Cevap: Maçı Değerlendirelim
Baştan sona akdar sıkıcı zevksiz ve koyun seyirci sürüsüyle oynanan bir maç oldu...(taraftar gruplarımız ve bazı duyarlı taraftarlalrımız hariç tabi)
Ordu zaten 1 puana dünden razı anlayışla gelmiş buna rağmen 2-3 iyi pozisyon yakalayan bir oyun oynadı...Maçı canlı izlerken şunu gördüm ki artık bizim futbolcularda play--off heyecanı ve arzusu bitmiş..Tabi bunda haftalardır belimizi kırmaya çalışan onun bunun çocuğu hakemler ve yayıncı kuruluş da başarılı oldu...Artık ilk 8 için mücadele edeceğiz ve inşallah bu isteksizlikle ilk 8 dışında da kalmayız...Bu Grosicki kaç haftadır kayıpları oynuyor, yalandan sakatım diyerek de çıkmak istedi, çünkü kaç pozisyonda topu ezdi ve tarftardan tepki yedi...Erman yine öyle gs maçından itiibaren hayalete döndü...Eneramo son vuruşlarda hastalık derecesine ulaştı...Zİyayay bakıyorum bugün öyle bi havalara girmiş ki odlukça rahat ve absit hatalar bi de sağında solundakilere laf yetiştirimeler falan...Yediğimiz golü de hediye ettti zaten...Özetle futbol anlaımna değerlendirilecek bişey yok, beni şaşşırtmayan tek şey ise koyun sürüsü dediğim çekirdekçi ve tiyatro izleyiclerinin yine aynı şekilde maça gelmeisydi!!!