Beyler,
Hem uzuntulu hem sevincli olmamiz lazim. Zorlu bir periyottan sadece GS' ye hakem yuzunden yenilen fakat puan toplayarak atlattik. Bu da takim olarak iyi yerlere dogru gittigimizi gosterir.
Uzuntuluyuz cunku yine bir buyuk takima, FB haric, hem hakem hatalari yuzunden ve hem biraz beceriksizlik mi desem heyecan mi desem son vurus mu desem ne derseniz deyin elimizden kacirdik! Normal...
Unutmayalim! Gecen sene ne hallerdeydik. Bu sene ne hallerdeyiz. Gecen sene Kasimpasayi yenemeyen bir takim vardi! ama bu sene gelene gidene gol atan ve iyi mucadele eden bir takim var.
Maci canli seyrettim ve ozeti bir kac kere izledim. TS'nin 2. golunda Borjan'in hatasi yok desem kizmayin hemen! Iyice bakin ve pozisyonu yavaslatilmis bir halde izleyin! Kalecinin dengesini bozan ve elindeki topu dusurmesini saglayan bir futbolcumuz var, evet evet! Hayrettin kardesimiz maalesef bu haftada sonuca etki edecek bir hata yapti. Artik Ziya'ya tam guvenmenin zamani gelmedi mi hocam! Yinede sen en iyisini bilirsin. Murat Akca gercekten milli futbolcu olma yolunda. GS bu oyuncu nasil vermis Adanaspora anlamis degilim. Belki takim aralarinda dost iliskiler yuzunden olabilir.
Erman gecen seneye gore biraz daha istekli gozukuyor. herhalde takimdaki AGABEY rolunu ustlendi.
Kadir (kendisini cok severim) yine istedigim Kadir daha degil. Bugun iyi futbol oynadi ama gecen sene gosterdi ki Kadir daha iyisini yapabilecek kapasitede! Hadi Kadir! Gecen sene tek basina ortasahayi sen yonetiyordun! Bu sene onun ustune koy ve milli gururumuz ol!
Kerim Zengin'i Ugur kavukun yerine neden koymadi diye soran kardesler olabilir. Hoca bence iyi bir secim yapti, cunku Kerim daha hazir degil. Ancak 2. yari izleyebiliriz onu.
Devre arasinda en fazla 2-3 takviye yapilacaksa yapilsin, fazla yapilmasin ki takimin dengesi bozulmasin.
Grosicki yine macta beklenenden az bir efor sarf etti, cabaladi birseyler ama olmadi! Ama ondada kalite var! Buyuk takimlar onun kafasini suan dagitabilir. Aynen Mehmet Yildiza yaptiklari gibi. Bu nedenle kafasi daginik olabilir.
Cerny hakkinda tam bir karar veremedim. Cunku gereken zamani takimda almadi. Ama kanat oyuncusu kalitesi var adamda. Hizlida fakat oyunu biraz gec okuyor. Olur! Normaldir! Alismasi lazim.
Pedriel gol atti ama, inanirmisiniz Cihan Ozkara bana daha guven verdi ileride. Fakat tabii bir Eneramo gibi top tutacak bir adamimiz daha olmali!
Navratil gercekten iyi tuttu! Ondan iyisi Sam' da kayisi! Transferde emegi gecenlere tesekkurler.
Faty dun yerinde oynamadi. Bu nedenle yabancilik cekebilir! Normaldir. Fakat profesyonel bir futbolcu, haftada gunde 2 kere antreman yapan bir futbolcu her bolgeye biraz olsun alismali ve yabancilik cekmemeli!
Kanaat olarak takimdan memnumum. Unutmayalim! Biz belirli bir butce ile kurulan bir takimiz. Sivasimiz buyuksehir degil, yani ekonomimiz Super Takim yapmaya suan pek musait degil. Bu nedenle suan ki durum ve konum olarak memnum olmaliyiz.
Haa dersiniz simdi Sampiyonluga oynadigimiz senelerde degildik diye! O zaman guzel bir performans tutturduk ve devam etti. Fakat sonra o performans coktu! ve kabus gormeye basladik.
Bu sene en azindan dusecegimiz diye dusunmuyorum. Play-off' a (uefa icin) gidebilirmiyiz diye hesap yapiyorum...Umarim gideriz! Bende takimla giderim