Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Doga ve Erhan Sivasspor'da
Alt 16.05.2012, 22:20   #41
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Doga ve Erhan Sivasspor'da

Sivasspor'da transfer çalışmaları meyvelerini vermeye başlıyor.

Sezonun ilk transferini teknik direktörümüz "Rıza Çalımbay'la devam" kararıyla başlayan yönetim, Çalımbay'ın listesinde olan futbolcularla anlaşmaların sona ermeye başladığı bildirildi.

Güvenilir kaynaklardan edinilen bilgilere göre ilk transfer, MP. Antalyaspor'dan Doğa Kaya ile Mersin İdmanyurdundan Erhan Güven oldu. Başarılı teknik direktörümüz Rıza Çalımbay'ın eski futbolcuları olan Kaya ve Güven'in önümüzdeki hafta içerisinde Sivas'a gelerek, imzalarını atacaklar.

Sivassporumuza hayırlı olmasını diliyoruz.

Sivasspor.Com özel haberidir.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Doga ve Erhan Sivasspor'da
Alt 16.05.2012, 22:28   #42
serkan_ozcan58
Yiğido

serkan_ozcan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

157 Mesajına 222 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serkan_ozcan58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Doga ve Erhan Sivasspor'da

doğa benimde beğendiğim çalışkan efendi bir oyuncu sahada sırıtmıyor defansı toparlayan bir ön libero kadire yardımcı olur iyi ikili olurlar kıvançda var o bölgede rekabet kaçınılmaz olur...erhan güven sadece alternatif olur diye düşünüyorum ama umarım bizi yanılıtır hayırlı olsun...
serkan_ozcan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.05.2012, 22:34   #43
dedebali58
Yiğido

dedebali58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

129 Mesajına 203 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dedebali58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

adam olsun gün gelir lazım olur yedek sıkıntısı çoook çektik,gelen ağam giden paşam
dedebali58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.05.2012, 22:50   #44
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 794 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Sivasspor’da hareketlilik başladı

Her sezon bittiğinde transfer dedikoduları da başlar.” Felan futbolcu geliyor,filan gidiyor” diye gazeteler haber yapar,doğal olarakta taraftarlar yazılan bu isimleri konuşur. Sivasspor’un Avrupa Final grubundaki son maçının ardından bu tür haberler ve söylentiler dahada arttı.
Dün değerli Başkan Mecnun Otyakmaz’la transferler ve hoca konusunu konuştuk. Rıza hocayla kesin olarak önümüzdeki sezonda da devam edileceğini söyledi. Dolayısıyla,Sivasspor’un transfer gündeminden hoca çıkmış oldu. Bu Sivasspor için önemli bir adım. Zira,Rıza hoca bundan sonra tamamen Sivasspor’a odaklanacak ve ona göre de transferler yapacak.
Nitekim böylede oldu. Hoca eski öğrencilerinden ikisiyle yeni sezon için anlaştı. Bunu sayın Başkanda doğruladı,ancak resmi imza atılmadığı için isimlerini yazmak istemiyorum. Zira bizim için haber değil,Sivasspor’un menfaatleri ön planda. Ama şunu söyleyebilirim,bu iki isimden birisi Beşiktaş’ta forma giydi.Diğeri ise herkesin “ çok iyi adam” diyeceği bir futbolcu. Yani ben iki imside duyunca “ Tam yerinde bir transfer” dedim.
Bu isim için yapılacak tek eleştiri yaşları olabilir. Birisi 28,diğeri 30 yaşında. Ama ben futbolcuda yaşa değil,.performansa bakarım. Mesela,bu sezonun en başarılı ve flaş isimlerinden Erman Kılıç 29 yaşında. Buna Barcelona’lı 34 yaşındaki Puyol örneğini de verebilirim. Sivasspor bu sezon ne çektiyse defansından çekti! Ligin en fazla gol yiyen takımlarından birisi olmasıda bunun açık göstergesi. Bu nedenle Rıza hoca transferlere önce defanstan başladı. Sanıyorum bu iki defansif transferden sonra kaleciye ağırlık verecek. Bence Sivasspor’un şu anda en önemli problemlerin birisi istikrarlı bir kalecisinin olmayışıdır. Korcan iyi kaleci,ancak dediğim gibi istikrar yok. Bir maçta iyi,sonrasında kötü! Sivasspor bu sezon 40 lig maçı oynadı ve ben hiç birisinde kalecinin ön plana çıktığı maç hatırlamıyorum,tam tersine takımın iyi oynadığı,ancak kalecinin basit goller yemesiyle çok maçlar kaybedildiğini biliyorum.
Bu nedenle Sivasspor’un kesinlikle ve kesinlikle iyi ve istikrarlı bir kaleciyle sezona başlaması şart! Tabi Eneramo’nun gittiğini düşünürsek,buna birde santrafor eklemek gerekir.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.05.2012, 22:51   #45
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 794 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Bence gayet iyi Transfer!
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.05.2012, 23:17   #46
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 939 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Doğa geçen yıl Bülent UYGUN engel olmasa gelecekti..Kısmet bugüneymiş..Ligdeki vasatı aşan ,iyi orta sahalardan birisidir...uzun zamandır istenen patlamayı malesef yapamadı umarım bizde yapar...Erhan Güven ise ligin tecrübeli sağ beklerinden..Bizde ilk 11 mi oynayacak yoksa yedek kalacak hep beraber göreceğiz...Vasat bir oyuncu ama kadro derinliği açısından bizde iş yapabilir..Benim gönlüm daha genç,geleceği olan aynı Gökhan Gönül,Uğur UÇAR,Ömer AYSAL stilinde bir sağ bekin takıma kazandırılmasıydı;ama olmadı..Rıza Hoca riske girmek istemeyip daha tecrübeli bir oyuncuyu tercih etti...Umarım takıma faydalı olur....
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Doğa ve Erhan Sivasspor'da
Alt 16.05.2012, 23:45   #47
Harput0658
Usta Yiğido

Harput0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

371 Mesajına 795 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 856 Harput0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Doğa ve Erhan Sivasspor'da

Alıntı:
noname87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Doğa fena transfer değil de Erhan transferi bizim çapımımızı gösteriyor orta yapamaz yanındakine pas atamaz teknik 0 Uğur Kavuk yanında daniel alves kalır o derece
Allah iyiliğini versin ne güldüm. "Daniel Alves Kalır"

İkisi de takımımıza katkı sağlar inşallah.
Bu arada Çoğunluğun aksine ben Uğur Kavuk'u beğeniyorum.
Alt 17.05.2012, 00:13   #48
asdera58
Acemi Yiğido

47 Mesajına 69 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 621 asdera58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

doğa neysede erhanın uğurdan farkı yok gereksiz bnce
asdera58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.05.2012, 00:31   #49
dogan5880
YASAKLI ÜYE

dogan5880 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

191 Mesajına 269 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dogan5880 FAZLA SÖZE GEREK YOKdogan5880 FAZLA SÖZE GEREK YOK

çok ama çok boş transferler ılaçolmaz bunlar ıyı olsalar takımları bırakmaz
dogan5880 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.05.2012, 00:35   #50
DoomsDay58
Usta Yiğido

DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 854 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick

Açıkçası iki oyuncuyuda hiç takip etmedim umarım takıma uyum sağlayıp güzel grafik çizerler
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
doğa, doga, erhan, sivassporda