Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Artık Sivasspor Başkanı Değil
Alt 16.08.2011, 16:45   #41
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1658 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Artık Sivasspor Başkanı Değil

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bazı kişilere sabır ediyorum.. Ya Sabır, ya sabır...

.
Bu mubarek ayın güzelliklerinden biride sabırlı olmak abi.

Renkler açığa çıkıyor.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Salim58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.08.2011, 17:00   #42
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 966 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Valla ben şu anda olaya farklı açıdan bakıyorum. Mecnun Başkan takım için büyük hizmetleri olmuştur. Bu olayda da inşallah suçsuzdur diye temenni ediyorum. Ama bu bir temenni sadece. Elimden başkası gelmiyordur. İnşallah yapmamıştır diyorum. Yapmış olma ihtimali beynimi kemiriyor. Dilerim bu ihtimalle karşılaşmayız.

Diğer taraftan Ahmet Çelebi isminden çok daha fazla çekiniyorum. Dilerim o da bu işe karışmamıştır diyerek kendimi avutuyorum. Eğer bizim camiamızı birileri lekelemişse bu kim olursa olsun yazıklar olsun.

Bir sözüm de taraftara var. Halen bazı arkadaşlar dava bitmeden birilerini suçlu yaparken yine bazı arkadaşlar o kişileri masum yapmışlar. Masum diyenler de suçlu diyenler de hata yapıyor. Davayı beklemeliyiz. Bu süreçte halen Ts, Kayseri veya başka takımlara laf atma, nefret duyma peşinde olanlar da bilmeliki bu başka takımlarla ilgisi olmayan adli bir süreçtir. Yargı hukuk içinde gerekli çalışmaları yapmıştır. Başka birilerinin müdahalesiyle olmamıştır.

Halen sporun amacını anlayamadıysanız bu işlerle ilgilenmeyin. Sporun amacı şehirleri, insanları birbirine düşman etmek değildir. Sporun amacı bunun tam tersidir. Şu son olaylar da gösteriyorki camiaların başına her an herşey gelebilir. Çok sevdiğimiz takımlarımız birilerinin yüzünden yüzümüzü öne eğebilir. O nedenle bundan böyle bunlar ders olsun. Yapılan her olumsuzluğu camialara genellemeyelim. Boş yere şiddet, kavga, düşmanlık tutumlarına girmeyelim. Spordaki rekabetin sahada olması gerektiğini özümseyip kendi camiamız için sempati toplamanın, iyi reklam yapmanın gayreti içerisinde olalım.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda tavatir'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.08.2011, 18:05   #43
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 916 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

Sivas bir zaman gonullerin sampiyonuydu simdi ise mecnun baskan gonullerin baskanii gonlumuzdende cekip alamazya o adalet dedikleri sey ben hala sivasspor baskani, baskanimiz, boyle hitap ediyom
Alt 16.08.2011, 18:15   #44
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1502 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Oooo birgün forumdan uzaklaştık kimler ne renge bürünmüş, kimler kimi satmış her şey yavaş yavaş dökülmeye başladı bakıyorum da... Biraz yavaş olun bakalım, vites küçültün beyler... Sözüm akli yaşı küçük olanlara, Sivasspor armasının amatör kümelerde mücadele ettiği, afedersin o zamanlarda kıytırık deplasman tozlarını yutmadığınız ne kadar belli oluyor. Siz galiba eski 4 Eylülün halini bilmiyorsunuz, galiba anımsadığım kadarı ile birde tesisimiz yoktu değilmi.. Ya birde kulüp arabasının Belediye otobüsü ile gittiği zamanlarıda bilmiyorsunuz... O zaman şimdi neden kralcılığa soyundunuz. Neden biliyomusunuz.. Çünkü kral öldüüüüü, leş kargaları akbabalar tepede gezinmeye başladı...
Kışştt kışttt uzaklaşın bakayım... Onun ölüsünü bile yedirmem sizlere... İster bana yalaka deyin ister şakşakcı ama yedirmem ulan sizlere... Defolun gidin buralardan delikanlı bozuntuları sizi.. Aziz mübarek gün insanın kafasını bozmayın nankör köpekler... Gidin hesabınızı kaç gün dondurursanız dondurun ilk karşınızdaki kişi benim. Yeter artık nankör pislikler... İnsan ne olursa olsun, hatada yapsa ben hizmetine bakarım... Siz yıllarca uğraşırdınız bu liglerde top oynamaya. Renkli takımları tutmaya devam ederdiniz yalancı mendeburlar... Yazıklar olsun size...

Benim gibi düşünen tüm arkadaşlardan bu tarz bir konuşma ile yaklaştığımdan dolayı özür diliyorum. Umarım bir daha olmayacak. Ama şunuda unutmasınlar sonuçları neye varırsa varsın bu insanlarla mücadele edeceğim.
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 8 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.08.2011, 18:28   #45
DoomsDay58
Usta Yiğido

DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 865 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick

Bu karar kötü oldu inşallah en kısa zamanda suçsuz bulunur ve geri döner ama zor görünüyor
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.08.2011, 18:46   #46
revenge58
Yiğido

revenge58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 revenge58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

burda o kadar şey yazılmış,çizilmiş ama kim başkan olacak arkadaşlar,onu düşünen var mı??
Alt 16.08.2011, 19:07   #47
stain
Usta Yiğido

stain - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

571 Mesajına 1.189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 750 stain FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu haberi okuyup ağzı bi taraflarına varan tarftarımız varsa yazık bu tip insanlara bir tek söyleyecek laf bulamıyorum

dün yaşa mecnun başkan bugün tuh diyenler varya...

son kongrede başkanımızın tek aday olmasıda sivassporun sahipsizliğinin gösstergesidir şu yorum yapan kişiliksizlere bir çift lafım var madem okadar sivassporu düşünüyorsunuz neden bir başka başkan adayı çıkaramadınız beğenmediğiniz adamın karşısına
stain isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı stain'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.08.2011, 19:27   #48
mexsis
Acemi Yiğido

mexsis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

36 Mesajına 69 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mexsis ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bu bir sürec, ama savcinin ayak oyunlariyla gecen bir sürec. Savci sözüm ona sorusturma yapiyor, ama ondan baska herkes karar aliyor. Delikanli olsa basina müdahele eder gazeteler hakkinda dava acardi, gizlilik karari varya
Ben nasil güvenirim böyle yavcilara (savcilara)..Bizlerden uzak dursun ve umarim ülkemiz böyle yavcilara teslim olmaz yoksa vay yandim halimize..
Alt 16.08.2011, 19:34   #49
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1502 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
mexsis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu bir sürec, ama savcinin ayak oyunlariyla gecen bir sürec. Savci sözüm ona sorusturma yapiyor, ama ondan baska herkes karar aliyor. Delikanli olsa basina müdahele eder gazeteler hakkinda dava acardi, gizlilik karari varya
Ben nasil güvenirim böyle yavcilara (savcilara)..Bizlerden uzak dursun ve umarim ülkemiz böyle yavcilara teslim olmaz yoksa vay yandim halimize..
Pazar akşamı CAS avukatı hukukçu bir futbol alimi Şovmen ve sahte Gazeteci Baransu ya ne sorduğunu biliyormusunuz... Siz bu dosyaların üzerindeki gizli belgeleri nereden alıyorsunuz -kem, küm- peki bunun bir suç olduğunu biliyormusunuz -efeme kem küm, biz topluca alıyoruz- O zaman siz topyekün suç işliyorsunuz. Tabi studyo da çıt yok... Olay bu kadar basit... Evvela basındakileri (her zaman gıcık olduğum Bab-ı Aliyi) şişleyeceksin... Bak o zaman davanın seyri nasıl değişiyor...
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda adres58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.08.2011, 19:46   #50
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1358 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kimin ne olduğu ortaya çıksın sabrediyorum. Herkes rengini belli etsin. Yarın birgün hangi yüzle yüzümüze bakacaklar onu deniyorum.

.
ya ne rengi onlar bukalemun gibi heryere sizarlar renkleri belli degil

Etiketler
artık, başkanı, değil, düzen, sivasspor, yanliŞ