Cevap: Maçı Değerlendirelim
Bu haftaki mersin maçının ilk yarısını izleyebildim statta...Zira biraz hastaydım ve gidenler de görmüştür hava baya soğuktu...İlk yarı çok pozisyona girdik, eneramo çok iyi oynadı...Penaltı gol olsa açık oynayan mersin karşısında farklı bir skor olabilirdi...2.yarıda da dinlediğim kadarıyla yine pozisyonlara girdik ama son dakikaklara doğru skoru koruma psikolojisine girdik...Kıvanç hakketen şu takımdaki kötü mehmet nası kötü cihan yılmazı görünce orta ikilide mutlaka olması gereken bir isim...Grosickinin ilk penaltıdan sonra diğer bir oyuncuya penaltıyı bırakması gerekirdi diye düşünüyorum...Zira bir takımda 2. ve 3.penaltıclar mutlaka olmalı...Hocanın bu maçtaki doğruları kıvançı ve ziyayı sahaya sürmesiydi...hayrettin ve mehmet nasın kesilmesi doğruydu...Yanlışları ise suarezi yine zaman zaman sağ açığa çekmesiydi...Suarez ileri uca geçtiği anlarda ilk yarıda izleyenler görmüştür 2 net pozisyona girmişti..Rıza hocadaki bu Suarezden sağ açık yaratma hevesini bir türlü anlayamıyorum...Bir konuyu hatırlatmak istiyorum Eneramonun sözleşmesi bu sene bitiyor, inşallah sözleşmesini uzatırlar..Eğer giderse yerine iyi bir golcü mutlaka şart...