Cevap: Sivasspor-Eskişehirspor
zor bir maç olacağı kesin..ilk golü biz bulursak maçı büyük ihtimal kazanırız ama golü yersek en fazla beraberlik alırız diye düşünüyorum...bence kendi sahamızdaki maçlarımızda mutlaka çift forvet oynamalıyız zira tek forvetle kendi sahamızda dahi sıkıntı çekiyor ve rakip takımın defanstan rahatlıkla çıkmasına izin veriyoruz...deplasmanlar için kalabalık ortasaha ve tek forvet anlayışını bir yere kadar makul görebiliriz ama kendi sahamızda baskılı ve 3 puan almak adına çift forvet oynamalıyız...rıza hoca geldiğinden beri 4-2-3-1 ile oynuyoruz belki günümüzde en revaçta olan ve benim de çok sevdiğim bir sistem ama özellikle içeride oynadığımız maçalrda bu sistem bu oyuncu yapımızla bize fayda sağlamıyor...tekrar söylüyorum deplasmandaki maçlar için belki de makul ve mantıklı bir seçim olabilir ama içeride mutlaka çift forvet oynamalıyız...ben olsam bu hafta şöyle bir 11 ile çıkardım:
borjan
m.ali atam mahmut navratil ziya
m.cerny kıvanç kadir erman
eneramo rasmussen
öne geçtikten sonra oyunu rölantiye almak için daha sonra tek forvet ve 5'li ortasahaya dönebilirz..bu arada bu grosicki efendi de 1-2 hafta yedek başlasın da aklı başına gelir belki...son olarak zor olsa da 3 puanı alacağız diyorum, ilk golü bulan taraf inşallah biz oluruz...