Şaka gibisiniz Beşiktaş Rıza Çalımbay'ı ne yapacak,adamda bilgi yok,oyun kurgusu yok,taktik yok,Sivas Spor mu sandınız her yenilgiyi yineye çeksin,bir günde kapının önüne koyarlar biraz mantıklı olmak lazım değilmi?
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı KaRiZmA YiĞiDo'a Teşekkür Ediyor...
Piyasa Yapıyor Rıza Hoca Gidene Dur Denmez,Zaten faydası da olmaz artık Şöyle işini bilen bir hoca gelsede adam akıllı bir kaç transfer neden olmasınki
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı KaRiZmA YiĞiDo'a Teşekkür Ediyor...
defol git sen beşiktaşına bizde 3 büyük sevdası olan adamları işi olmaz bulunmaz biri değilsin BÜLENT UYGUN GERİ GELSİN rıza çalımbayla sadece orta sıralarda veya ligde kalırsın tamam bii ligde bıraktın ama aklın fikrin beşiktaşında çok istiyosan git ASLOLAN SİVASSPORDUR GERİSİ TEFERRUAT
BJK şu anda dip yapmış vaziyette bundan daha kötüsü olamazlardı yeni yönetim pahalı transfer yapmıyacak küçülmeye gidecekler adı geçen hocalardan denizli iranda rahat samet aybaba henüz bjk hocası olacak kapasitede değil ortama en uygun hoca rıza hocadır anlaşılıyorki oda sivassporla anlaşma yapmadan bjk nin teklifini bekleyip öyle karar verecek fikret ormannın hocanın arkasında durmasıda bu ihtimali kuvvetlendiriyor giderse hayırlı olsun dderiz kalırsa başımızın üstünde yeri var her şaRTta sivasspor için transfer zor geçecek
Bu Konuda 58MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Rıza Çalımbay BJK'da tutunamaz, o kalibrede bi hoca değil. Bu sene bizim kadromuz iyiydi, defansta sorun vardı, dolayısıyla ligde kalmamızı başarı olarak görmek ve bunu da tamamen Rıza hocaya maletmek yanlış.
Hocam zamanında Çaykur Rize'ye aynısını yaptın şimdi Sivas'a. Bu açıklamalar senin gibi iş ahlakını ön planda tutan bir hocaya yakışmıyor.
Bunun yanında teknik direktör olarak hocamızı pek beğenmiyorum arkadaşların dediği gibi burada yaptığın hataları her zaman gündemde olan bir takımda yapma şansın yok.Yine de bu sene keyif alarak futbol izledik yensek de yenilsek de.Emeklerin için teşekkürler. Eğer özeleştiri yapar, oyunu okur, duygusallığı bir kenara bırakırsan büyük bir hoca olursun ama tersi durumda yine Anadolu kulüplerini dolaşmaya devam.
Güzel ve yerinde tespitler , ekleyecek bir şey kalmamış ...
Bizim hemşehrimiz kendi memleket takımını bırakıp İstanbul'a gidiyorsa,insanlara Sivasspor'u destekleyin,İstanbul yalakalığı yapmayın sözünü de kimseye yediremezsiniz..
Bu Konuda Metal Gear'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Yorumlarımı takip edenler bilir ki ben Rıza Hocayı çok seviyorum ve ne olursa olsun sevmeyede devam edeceğim. Sivasspor taraftarı olarak değil Rıza Çalımbay'ı seven birisi olarak diyorum ki bu açıklamalar sana yakışmadı hoca... Beşiktaş'a gitmene üzülürüm ancak senin adına çok sevinirim o takımda hoca olmak en çok senin hakkın ancak bizide dışlama...