Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 27.10.2011, 22:18   #41
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 809 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Bir Hoca nın takımına katkısı yüzde kaçtır acaba......
Arkadaşlar yazmış Rıza Hoca şunu yap ,bunu yap.
Hocanın takımına katkısı yüzde 10 dur gerisi topçuya kalmıştır.
Bir Hoca nın yapabileceği şey ilk 11 i doğru belirlemek,taktikleri belirlemek ve oyuncu değişikliklerini zamanında yapmak bu kadar.
Geri kalab topçuya kalmış.Sahada gezinmekte topçunun işi mücadele etmek de.Adam günündeyse çok iyi oynayabilir.Topçuya şu şu hataları yap diye Hoca mı diyor Allahaşkına yapmayın arkadaşlar.

Neymiş şu iyi oynamasaymış,şu günüde olmasaymış,şunun çabası olmasaymış iyi valla geçen haftada ilk yarının son 10 dk sında o pozisyonları atsaydık o maç öyle olmazdı o zaman.Futbol hatalar oyunu ve takım oyunu.
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.10.2011, 22:18   #42
kamışlı58
Tecrübeli Yiğido

209 Mesajına 321 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 622 kamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblick

rıza hoca takımla çok oynuyor bu kadro güzeldi 2ci golü bulsaydık rahat bir maç olacaktı neyse bunada şükür dahada iyi olacagız bizim çok iyi defana yapmamız lazım çok basit goller yiyoruz
ist dan tüm y*i*g*i*d*o*l*a*r*a* slam
kamışlı58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.10.2011, 22:21   #43
kamışlı58
Tecrübeli Yiğido

209 Mesajına 321 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 622 kamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblick

rıza hoca takımla çok oynuyor bu kadro güzeldi 2ci golü bulsaydık rahat bir maç olacaktı neyse bunada şükür dahada iyi olacagız bizim çok iyi defanas yapmamız lazım çok basit goller yiyoruz
ist dan tüm y*i*g*i*d*o*l*a*r*a* slam
kamışlı58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.10.2011, 22:25   #44
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1075 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Bu haftaki mersin maçının ilk yarısını izleyebildim statta...Zira biraz hastaydım ve gidenler de görmüştür hava baya soğuktu...İlk yarı çok pozisyona girdik, eneramo çok iyi oynadı...Penaltı gol olsa açık oynayan mersin karşısında farklı bir skor olabilirdi...2.yarıda da dinlediğim kadarıyla yine pozisyonlara girdik ama son dakikaklara doğru skoru koruma psikolojisine girdik...Kıvanç hakketen şu takımdaki kötü mehmet nası kötü cihan yılmazı görünce orta ikilide mutlaka olması gereken bir isim...Grosickinin ilk penaltıdan sonra diğer bir oyuncuya penaltıyı bırakması gerekirdi diye düşünüyorum...Zira bir takımda 2. ve 3.penaltıclar mutlaka olmalı...Hocanın bu maçtaki doğruları kıvançı ve ziyayı sahaya sürmesiydi...hayrettin ve mehmet nasın kesilmesi doğruydu...Yanlışları ise suarezi yine zaman zaman sağ açığa çekmesiydi...Suarez ileri uca geçtiği anlarda ilk yarıda izleyenler görmüştür 2 net pozisyona girmişti..Rıza hocadaki bu Suarezden sağ açık yaratma hevesini bir türlü anlayamıyorum...Bir konuyu hatırlatmak istiyorum Eneramonun sözleşmesi bu sene bitiyor, inşallah sözleşmesini uzatırlar..Eğer giderse yerine iyi bir golcü mutlaka şart...
Alt 27.10.2011, 22:38   #45
kolukisa
Yiğido

57 Mesajına 81 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 624 kolukisa COK SEVILEN BIR KISIkolukisa COK SEVILEN BIR KISIkolukisa COK SEVILEN BIR KISIkolukisa COK SEVILEN BIR KISI

tebrikler,maci syredemedim,bu puana ihtiyacimiz vardi,cünki önümüzde zorlu iki mac var,besiktas macindan puan veya puanlar cikarma ümidim var,nedense FB biraz ters düsüyor bize,puan alirsak süprüz olmaz.
kolukisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.10.2011, 23:13   #46
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 915 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

2 yönlü bir maç oldu..İlk yarı sivassporun bariz üstünlüğünde geçti..Sivasspor o kadar çok pozisyona girdi ki inanın sayamadım...İnşallah atamadığımız gollari diğer maçlarda atarız...Sivassporda sıratan bazı oyuncular vardı maçta..Kadir yine maç boyunaca bir çok topu ezdi çok sayıda top kaybetti...Forvetlerimiz hep kendilerine oynadılar;birbirleriyle paslaşma yerine kendilerine oynamayı tercih ettiler..Sivasspor biraz daha takım oyunu oynasaydı bu amçın skoru daha farklı olabilirdi...Bir çok pozisyonda gerek Eneramo,gerk Pedriel gerkse Grosecki birbirlerine pas vermek yerine kaleye vuramayı tercih ettikleri için pozisyonları cömertce harcadılar...Bu maçta ilk yarı 1-2 pozisyon hariç kalecimize de fazla iş düşmedi..Enaramo forvette vazgeçilmez olduğunu herkese bir kez daha gösterdi..2.yarı Enaramo ya yapılan hareket %100 penaltıydı ama hakem bey pozisyonu es geçti...Orta sahamız bu maçta daha çok koştu ve mücadele etti...Grosecki atamadığı bir penaltının ardından niye penaltıyı atmak tekrar istedi anlamış değilim...Maç berabere bitseydi Grosecki yi herkes suçlayacaktı..Pedriel bu maçta geçen maça göre daha iyiydi ama sağ kanatta oynaması takıma fazla fayda sağlamıyor...Uğur un ortaları hala istenilen seviyede değil ...Kıvanç ın olması orta sahayı rahatlatıyor...Mersin ilk yrıda fazla kaleye gelemedi;2. yarı da bizi daha fazla zorladı...Rıza hoca Cihan ı shaya sürmekte biraz geç kaldı diye düşünüyorum..Erman hala geçen yılki Erman değil;ondan daha fazla katkı bekliyoruz...Sivasspor bugün tarihi bir farkı kaçırdı ;inşallah atamadıklarımızı önmüzdeki maçlarda atarız..Maç bizim için çok zevkli bir maç oldu;hepimiz sivasspordan her maçta bu kadar pozisyona girmesini bekliyoruz..Çünkü bir takım ne kadar çok pozisyona girerse gol atmaşansı o kadar fazla olur diye düşünüyorum...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.10.2011, 23:22   #47
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1050 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Groickinin 2. penaltıyı kullanması gerekıyordu ve kullandı. İlk penaltıdan sonra ikinci attırılmasaydı Grosicki bundan olumsuz etkilenirdi. Takım olmak bunu gerektırır arkadaslar. Olumsuz anlamda olmayacak şeyler hep Sivasspor'da yaşanıyor ben anlayamadım bu işi gitti! Bugün farkla ayrılmamız gereken maçı son dakikalarda elimiz yüreğimizde zar zor bitirebiliyorsak biryerlerde sorun var! Golyollarında oyuncularda gereksiz bir panik havası var,nedir bu beceriksizlik hayret birşey!Elin oğlu bize atıyor,ara sıra sizde millete atın bizimde yüreğimize su serpin!
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.10.2011, 00:33   #48
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 770 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Sivasspor-Mersin macinin ben özetini Ligtv Maraton Programinda izledim.

Sansal Büyüka Sivassporun o kötü günlerden uzak oldugu gibi görünüyor dedi.

Ve Macin tartismali posizyonlari degerlendirildi: Musta Denizli Sivasspor verilen penaltinin dogruoldugunu yanliz o eliyle topa müdale edenin sari degil Kirmizi kart görmesi gerektigini cünkü bariz gol sansi oldugunu söyledi.

Sonra Zurita ile Mahmut Boz sari kart verdi bir posizyonda ve Mustafa Hoca Zuritaya sari degil yüzde yüz kirmizi kart verilmesi gerektigini savundu. Sizlerde gördügüz heralde Zurita resmen yan Hakami itti sen niiye karisyorsun el haraketi yapti.

Yani Hakemlerin hatalarini özelikle Sivasspor aleyine yapilan hatalar yine orta cikti.

Bu arada Mersin cok yavas ve tempusuz oynadigini söyledi Mustafa Hoca,Ayrica Eneramonun attigi golün de cok zor bir posizyonda atildigin söyledi yani herkes o zor posizyonda o vurusu ve golü atamaz dedi. Erman Kilic'in orta yapmisti serbest vurusdan Eneramoda 20 dakika atmisti gölü.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Morten58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.10.2011, 00:33   #49
asabibaba
Usta Yiğido

asabibaba - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

992 Mesajına 2.426 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 708 asabibaba FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

DÜNYALAR KAÇTI DÜNYALAR
Alt 28.10.2011, 00:36   #50
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 770 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Morten58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspor-Mersin macinin ben özetini Ligtv Maraton Programinda izledim.

Sansal Büyüka Sivassporun o kötü günlerden uzak oldugu gibi görünüyor dedi.

Ve Macin tartismali posizyonlari degerlendirildi: Musta Denizli Sivasspor verilen penaltinin dogruoldugunu yanliz o eliyle topa müdale edenin sari degil Kirmizi kart görmesi gerektigini cünkü bariz gol sansi oldugunu söyledi.

Sonra Zurita ile Mahmut Boz sari kart verdi bir posizyonda ve Mustafa Hoca Zuritaya sari degil yüzde yüz kirmizi kart verilmesi gerektigini savundu. Sizlerde gördügüz heralde Zurita resmen yan Hakami itti sen niiye karisyorsun el haraketi yapti.

Yani Hakemlerin hatalarini özelikle Sivasspor aleyine yapilan hatalar yine orta cikti.

Bu arada Mersin cok yavas ve tempusuz oynadigini söyledi Mustafa Hoca,Ayrica Eneramonun attigi golün de cok zor bir posizyonda atildigin söyledi yani herkes o zor posizyonda o vurusu ve golü atamaz dedi. Erman Kilic'in orta yapmisti serbest vurusdan Eneramoda 20 dakika atmisti gölü.
Ve ayrica Eneramoya yapilan temasinda Penalti oldugunu söyledir. Ligtv,ye tesekkür ediyorum, en azindan konusuyorlar Anadolu maclarinida.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Morten58'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
değerlendirelim, maçı