abi cok kotu zamana denk gelıyor mac bende bundan korkuyordum zaten korktugum basıma geldı orada olsaydım yıne beraber gıderdık ama kısket degılmıs neyse artık sız bızım yerımızede destek olursunuz yalnız bırakmazsınız sıvassporumuzu
Allah nasip ederse bir mani keder olmazsa orda olmak istiyoruz tabii.. Bakalım tam izin zamanıma denk geliyor. O zamanda Zonguldakta olacağım. Nasip... Ama sensiz tadı olurmu onu pek kestiremiyorum
isimiz zor, ama icerdeki bir cok mactan kesin 3 puan almali ve daha iyi ve dikkat,li oynamali yoksa bir cok maclar berabere biter ve deplasman maclar,i daha da zor olur
VALLAHİ SIVASI DUSURMEK İÇN ÇEKILEN BI FIKSTUR SANKI BJK GS FB TS UST USTE 4 ZOR MAÇ BU DA DEMEK OLIUYOR KI 12 PUAN KAYBEDERSEK HEPSINI LIGIN DIBINDEYIZ BUNCA YILDIR BOYLE SAÇMA BI ÇEKIM OLMADI HIÇ BI ANADOLU TAKIMI BOYLE 4 BUYUKLERLE OYNAMADI ÇOK YAZIK
HAKETMEDİĞİMİZ HALDE küme düşme tehlikesi yaşarken fixstür düşünecek halimiz yoktu neticede hertakımla oynayacaktık bu yılki fixtür geçen yıla nazaran normal üst üşte zor maçlarımız sezon ortasına sıkışmış diğer maçlar normal hayırlı olsun .
gs yi takip etmesini isterdim
zira cok formda bir takım oldular
ilk 8 haftadan iyi bir puanla cıkarsak peşinden gelen 5 haftada sorun yaşamayız
ikinci yarıda bu 5 maclık seri bizim lig sonundakiakıbatimizi belirleyecek