Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Seçenekler Arama Stil

Cevap: '7'Ler Bizi '1' Bir !
Alt 11.08.2012, 22:07   #41
Çılgın Türk
Usta Yiğido

Çılgın Türk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

611 Mesajına 1.051 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 700 Çılgın Türk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: '7'Ler Bizi '1' Bir !

Ben olsam bunlari yürüyerek Sivas'a gönderirim. En azindan Otobüsün yaktigi mazottan tasarruf yapmis olurlar.
Çılgın Türk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Çılgın Türk'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 11.08.2012, 22:07   #42
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1466 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
mayhos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya arkadaş gördümde senin gibisini görmedim .daha düne kadar rıza hocaya yönetime eleştiri birazda küfrettik diye yalakalık yapan sen değilmiydin ya..ne çabuk ağız değiştirdin yuh be.....at şimdide.....
Sana ne desem bilmiyorum. Evvela yalaka lafını sana iade ediyorum. Sen eleştiri yapmıyorsun. Sen hakaret ediyorsun. Hakaret edersen sadece sana özgü değil herkese olan tutumum sabittir. Haa sen kendine karşı eleştirilere hazımsızsan ben altta kalmam diyorsan küfürlerine pisliklerine devam edersin. Tabii burada değil, başka kapıda. Ben kimsenin yalakası değilim. Aksine ben bile herkesi eleştiriyorum. Hatta senden fazla . Ama tek farkımız var. Benim aile terbiyemle seninkinin arasındaki kocaman nüans farkı.
Vesselam....

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.08.2012, 22:14   #43
mayhos
Acemi Yiğido

61 Mesajına 114 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 604 mayhos FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sana ne desem bilmiyorum. Evvela yalaka lafını sana iade ediyorum. Sen eleştiri yapmıyorsun. Sen hakaret ediyorsun. Hakaret edersen sadece sana özgü değil herkese olan tutumum sabittir. Haa sen kendine karşı eleştirilere hazımsızsan ben altta kalmam diyorsan küfürlerine pisliklerine devam edersin. Tabii burada değil, başka kapıda. Ben kimsenin yalakası değilim. Aksine ben bile herkesi eleştiriyorum. Hatta senden fazla . Ama tek farkımız var. Benim aile terbiyemle seninkinin arasındaki kocaman nüans farkı.
Vesselam....
konuştuklarınla yaptıkların arasında fark olmaması lazım.bie dediğin bird dediğini tutumuyor..bugun başka yarın başka konuşuyon seni çok ii biliyom ....kalkıpta 7-1 den sonra yönetimi eleştirme..daha düne kadar onlarra siper oluyordun ..tutarlı ol biraz..ha bide hakaet diyorsunya senin yaptığın ne peki...kendini ahlaklı görüpte karşısındakini ahlaksız görme..benim aile terbiyemi ölçmek sana kalmadı..kendini ölç biç başkalarını ölçme emii..önce kendini....
mayhos isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.08.2012, 22:18   #44
adres58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1466 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
konuştuklarınla yaptıkların arasında fark olmaması lazım.bie dediğin bird dediğini tutumuyor..bugun başka yarın başka konuşuyon seni çok ii biliyom ....kalkıpta 7-1 den sonra yönetimi eleştirme..daha düne kadar onlarra siper oluyordun ..tutarlı ol biraz..ha bide hakaet diyorsunya senin yaptığın ne peki...kendini ahlaklı görüpte karşısındakini ahlaksız görme..benim aile terbiyemi ölçmek sana kalmadı..kendini ölç biç başkalarını ölçme emii..önce kendini....
Senin yazdıklarınla benim yazdıklarımı tart ahlak farkını görürsün... Eleştir ama hakaret etme, ben bunu savunurum. Yine diyorum. Sebebi olanlar ellerini çeksin takımdan. ama senin gibi demiyorum. Sen ne şeref bıraktın ne haysiyet. Bu mudur aramızdaki tutarsızlık. Buysa sana katılıyorum.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
Bu Konuda adres58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 11.08.2012, 22:28   #45
heybetlim58
Yeni Yiğido

4 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 heybetlim58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

genclerbirliginin bir takimi bu kadar farkli baska bir takimi yenmemistir diye düsünüyorum buna 3.lig ve amatorlerde dahil
heybetlim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı heybetlim58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.08.2012, 22:29   #46
mayhos
Acemi Yiğido

61 Mesajına 114 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 604 mayhos FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Senin yazdıklarınla benim yazdıklarımı tart ahlak farkını görürsün... Eleştir ama hakaret etme, ben bunu savunurum. Yine diyorum. Sebebi olanlar ellerini çeksin takımdan. ama senin gibi demiyorum. Sen ne şeref bıraktın ne haysiyet. Bu mudur aramızdaki tutarsızlık. Buysa sana katılıyorum.
kardeşim koskaca sivas ı bu duruma düşürenlere hakarette ederim küfürde adamların yaptıklarına baksana ya görün artık birşeyleri ....tamamen duygusal..kim düşünmüş sivassporu allah aşkına..düşünen bunları yapmaz...hep para için bunlar...7 yıllık süper lig geçmişimde parasızlıktan ağlamadığıız sezon yokk..ne iştir anlamadım bizden başkada ağlayan yok...anlatabildimmi...herşey sivas için....şu doğaya erhana sandroya radaya atillaya uğura ve birkaç oyuncu daha var bunlara para ödeniyorsa yazıkya...şu doğa kazmasının hangi futbol bilgini getittiyse cebinden versin parayı.torpillimi ne anlamadım gitti.yemin ederim sivas amatörde onun gibi çok oyuncu var arayın bulursunuz.inanamıyorum ya..sonrada kızınca küfredindce suçlu oluyozz....................
mayhos isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı mayhos'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.08.2012, 22:34   #47
adres58
Usta Yiğido

Alıntı:
kardeşim koskaca sivas ı bu duruma düşürenlere hakarette ederim küfürde adamların yaptıklarına baksana ya görün artık birşeyleri ....tamamen duygusal..kim düşünmüş sivassporu allah aşkına..düşünen bunları yapmaz...hep para için bunlar...7 yıllık süper lig geçmişimde parasızlıktan ağlamadığıız sezon yokk..ne iştir anlamadım bizden başkada ağlayan yok...anlatabildimmi...herşey sivas için....şu doğaya erhana sandroya radaya atillaya uğura ve birkaç oyuncu daha var bunlara para ödeniyorsa yazıkya...şu doğa kazmasının hangi futbol bilgini getittiyse cebinden versin parayı.torpillimi ne anlamadım gitti.yemin ederim sivas amatörde onun gibi çok oyuncu var arayın bulursunuz.inanamıyorum ya..sonrada kızınca küfredindce suçlu oluyozz....................
Herşey doğru küfür yanlış. Bak dikkat et. HERŞEY DOĞRU diyorum... Ama sen burada küfür edince bayan üyelerimiz veya yaşı daha küçük olan üyelerimiz rahatsızlık duyuyor. Sen ailenin en saygın kişisinin yanında nasıl küfür edemiyorsan burada da edemezsin. Buna bende dahilim sende o da... Biz yüzbinlerin karşısına çıkıyoruz, Haklılığımızı bu tarz söylemlerle haksız duruma düşürüyoruz. Yoksa eleştir eleştirmene birşey diyen yok.

.
KAFKAS ATASÖZÜ
Bu Konuda adres58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 11.08.2012, 22:51   #48
:cool:
Yiğido

:cool: - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

128 Mesajına 210 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 586 :cool: FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yaklaşık 2 sene oldu.Ben ilk yönetim istifa dediğimden beri.
Alt 11.08.2012, 23:40   #49
58musab58
Acemi Yiğido

46 Mesajına 94 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 589 58musab58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

çıldıracam ya gerçekten sinirden çıldıracam bu ne saçmalıktır bu takımın yönetimi sahip çıkanı yokmu yazıktır yaaaa
58musab58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.08.2012, 23:48   #50
elbeylii
Yiğido

106 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 elbeylii BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
yeniceri_can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yönetim şerefiyle istifa ederse , bi liste hazırlayıp aday olucan mı ? tüm dünya yıldızlarını bir bir Sivas'a getiricen mi ? bizde üzlüyoruz , bizde aynı duyguları yaşıyoruz..ama fazla ağıra kaçmasak yorumlarda..
çok aklısın grdas ağzına saglık bilende bilmeyende ve ağzı olan konusuyor....
elbeylii isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
7ler, bizi