acil transfer lazim bu takimin daha ileriye gitmesi için
bir kalecei ve bir forvet sart en azindan
yapma yiğidom ya.bu heyecana kalp dayanmıyor.neredeyse 2 puanı bırkaıyorduk teşekkürler navratil.bulduklarımızı değerlendirmemiz lazım.defansa rajnoch gelince defans sanki düzeldi.antalyaspor çok iyi takım.
Bu Konuda mühendisburak58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Stattaydım aha şimdi geldim gardaşlar
Son dakikalarda sıkıntı yaşasak da bu takımla guru duyuyorum...Eğer Atilla 2-0 dan sonra yanlış pozisyon alıp o golü yemese bu maç 3 veya 4-0 biterdi..Şu takımda zaten ortak görüşümüz en zayıf halka kaleci malesef...Maçta Eneramo-Navratil-Ziya gayet iyiydiler...Eneramo o son dakikalarda karşı karşıya pozisyonda ayağından açmasa ve golü atsa iş biterdi, bugün tek hatası o oldu..Ama attığımız 2 golde de onun payı çok büyük..Maşallah son 5 haftada inanılmaz bir yükselişe geçti ve gol ya da asistleriyle, ileride topu tutması ve müthiş fizik gücüyle çok iyi katkı yapıyor.(Ömer Erdoğana vurduğu omuz hala aklımda, keyifle hatırlıyorum )
Navratil mükemmel bir profesyonel ve görev adamı...Geldi geleli nerdeyse aynı isitikrarla oynuyor..Sadece yanındaki partneri iyi olsun yeter..Tek eksiği biraz yavaş olması ama kaplumbağa kadar da değil...Rajnoch bence A.Gücündeki performansından uzak bir görüntüde, uyum sorununu aşarsa çok daha iyi olur..Erman 2-3 haftadır formsuzdu atrtığı süper gol ona iyi bir moral oldu, zira antep maçında ona daha da ihtiyacımız olacak...Kamil Grosicki malesef oyunda yine yok gibiydi bir yarım saaat oynasa maçı o dakikada bitirir...Kadir ve Milan cerny bugün en çok koşan isimlerdi ama ikisi de bugün çok top ezdi ve kaybetti...Hakem 4 dakika uzatmayı nereden uydurdu ve hadi onu da geçtim neden 6 dakikaya yakın oynattı anlamış değilim...Ayrıca son dakikalarda Kıvançın pozisyonuna penaltı vermeliydi onun dışında çok da kötü değildi...Yalnız bu maçın 4.hakemi kim hatırlayamadım şimdi onu saygıyla(!) dümdüz anıyorum...Ulan sen kabadayı mısın Rıza hocaya el kol hareketleri ve sanki askere emir verir gibi içeri geç, konuşma laflarını ediyorsun? Vipteydik, önümüzde Rıza hocaya 2.yarı kafayı taktı gidip gelip bişeyler geveledi..Yardımcı antrenör Bülent Albayrakı çıldırttı...Millet dayanamadı bastı küfürü ama Rıza hoca yine insanlık yapıp küfürü kestirdi...O adi hakem acaba dışarıda bu kadar artislik yapabiliyor mu?
Rıza hoca m.nas ve grosickiyi tam zamanında aldı oyundan...Kıvançla başlmasını bekliyordum ama demek ki ikisini dinlendirerek oynatıyor ve kimseyi formaya küstürmemeye çalışıyor...Belki de hedef artık büyüdü bunu düşünerek elindeki oyuncuları en ekonomik şekilde kullanmak isitiyor...
Taraftara gelince...
Seyrici daha fazla olmalıydı ama gene de korktuğum kadar çok az da gelmedi, gelenler de bugün coşkuluydu, maç sonu takımın bütün tribünleri dolaşıp galibiyeti kutlaması ise keyfimize keyif katıı, birileri tarafından atılmak istendiğimiz çukurdan yeniden zirveye çıkan bu takımla gurur duyuyoruz...Hepinize teşekkürler Yiğidolar, teşekkürler Rıza Hoca , teşekkürler teknk ekip ve futbolcular...
__________________ ...YALNIZLIK,SİGARA KÜLÜ KADAR YALNIZLIK...
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı DOGU_BEY'a Teşekkür Ediyor...
takimin durumu cok iyi ama ayni oyunculara daha nekadar yuklenilecek biraz rotasyon yapilsa oyuncular dinlendirilse kanatlara alternativ iki oyuncu alsak iyi olur bence
En az 6 gol atacağımız averaj düzelteceğimiz maçı nerdeyse 2 puan bırakacaktık.
Heyecanı seven bizi izlesin İnanın yürek dayanmıyor yaa bu nasıl oyun, kaleci akıllı olsa çok gol atarız ama nerdeeee