Arkadaşlar seviyeli biri olmalı.klubün doktorlugunu yapan doçent.dr.HAYATİ ÖZTÜRK bu işe niyetli.adamda kariyer var,etiket var ayrıca takım hiç degilse seviyeli insan tarafından temsil edilir.basın denince illaki okuma yazmabilmeyen gazetecimi olmalı??BAŞKAN DEDİĞİM ŞAHISLA SIK GÖRÜŞÜYORSUNUZ ZATİ.ALIN YANINIZA TAKIM RAHATLASIN.
Her şeyden daha önemlisi taraftarın kabullendiği ve sevdiği bir isim olmalı. Para ve şöhretten daha çok içinde Sivas ve Sivasspor sevgisi üst düzeyde olmalı. Bunları göz önüne aldığımızda da benimde aklıma Abdullah Yiğit geliyor...
Arkadaşlar seviyeli biri olmalı.klubün doktorlugunu yapan doçent.dr.HAYATİ ÖZTÜRK bu işe niyetli.adamda kariyer var,etiket var ayrıca takım hiç degilse seviyeli insan tarafından temsil edilir.basın denince illaki okuma yazmabilmeyen gazetecimi olmalı??BAŞKAN DEDİĞİM ŞAHISLA SIK GÖRÜŞÜYORSUNUZ ZATİ.ALIN YANINIZA TAKIM RAHATLASIN.
Kardeş ne ayaksın anlamadım ama diğer ismi geçen şahısları seviyesizlikle suçladığının farkında mısın ?
Kariyer etiket ve seviyeli insan nasıl oluyor doktor38 konuyu biraz açarmısın.
Mustafa Ateş, Abdullah Yiğit olabilir gerçek Sivasspor sevdalıları ve insan olarka da iyiler. Adı geçen diğer isim gibi üçkağıtçı değiller. Ama ben altını çiziyorum kulüp bünyesinde çalışan biri diğer hiç bir basın kuruluşu ile ilgisi olmamalı. Kimse sevmiyor çağlayanı hatta srt deki programı bile izlenmiyor izlenen Tv58 ve Sipas. bir de budokyor38 senin bahsettiğin kişi kim kimse tanımıyor
Kemal Çağlayan'ın isminin bile bu görev için geçmesi byük hatadır. Bir zamanlar Kulübün internet sorumlusu idi ve başarısızlıkları yüzünden Kulüp zor durumlara düşmüştü. Hele Sivas'tan bir gazeteci bu iş için düşünülüyorsa en son isim Kemal Çağlayan olmalıdır.
bence mustafa ateş taraftarın sevdiği bir isim. abdullah yiğit de olabilir. yanlız bu iki ismin iyi bir diksiyon eğitimi almaları şart. bu iki isimden birisi olursa seviniriz...