Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 17.03.2012, 18:37   #41
ayhandemir58
Acemi Yiğido

ayhandemir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

81 Mesajına 130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ayhandemir58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Orduspor maçından 1 puan aldık.Başka ne diyebilirim.Takım tel tel dökülüyordu.Ordu'nun 5 tane net gollük pozisyonu var 1 tane atabildiler.Bizim doğru dürüst bilinçli girdiğimiz pozisyon ise sadece 2 tane,1 i gol oldu.Onun için 1 puan aldık diyorum.Bir de şunu gözlemledim.Sivassporlu oyuncular galiba kafalarında ligi bitirmişler gibime geliyor.
ayhandemir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.03.2012, 18:41   #42
ahmet ali
Yiğido

172 Mesajına 266 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 702 ahmet ali Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Gerçekten Atilla ve diğer kalecilerimiz hepsi korcan dahil çok çok kötü ama bu maçta Atilla ne hata yaptı??? Golde mi suçu vardı.acemiler gibi çalımı Atilla mı yedi...???? Bence bu maç için Atila'yı suçlamak haksızlık.......
ama bir gerçek var önümüzde ki sene için çok çok iyi en az iki kaleci alınmalı ve mevcutların hepsi gönderilmeli...
Takımın hepsi çok kötü idi.Biraz Pedriyel biraz da ranhoff varlık gösterebildi..
Hakem maça etki yapmadı..Uğur'u atabilir di ama atmadı.bu lehimize oldu..
Rıza hoca her zaman ki hocamız...Her maçta gol yiyoruz Hocamızda bizim gibi seyrediyor...Kapasitesi bu..Bunu kabul edip hocaya kızmamalıyız...
Bu sene bitti.. şimdiden önümüzde ki senenin transferlerini planlamasını yapmaliyız...Daha doğrusu yöneticilerimiz yapmalı biz taraftarlar ne yapabiliriz ki??
ahmet ali isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı ahmet ali'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.03.2012, 20:24   #43
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 817 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

***saha zemini cok kötü oyunumuzu etkiledi
***TFF bu kezde acemi eğitilecek hakem gönderdi maçımıza adam zırt zırt çaldı düdüğü.macımızı ciddi alan yok,gecen hafta ts macında sonra yönetimdede ses yok yani alan razı veren razı gibi
***rıza aynı rıza ununu elemiş eleğini asmış gibi hoca gidecek listesine kamil,erman,uğur , rada ve yeni alınan kaleci yi kadro dışı bırakması gerekir ,adamlar tosun gibi olmuşlar mücadele yok bunlarda,
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.03.2012, 20:45   #44
ressam58
Acemi Yiğido

ressam58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

69 Mesajına 121 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 740 ressam58 TAM BIR BEYEFENDIressam58 TAM BIR BEYEFENDIressam58 TAM BIR BEYEFENDIressam58 TAM BIR BEYEFENDI

Neyini değerlendirecem bu takımın ben ya...Öne geç YENİL öe geç YENİL bu nedir???? BU N E D İ R ???????
ressam58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.03.2012, 21:58   #45
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1082 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Baştan sona akdar sıkıcı zevksiz ve koyun seyirci sürüsüyle oynanan bir maç oldu...(taraftar gruplarımız ve bazı duyarlı taraftarlalrımız hariç tabi)

Ordu zaten 1 puana dünden razı anlayışla gelmiş buna rağmen 2-3 iyi pozisyon yakalayan bir oyun oynadı...Maçı canlı izlerken şunu gördüm ki artık bizim futbolcularda play--off heyecanı ve arzusu bitmiş..Tabi bunda haftalardır belimizi kırmaya çalışan onun bunun çocuğu hakemler ve yayıncı kuruluş da başarılı oldu...Artık ilk 8 için mücadele edeceğiz ve inşallah bu isteksizlikle ilk 8 dışında da kalmayız...Bu Grosicki kaç haftadır kayıpları oynuyor, yalandan sakatım diyerek de çıkmak istedi, çünkü kaç pozisyonda topu ezdi ve tarftardan tepki yedi...Erman yine öyle gs maçından itiibaren hayalete döndü...Eneramo son vuruşlarda hastalık derecesine ulaştı...Zİyayay bakıyorum bugün öyle bi havalara girmiş ki odlukça rahat ve absit hatalar bi de sağında solundakilere laf yetiştirimeler falan...Yediğimiz golü de hediye ettti zaten...Özetle futbol anlaımna değerlendirilecek bişey yok, beni şaşşırtmayan tek şey ise koyun sürüsü dediğim çekirdekçi ve tiyatro izleyiclerinin yine aynı şekilde maça gelmeisydi!!!
Alt 17.03.2012, 22:02   #46
asabibaba
Usta Yiğido

asabibaba - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

992 Mesajına 2.426 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 asabibaba FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Baştan sona akdar sıkıcı zevksiz ve koyun seyirci sürüsüyle oynanan bir maç oldu...(taraftar gruplarımız ve bazı duyarlı taraftarlalrımız hariç tabi)

Ordu zaten 1 puana dünden razı anlayışla gelmiş buna rağmen 2-3 iyi pozisyon yakalayan bir oyun oynadı...Maçı canlı izlerken şunu gördüm ki artık bizim futbolcularda play--off heyecanı ve arzusu bitmiş..Tabi bunda haftalardır belimizi kırmaya çalışan onun bunun çocuğu hakemler ve yayıncı kuruluş da başarılı oldu...Artık ilk 8 için mücadele edeceğiz ve inşallah bu isteksizlikle ilk 8 dışında da kalmayız...Bu Grosicki kaç haftadır kayıpları oynuyor, yalandan sakatım diyerek de çıkmak istedi, çünkü kaç pozisyonda topu ezdi ve tarftardan tepki yedi...Erman yine öyle gs maçından itiibaren hayalete döndü...Eneramo son vuruşlarda hastalık derecesine ulaştı...Zİyayay bakıyorum bugün öyle bi havalara girmiş ki odlukça rahat ve absit hatalar bi de sağında solundakilere laf yetiştirimeler falan...Yediğimiz golü de hediye ettti zaten...Özetle futbol anlaımna değerlendirilecek bişey yok, beni şaşşırtmayan tek şey ise koyun sürüsü dediğim çekirdekçi ve tiyatro izleyiclerinin yine aynı şekilde maça gelmeisydi!!!

YANILMIYORSAM GROSİCKİ GİDİCİ OYNAMAK İSTEMİYOR YADA ANLAŞTI Bİ SAKATLIK OLMASIN DERDİN DE GİBİ BU DUYUM DEĞİL SADECE DURUMDAN DEDİKODU ÇIKARMA BENİM Kİİİ
Alt 17.03.2012, 22:15   #47
kara
Tecrübeli Yiğido

kara - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kara ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Oyuncularımız ilk 8 e girip fazladan maç yapmak istemiyorlar son 2 maçlık performanslarına bakılırsa... Tabi yatmak varken erkenden ülkelerine gitmek varken neden play off a kalıp fazladan maç yapsınlar... Eneramo erman grosicki uğur sahada yürüyorlar utanmasalar sahaya yatacaklar rahatsız etmeyin diyecekler ayıptır ya oynamak istemeyen varsa çeker gider kardeşim diğer takımlar canla başla play off a kalmak isterken siz ne yapıyorsunuz rahat ilk 4 e kalacakken şimdi nerdeyiz eğer gerçekten böyle bir düşünceniz varsa çekin gidin rıza hocam sizdende kaliteli topçuları bulur getirir kimse bulunmaz int kumaşı değil !!!
kara isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kara'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.03.2012, 22:21   #48
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 805 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Yazacağım şeyleri bazı arkadaşalr yazmışlar..Futbolcular ligi bitirmiş..Nisan ayından tatile girelim diyorlar..Orduspor gibi deplasmanda futbolun hiçbir gereğini yapamayan takıma pozisyon verdik,pozisyon bulamadık..İlk defa bu kadar az pozisyona girdik..Neyse artık bu sene de böyle bitti..!
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Metal Gear'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.03.2012, 00:05   #49
Çılgın Türk
Usta Yiğido

Çılgın Türk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

611 Mesajına 1.051 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 707 Çılgın Türk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yorumlarin cogunu okudum, herkes beraberligi futbolcularin kafalarinda ligi bitirmesine bagliyor... Bence yaniliyorsunuz...´
Bence Futbolcularin kafasinda vitrin maci vardi, yani kendilerini pazarlama maci. Bu macta hafta ici oynanacak Galatasaray maci.
Bu maci düsünenlerin basinda da Grosiky geliyordu..Adam zaten kafasinda Sivasspor'u bitirmis..
Çılgın Türk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.03.2012, 00:19   #50
Tuncay
Tecrübeli Yiğido

Tuncay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

126 Mesajına 184 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Tuncay isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Iyi veya kotu ama bu takim bizim.SIVASSPOR bizimdir.Hangi sirada hangi durumda olursa olsun,bu sevda beni terk etmeyecektir.Dusme hattinda olupda yarim puanlara ihtiyacimiz oldugu gunleri unutmadim.Bu gunlerede sukur.Benim sehrimin,benim topragimin,insanimin takimi seviyorum seni SIVASSPOR.T. s. maci morellerimizi cok bozdu.***** kuddusi seni uzun sure unutmayacagim.

Etiketler
değerlendirelim, maçı