Cevap: Maçı Değerlendirelim
MAç, beklenildiği gibi hakem hatalarının öne çıkması ile sonuca tesiri olan bir sobuç aleyhimize çıktı.Sahaya çıkan ilk onbirde Fatty ile başlamanın iyi bir düşünce olmadığı gerek ilk gerekse ikinci goldeki bariz adam kaçırmasından ortaya çıkan görüntürydü.Suarez, neden halen toparlanmadı her topu öldürdü, rasmussen, grosicki bunlara ne oldu bilemiyorum.Ben grosickiyi bu maçta tanıyamadım resmen futbol oynamadı.Ama ne olursa olsun takım mücadele etti, hakem denilen zat GS lehine kararlar verdi, ilk golde Engin denen dallama topa ayagı havada dalıyor resmen oyuncuya karete yapar gibi, sonra topu el ile çevirip golü atıyor hakenm seyir ediyor, ikinci golde baros denen yuvarlama herif her posizyonda kendine yere attı, sonra kalecinin topa yaptığı müdahale sonrası kendine yere bırakıp penaltıya çanak tutturdu hakem de bu çanağı doldurdu, penaltı verdi.penaltı öncesinde de faulu vermedi.hakem maçı katletti, buna rağmen sivas iyi oynadı.Engin denen sapın kaleciye yaptığı hareket kırmızıyde en az 3 maç ceza verilmeli, elmander mi ne bu kalleş herif de hayrettini rsmen arkadan topuguna kasıtlı basarak onu sakatlamak istedi, direkt kırmızıdan 3 maç da ona ceza verilmeli.sonra ayhan denilen futbol özürlü şahıs kendisine etki edecek bir futbolcu yokken yumuşakça bir hareketle kalleşçe kendini yere atıyor hakem efendi faul çalıyor ve sivaslı futbolcuya sarı kart veriyor.bu mu futbol anlayışı, nerde yorumcu denen hokkabazlar hadi GS ye de tarafsız yaklaşın haksız bir galibiyet aldı deyin ama diyemezsiniz sizde onlar gibisiniz.GS ye yakışan bu, bu futbol ile GB maçında dökülecekler, Sivası hakem katletti.Diyecek birşey yok, futbolcuları ve teknik heyeti tebrik ediyorum her şeye rağmen.takıma güveniyorum.