Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 25.08.2012, 22:19   #41
abdullahmkaya
Acemi Yiğido

abdullahmkaya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

51 Mesajına 83 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 653 abdullahmkaya FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maçta göze çarpanlar : Aatıf demeyenin gözlerinden şüphe duyarım.Birde eneramo var tabi.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : İyi oynadık.Güzel zevkli maçtı.Bazı hakem hataları birde değişiklik hatasından kaybettiğimizi düşünüyorum.

Maçın en iyisi kimdi : Aatıf ve Eneramo

Maçın en kötüsü kimdi : Doğa Kaya

Taraftarımız Nasıldı :
Taraftarımız geçen senelere nazaran sanki biraz daha iyiydi.

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Taraftarımızında dediği gibi İ*ne hakem.

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Çok yanlıştı be rıza hocam.
abdullahmkaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda abdullahmkaya'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.08.2012, 22:26   #42
asabibaba
Usta Yiğido

asabibaba - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

992 Mesajına 2.426 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 707 asabibaba FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
gdodeğilyiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Maçı stadda seyrettim. Bütün oyuncularımız iyi niyetle ellerinden geldiğince mücadele verdiler. Evet,kondisyon eksiği olanlar vardı,Erman,Atıf,Kadir gibi. Maçta bize puan kaybettiren iki şeydi:
1) Hakem 4lüsü, geçen yıllardan aşina olduğumuz ve isimlerini ezberlemek zorunda kaldığımız belli birkaç hakem yönetimiyle aynı berbat yönetimi gösterdiler. Takımımızın 2 puan kaybetmesine sebep oldular.
2) Rıza hocanın 64. dakikada biz 3-2 öndeyken Suarez-Rajnoch değişikliği sonrası , Nurullah Sağlam defansa çekileceğimizi görüp Mustafa Keçeli'yi saha kenarına çağırarak iki kolunu yana açıp 'ablukaya alın,rakip kaleye yüklenin' anlamında işaret yaptı,beş dakika sonra dakika 70'de golü yedik,3-3 oldu. Rakip 78. dakikada bir forvet(Ergin Keleş) daha aldı ve galibiyeti düşündü.
Özetle, puan kaybımızda başta orta hakem Serkan Çınar olmak üzere hakemler başrolde idiler ama Rıza hocanın yanlış hamleleri ve geri çekilmesi de etken oldu.
Sahaya sürülen ilk 11imiz ve oyun taktiğimiz doğruydu,ama kondisyon eksiği olanlar var. Oyuncularımızın hepsi iyi oynadılar bana göre. Maçı başka bir hakem heyeti yönetseydi %100 galip gelirdik.
Son söz forvet transfer edemeyen yönetime. Ariza Makukula PTT 1. ligden Karşıyaka ile prensipte anlaşmış,imza atacakmış. Beceriksizliğin bu kadarına PES! diyorum. Onu bile alamadınız. Eneramo,Allah göstermesin,sakatlansa ne yapacaksınız?
SONUÇTA İZMİR'DE YAŞAYACAK İŞTE ALBENİSİ BU
Alt 25.08.2012, 22:29   #43
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 810 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Maçta göze çarpanlar : epey zaman son taraftarımız stadyumu doldurması ve 12 adam görevini tam yapması.bu bir puanı onlara borçluyuz derim.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : 45 dakika ayakta durabildik yani doğa ve erhan yarım devrelik adamlar

Maçın en iyisi kimdi : maradona atıf ve defansın tek adamı NAVRATİL

Maçın en kötüsü kimdi : kamil ve erhan

Taraftarımız Nasıldı : iyi

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : düdüğünü pozisyondan yarım saat sonra calıyor

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : cok kötü takım 2 yarıda oyundan düştü fark edemedi. son 2 yılın kötü adamı kamili oyuna dahil etti tv kapattım. 2 yarıda m.nas ve murat akcayı oyuna almasını beklerdim
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.08.2012, 22:31   #44
asabibaba
Usta Yiğido

Maçta göze çarpanlar : Atıf - Eneramo

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : İyi oynadık ama ilk yarı ikinci yarı Zıraat tavuğu gibiydi takım
Maçın en iyisi kimdi : Aatıf ve Eneramo

Maçın en kötüsü kimdi : Doğa Kaya,Kadir,Korcan ,Erhan, Erman hakem

Taraftarımız Nasıldı : Taraftarımız geçen senelere nazaran sanki biraz daha iyiydi daha kalabalıktı

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Faullrden saç baş yoldurdu.

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Değerlendirmek istemiyorum.2hafta daha süre tanımak lazım diye düşünüyorum.
Alt 25.08.2012, 22:34   #45
DoomsDay58
Usta Yiğido

DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 829 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick

Maç daha farklı bitebilirdi hatalar ve basit goller bizi 2 puandan etti...
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.08.2012, 22:57   #46
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 908 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt

Defans beni korkutuyor, böyle oynamaya devam edersek haftaya fenerden rekor fark yeriz.
Alt 25.08.2012, 23:09   #47
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1074 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Maçı statta izledim...Maçı 2 açıdan değerlendireceğim...Birincisi rezalet hakem dörtlüsü yönetimi ikincisi de 2.yarıda Rıza hocanın yaptığı inanılmaz yanlış değişiklikler...Orta hakem ve yan hakem bozuntuları ilk yarı maçı 3-1 yapmışken oldukça saçma bir faul kararı ve duran toptan devre sonu 3-2 olan bir maç daha sonra ikinci yarıda yine orta hakemin çalıyım mı çalmayayım mı dediği bir pozisyonun devamından sonra gelen ve yine duran top sonrası yenen 3.gol...İkinci yarıya tutuk başlayan bir Sivasspor vardı...Suarez oyundan düşmüştü ve hoca onu tam zamanında aldı derken tutu Cerny veya M.Nas gibi mücadeleci bir oyuncu alacağına Rajnochu orta sahaya aldı...Ve o saaten sonra ayağımızda asla top tutamadık, Rajnoch hep top kaybı yaptı çünkü ortasaha özelliği olan bir oyuncu değil...Ve dönen toplar hep Mersine gitti ve sonrasında bu baskı duran bir top getirdi ve golü yedik...Neyse golden sonra hoca bir hamle ddaha yapıp Kamil Grosickiyi aldı ama en son çıkacak adam olan ve sahanın yıldızı olan ATIFI çıkardı...Ve sonra ruhsuz geçen sezondan beri bi b...k oynamayan Kamil efendiyi de gördük..daha doğrusu var mıydı yok muydu anlamadık...Maçın yıldızı ATIF idi Eneramo da ondan sonraki isim..İkisi arasında güzel bir uyum vardı...Biraz daha form tutarsa Eneramo geçen sezon gibi katkı sağlamaya devam edecektir...Atıf iyi ve iştahlı oyunuyla alkışı sonuna kadar haketti..Bir de Rıza hocanın hangi mantıkla Erhan Güveni Navratilin yanında stoper oynattığını anlayamadım!!! Murat Akçayı veya Rajnochu orya koysana!!! Doğa bal yapmayan arı...Orya Mehmet Nası koysan Kadirin yanında daha faydalı olur..Son olarak Korcan..Antep maçında çok iyi top oynayan adam bu maçta yan top katliyamı yaptı resmen! Velhasılı kelam, elimizdeki 3 puan önce adi hakem dörtlüsüyle sonra ikinci yarı Rıza hocanın oldukça yanlış hamleleriyle uçup gitti...Ortasahaya diri ve iyi top kullanan bir oyuncu şart...Zaten aldığım duyuma göre bir oyuncu daha transfer edilecek...
Alt 25.08.2012, 23:28   #48
asabibaba
Usta Yiğido

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Maçı statta izledim...Maçı 2 açıdan değerlendireceğim...Birincisi rezalet hakem dörtlüsü yönetimi ikincisi de 2.yarıda Rıza hocanın yaptığı inanılmaz yanlış değişiklikler...Orta hakem ve yan hakem bozuntuları ilk yarı maçı 3-1 yapmışken oldukça saçma bir faul kararı ve duran toptan devre sonu 3-2 olan bir maç daha sonra ikinci yarıda yine orta hakemin çalıyım mı çalmayayım mı dediği bir pozisyonun devamından sonra gelen ve yine duran top sonrası yenen 3.gol...İkinci yarıya tutuk başlayan bir Sivasspor vardı...Suarez oyundan düşmüştü ve hoca onu tam zamanında aldı derken tutu Cerny veya M.Nas gibi mücadeleci bir oyuncu alacağına Rajnochu orta sahaya aldı...Ve o saaten sonra ayağımızda asla top tutamadık, Rajnoch hep top kaybı yaptı çünkü ortasaha özelliği olan bir oyuncu değil...Ve dönen toplar hep Mersine gitti ve sonrasında bu baskı duran bir top getirdi ve golü yedik...Neyse golden sonra hoca bir hamle ddaha yapıp Kamil Grosickiyi aldı ama en son çıkacak adam olan ve sahanın yıldızı olan ATIFI çıkardı...Ve sonra ruhsuz geçen sezondan beri bi b...k oynamayan Kamil efendiyi de gördük..daha doğrusu var mıydı yok muydu anlamadık...Maçın yıldızı ATIF idi Eneramo da ondan sonraki isim..İkisi arasında güzel bir uyum vardı...Biraz daha form tutarsa Eneramo geçen sezon gibi katkı sağlamaya devam edecektir...Atıf iyi ve iştahlı oyunuyla alkışı sonuna kadar haketti..Bir de Rıza hocanın hangi mantıkla Erhan Güveni Navratilin yanında stoper oynattığını anlayamadım!!! Murat Akçayı veya Rajnochu orya koysana!!! Doğa bal yapmayan arı...Orya Mehmet Nası koysan Kadirin yanında daha faydalı olur..Son olarak Korcan..Antep maçında çok iyi top oynayan adam bu maçta yan top katliyamı yaptı resmen! Velhasılı kelam, elimizdeki 3 puan önce adi hakem dörtlüsüyle sonra ikinci yarı Rıza hocanın oldukça yanlış hamleleriyle uçup gitti...Ortasahaya diri ve iyi top kullanan bir oyuncu şart...Zaten aldığım duyuma göre bir oyuncu daha transfer edilecek...
Atıf kendi işaret etti çıkar diye sanırım fark edemedim
Alt 25.08.2012, 23:35   #49
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 915 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sivasspor takım olarak geçen sene ile neredeyse birebir futbol oynayacak..Sadece bazı aktörlerde değişiklik oldu..Kıvanç'ın yerine Doğa oynuyor,Erhan ise Murat ın yerine kendine yer bulmuş durumda...Maçı stattan canlı olark izledim...Sivassporu bu yıl ilk kez izleme fırsatım olmuş oldu...Maçın oyuncuları Atif Ve Enaramo..Bunu herkes gördü...Rıza hoca Erhan ı stoper oynatma inadından kesinlikle vaz geçmeli...Yenilen 2 golde Erhan ın büyük hatası vardı..Erhan burada oynar ama oynarsa gelecekte yenilecek kafa gollerine şimdiden hazır olalım...Maçın ilk yarısı sivassporun üstünlüğüyle geçti...Enramo ilk yarı gereken her şeyi yaptı,gollerini de attı..Orta sahamızda Kadir ve Doğa ikilisi çok sırıtıyor..İkisi de birbirine benzer oyuncular...Sivasspor buraya bence Doğa dan daha iyi özelliklere sahip,uzun boylu,fizikli bir ön libero transfer etmeli...Eğer edemezse gelecek maçlarda Kadir-Doğa ikilisi kolay koly 90 dak. ları tamamlayamaz..Bilhassa Doğa bu tür oynarsa aynı İbrahim Dağaşan gibi çok kart görüp takımı zor durumlara düşürür..Topu oyuna iyi sokan ,fizikli bir ön liberoya bir çok takımın ihtiyacı var;sivasspor nasıl bulur bilemiyorum...Aslında G.S. dan Ceyhun kiralansa ortada hiçbir sorun kalmayacak...Klaeci Korcan bugün enteresan goler yedi;geçen hafta gayet iyiydi ama bugünkü maçta biraz durgundu;yan topların çoğuna da çıkmadı....Bazı arkadaşlar Pedriel e kafyaı takmış durumdalar ama Pedriel bugün kesinlikle görevini yaptı;çıkana kadar sağ kanatta rakibin bindirmelerine engel oldu...O çıktktan sonra rakip takım Uğur un tarafından sivassporu daha fazla zorladı...Bence Raycnoch eğer sakat değilse mutlaka defansta oynamalı;eğer hazır değilse onun yerine Murat oynamalı...Şapkadan tavşan çıkaramaya hiç gerek yok Erhan bugünkü maçtra çok zorlandı;Brezilyalı oyuncudan bir tane bile kafa topu alamadı...Bazıları Cerny ve Grosicky yi suçlamış ama bu 2 oyuncu zaten oyuna geç girdiler;kendilerine de fazla top gelmedi ..Atif ı gerçekten çok beğendim;takıma alıştıkça sivasspor taraftarını çok mutlu edecek...Oyunun 2 yönünü oynaması,yaptığı hareketler,attığı paslar ve direkt kaleyi düşünmesi en büyük artısı..Yalnız bu oyuncu şimdilik 50-60 dak. lık oyuncu görünümü verdi sonra oyundan düştü..Rıza hoca Atif ı ya ilk yarı oynatıp 2. yarının başlarında çıkarmalı;ya da 2. ayrı oyuna alıp takımı ateleyici rol oynamalı...Sivassporun imdadına inşallah milli maç arası gelecek..Eğer Bednar ve Abdülkadir sakatlıktan kurtulup takıma katılırsa sivasspor bu yıl ligde gol rekoru kırıp çok can yakar;tabiki takıma iyi bir ön libero almak şartıyla..Ben bugün statta bu maçtan çok memnun ayrıldım..Yenemiyorsan yenilmeyeceksin..Hakemi söylemiyorum;vasat bir yönetim gösterdi;Mersin in attığı 2. golde kesinlikle Pediriel e faul vardı;bu gol iptal edilmeliydi...Umarım sivasspor bu yıl her maçta YİĞİDOYU sevindirir....
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.08.2012, 23:48   #50
58candide58
Yiğido

58candide58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

52 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 592 58candide58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bi Takımda Hiç Mi Defans Olmaz Hemde Süper Lig Takımında
58candide58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı