bireysel hatalardan dolayi yenildik neyse uzun lafin kisasi trabzon sampiyon olmasinda kimn olursa olsun saygilarrr
vedat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.05.2011, 23:23   #42
58svs58
Usta Yiğido

58svs58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

381 Mesajına 711 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58svs58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

inşallah sivas feneri yenecek başka bişey istemem
58svs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58svs58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.05.2011, 23:24   #43
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1466 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
vedat58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SIMDIYE DEK ilk defa sivasimin yenilmesini istiyorum neden mi ?? n nedeni cookkk........................ .
hangi utanmaz sivas cikip aslanlar gibi oynasin diyor bunu ne hakla diyor ?? kime yaranmak icin diyor?? onu diyen adamin ben sivasliligindan süphe ederim...
su süper ligde bizi yanio sivasi sevmeyen cekemeyen sivasin küme düsmesini isteyen hangi takimin taraftari varr??? söylemeye gerekmi varrr tabiki utanmaz terbiyesiz ahlaksiz caresiz ve cahil tabzonlular degilmi
bu trabzonluular sivasima azmi saldirdi azmi haince kallesce saldirdi
bunlari hangi sivasli unutabilir ???? tabi gercek sivaslilar uznutmaz ...

iste bu yüzden sivasim cok rahat oynasin maci satsin demiyorum ama nasil baska takimlara oynadiysa öyle oynasin cikip extra feneri yenip trabzonu sampiyon etmek icin oynamasin , extra simdiye kadar oynamadigi en iyi futbolunu oynamasin normal oyununu oynasin yenilsede üzülmem bilakis sevinirim sirf trabzon sampiyon olamayacagi icin , iste gercek sivassporluluk böyle olurrr,, en cok üzüldügüm kendi evimizde trabzonu yenemedik iyi de oynamistik bireysel hatalardan dolayi yenildik neyse uzun lafin kisasi trabzon sampiyon olmasinda kimn olursa olsun saygilarrr
Hocam Sivasımızın oynayıp oynamaması, maça asılıp kafa tutması ayrı bir mevzu.. Bazı arkadaşlarımızın tabi eskilerden kalma takım tutma alışkanlıkları vardır saygımız var. Bizlerde yokmuydu vardı elbette. Ama bu maç yerine bir GS olsaydı veya BJK yine aynı şeyler olurdu. Hiç farketmiyor. Ben genelde sanal alemde çok gezinen ve tüm yorumları hemen hemen okuyan biri olarak onların bize bakış açılarından dolayı değerlendirmek istiyorum. Türkiyede böyle bir taraftar yoktur. İtidallik yok, kendini beğenmişlik çok, bizi hakir görmeler, küfürler, pislikler vs neler yapmadılarki bize... Her sezon bizi küme düşürdüler. Alakasız maçlarda bizi alet ettiler. Ama işte Allahın tokatı geldi çattı işte... Bizim derdimiz ne Fener ne GS nede BJK yalakalığıdır, bizim derdimiz Trabzonun bize karşı tutumunun dışa yansımasıdır.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda adres58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.05.2011, 01:02   #44
vedat58
Yiğido

vedat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vedat58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

yaa bu trabzonlular terorist gibi adamlar bizim siteye girmisler ne kadar utanmaz ahlaksiz terbiyesiz herifler yaa yanlislikla bizimde terbiyemizi bozuyorlar, burdan tüm hemserilerimden özür diliyorum yanlislikla kötü bisey yazdim herkese slmlar treabzonlular haric ,,

insallah trabzon sampiyon olmasinnnn
vedat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı vedat58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.05.2011, 02:15   #45
sVs
Tecrübeli Yiğido

sVs - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

39 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sVs ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ayırca şunu da söyleyeyim de namı değer 4 büyükler varya bunlar bir ananın 4 üvey evladı bügün böyle olduklarına hiç aldanmayın kanmayın da yok fener dostmuş yok bjk dostmuş
Alt 18.05.2011, 04:27   #46
Ahmet1973
Acemi Yiğido

14 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 644 Ahmet1973 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

RIZA HOCA BUTUN CEVAPLARIN SENIN KARAKTERINE YAKISIR SEKID OLMUS ZATEN SAHADAN ONCE CEVABI VERMISINIZ UMARIM SAHDADA VERIRIZ BU CEVABI OYUNCULARDA BUNUN BILINCINDE OURSA TABI SON MACTA VURURUZ LIGE DAMGAYI VE BUNUN SENEYE BAYAGIDA ARTIALRI OLABILIR SIVASSPOR ACISINDAN EN AZINDAN GOLLU BERABERLIK BEL;KI ZOR AMA SUPER BIR TESELLI OLABILIR..
Ahmet1973 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.05.2011, 08:06   #47
4eylül
Usta Yiğido

4eylül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

452 Mesajına 776 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 686 4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
vedat58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yaa bu trabzonlular terorist gibi adamlar bizim siteye girmisler ne kadar utanmaz ahlaksiz terbiyesiz herifler yaa yanlislikla bizimde terbiyemizi bozuyorlar, burdan tüm hemserilerimden özür diliyorum yanlislikla kötü bisey yazdim herkese slmlar treabzonlular haric ,,

insallah trabzon sampiyon olmasinnnn
eynen kardeş yazdıklarına cevap yazdım ama o yandaş gazete yayınlamıyor onların hakaretlerini yayınlıyorlar ama benim o yazılarının cevabını yayınlamıyorlar
4eylül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.05.2011, 12:04   #48
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1466 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
4eylül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
eynen kardeş yazdıklarına cevap yazdım ama o yandaş gazete yayınlamıyor onların hakaretlerini yayınlıyorlar ama benim o yazılarının cevabını yayınlamıyorlar
İşte biz bunları anlatmaya çalışıyoruz. Hep çifte standart hep çifte standart. Yoksa Şampiyon Fener olmuş, GS olmuş BJK olmuş bize ne. Yeterki bu burunları havada, her platformda bizi hakir gören ve hakaret eden TS liler olmasın yeter. Ama ne yazıkki son maç Fenerle olunca spekülasyonlarda had safhada oluyor. Buda bizim şanssızlığımız...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.05.2011, 15:26   #49
rasimtamer58
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 rasimtamer58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaş sen ankaragücü maçına genç oyunları çıkarıcam diye yorum yap fenerbahçe maçına as kdoro ile çıkıcaz de gereksiz gereksiz işler sen ankaragücü ile arandaki durum neyse fenerbahçe ile de aynı şampiyon olan bizi ilgilendirmez diyorsun ama fener maçına tam kadro çıkıcaz diye açıklama yapıyorsun yakışmadı rıza kaptan
rasimtamer58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.05.2011, 17:21   #50
patriot5878
Yeni Yiğido

11 Mesajına 22 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 580 patriot5878 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bir sivaslı olarak soruyorum herşey iyi güzel tanıtım vs maç geliri..bizim maç izleme hakkımız yokumu kardeşim?bu fiyatlarla resmen sivas taraftarına maça gelmeyın fenerlıler doldursun hem maçı kazansın hem kasamız dolsun mantığı doğrumu?kale arkası 50 tl en düşük ayrıca her ıkı kale arkasınıda fenere vermek ne diye..maraton ve viptede büyük bölümü fenerlı olacak..bu şartlar altında sivasın maç kazanması düşünülebilrmi..para her zaman herşey değil..ınsan onuru kımlığı için yaşar..
patriot5878 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda patriot5878'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
fenerbahce, hocamızın, maçı, rıza, yorumları, öncesi