Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Teknik Direktör

Teknik Direktör Teknik Direktör hakkindaki yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yeter Artık RIZA ÇALIMBAY !
Alt 06.01.2013, 18:27   #41
dedebali58
Yiğido

dedebali58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

129 Mesajına 203 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dedebali58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Yeter Artık RIZA ÇALIMBAY !

rıza sivasın başına geldiğinde de bjk li rıza idi.bizim kaderimiz galiba fenerli bülentten sonra bu, söylediklerini tasvip etmiyorum ancak şunuda unutmamak gerekir gizlice görüşme yapsa düşüncelerini açıklamazsa bizim nereden haberimiz olacak?oyuncuylada birebir görüşür bjk ile görüşür hatta basına tersine demeç verir bizde o zaman kahraman ilan ederiz herhalde...sivastan kimse milli takıma kafadan oynayacak oyuncu çağırmıyor çağırmazlar kendi çocuğumuzunda kendi geleceğini kendisinin belirleyerek kararını vermesi ve yükselmesini bende isterim,bu sivası küçültmez aksine yüceltir.rızanın bu konuda kasdını enazından yerel tvlerde açıklaması gerekir dinlemeden infaz doğru olmaz bu yıl lig tehlikeli hepimizin sivasspor için kenetlenmesi gerekir Allah korusun içteki sıkıntı sahaya yansırsa rakipler bayram eder...
dedebali58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı dedebali58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 06.01.2013, 18:38   #42
berk5858
Acemi Yiğido

28 Mesajına 36 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 506 berk5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Tam anlamıyla zırvalamışsın birader. Ziya futbol hayatını Sivas'ta noktalayamaz zaten. Bırak çocuğun önünü açmaya çalışıyor Rıza Hoca. Beşiktaş Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri.Her hoca ve futbolcunun oynamak isteyeceği bir yer... Futboldan pek anlamadığın aşikar...
berk5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.01.2013, 18:47   #43
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 772 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

Ben bugun bir haber daha okudum. Eger dogruysa ziya olayindan daha beter. Riza hoca samet hocaya bizim grosickiyi onermis. Samet de ikinci yari oynatmayacagin oyuncuyu bana mi oneriyorsun? Istemez demis. Eger dogruysa yaziklar olsun sana riza hoca ************ yeter artik. Bunlari kasitli mi yapiyorsun anlamadim
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.01.2013, 18:47   #44
Ahwettt
Tecrübeli Yiğido

312 Mesajına 646 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 749 Ahwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOK

Maç saati stadın orda beleş içeri igrmek isterler ve çoğu gierer girenler girmeyenleiri beleş içeri almak için Yönetim uyuma taraftarına sahip çık der? Gerçeği bilmeden Rıza Hoca nefretimizssiniz der. Alınan futbolcunun ne olduğunu bilmeden hiç sahaya çıkmadan işe yarmaz diye eleştirilerr. İnsanalr bu kadar nankör olmamalrı gerkir. Unutmayınki şike sürecinde herkeşe gögüs gerek Rız hoca idi isterse ogün o osaatte çewker giderdi takımın başınada bir hoca bulmazdınız.Ozaman Rıza hoca iyidide şimdi ne oldu
Ahwettt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı Ahwettt'a Teşekkür Ediyor...
Alt 06.01.2013, 18:54   #45
SempaticH
Tecrübeli Yiğido

SempaticH - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 797 SempaticH isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

ben baştan beri diyorum eğer transfer i gerçekten isteseydi diretirdi yönetime aldırıdı yoksa ben giderim derdi onun için de bu transferler zor görünüyor istediği adamları aldı getirmedimi onlar nasıl geldiydi şimdide halen 3-5 kişi alacaz diyip duruyor üstüne üstlük ziyayı kamili beşiktaşa vermeye kalkıyor bu durum hiç doğru değil yazıklar olsun rıza efendi.
SempaticH isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.01.2013, 19:07   #46
yorumyapıyombenya
Tecrübeli Yiğido

yorumyapıyombenya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

362 Mesajına 849 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 832 yorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDI

Yalan haberlere inanmaya ne kadar meraklısınız bir gün Rıza Hoca gider o zaman anlarsınız kıymetini, kulağınızla duydunuz mu hocanın böyle dediğini ?
Alt 06.01.2013, 19:15   #47
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 772 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

Bizim icimizdeki BJKLILER de yavas yavas ortayaa cikmaya basladi. Biz ne dertteyiz onlar ne dertte. Bizim derdimiz sivasspor un prestiji onlarin derdi birinci takimlari olan bjk nin cikarlari nokta.w
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.01.2013, 19:19   #48
cılgınsivas58
Usta Yiğido

cılgınsivas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

558 Mesajına 760 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 903 cılgınsivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sabrın birgün sonuna gelinir artık hoca ! ! !
cılgınsivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.01.2013, 19:19   #49
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 776 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

rıza hoca ziyayı kesınlıkle satmayız dedı neden kımse bunu haber yapmıyor neden kımse hocanın canlı kamera karşısında söyledıklerı konusunda yorum yapmıyor hoca acık acık burhanı alacaktık mersın fazla para verdı oraya gıttı dıyor neden yonetıme bu kadar eleştrı yapılmıyor veya baskalarına son 6 aydır sıvasta yasıyorum ve sıvassporun butun maclarını turubunden izledım hemde evde lıgtv uyelıgım varken yanı kımse benım taraftarlıgımı sorgulamasın dıye yazıyorum 6 ay oncede ıstanbulda yasıyordum oradada benım ne kadar sıvaslı oldugumu ve nasıl taraftar oldugumu bılırler yanı bu sıteye gırıp ıkı yorum yazmayla onu bunu istıfaya davet etmeyle futbolculara kufur edıp takımdan sogutmayla taraftar olunmaz ver bılşet paranı gır stata macını ızle taraftar bunu yapacak ınternetten futbolcu bılgılerıne bakarak bu oyuncu bıze yarar demeyeceken son ınternetten alınan bırısı vardı oda muhsın ertugrul du burada netten bakılarak teknık dırektor mu alınır dıye yorum yazılmıstı o yorumları yazan lar şimdi takıma kurtarıcı bakıyorlar ınternetten sız bırakın onu bunu eleştırmeyı takıma destek ıcın ne yapılır onu bulmaya calışın
Alt 06.01.2013, 19:50   #50
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 716 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

FUTBOLUMUZDA BÜYÜK TAKIM HASTALIĞI ,SİVASSPORUMUZ VE GELECEK
Önce bir genel durum değerlendirmesi yapacağım. Sivassporumuz,Mecnun Başkanla Bülent Uygun yönetiminde, 2005-2008 arası sürekli üzerine koyarak güzel bir başarı ivmesi yakalamış,2008-2009 yıllarında şampiyonluğun kıyısından dönmüş,ertesi yıl bu başarıyı gerek şehir,gerek yönetim,gerekse teknik heyet olarak kalıcı hale getirememiş, iyi yönetememiş ve dramatik bir düşüşle sonraki iki sezon bir alt lige düşme tehlikesi atlatmıştır.
Bu son yıllar,Sivassporumuzda bir kimlik bunalımı yaratmış,büyük umutlarla derin hayalkırıklıkları arasında gidip gelen takımın kimyası bozulmaya başlamıştır. Burada oyuncuların neredeyse tamamının ve üç-dört teknik direktörün değişmesine rağmen değişmeyen tek taraf yönetim olmuştur. Yönetimin de şike davası sürecinde yediği psikolojik darbelerin olası sonuçlarını bilemiyoruz bile.
Bunca problemin ardından 2013'ün ilk ayında ara transfer dönemindeyiz. Takımımız 10. sırada, dar bir oyuncu kadro tercihi ve taraftarı memnun etmeyen bir oyunla istikrarsız sonuçlarla geçen bir ilk devre var. Yönetimimizin az parayla az borçla oyuncu alma transfer mantığı sezon başında olduğu gibi sürüyor. İki kulvarda ve çok zor geçeceği belli bir ikinci devre bizi bekliyor. Taraftarın sabrı son sınırda,teknik heyet eleştirilerden nasibini alıyor, sahamızdaki son maça da beklenenden çok az seyirci gelmiş.
Tam bu noktada gerçekçi değerlendirmelere ihtiyaç duyulacağını hissettiğimden uzun yazı yazmaya kalkıştım. Bana göre, Sivasspor yönetiminin sezon sonu gelmesini beklemeden buna benzer geniş çaplı bir durum değerlendirmesini şimdiden yapmasında fayda var. Aynı sonuçlara ulaşmamız şart değil,yumurta kapıya gelmeden dönüşümü başlatmak gerek.
Dönüşüm dedim,evet,dönüşüme başlamalı,başka çare yok. Bir kere, işe teknik direktörle başlamalı, kısa vadede üç büyük takımla çalışma hedefi olmayan ,mesela (o gelsin diye yazmıyorum) Hamza Hamzaoğlu gibi ya da G.Birliği,Kayserispor gibi altyapılarda oyuncu yetiştirmiş genç ve başarıya aç bir hoca ile bu sezon sonu üç yıllık sözleşme yapılmalı. İkinci olarak,yeni hocanın da dahliyle çok iyi bir altyapı kadrosu oluşturulmalı,altyapıdan oyuncu yetiştirme ve fiyatını bulduğunda satma ve bu şekilde kendi yağıyla kavrulma planı yürürlüğe konmalıdır. Üçüncü olarak, Sivasımıza bu durum anlatılarak taraftardan destek istenmeli,yeni anlayışa zaman tanınması gerektiği anlatılmalı.
Yazımın başlığına dönersem, evet her ligde olduğu gibi Türk futbolunun da daha paralı, başat takımları vardır. İtalya'da şu takımlar,İspanya'da bu takımlar gibi. İtalya'daki bir oyuncu birgün Milan'da oynamak ister. Bu nasıl normalse bir Anadolu takımı futbolcusu da GS,FB,ya da BJK de oynamak isteyebilir. Bu takımlar, o oyuncularla sezon içinde görüşüp sezon sonu için söz de alabilir. Ancak,burada yalnız bizim gibi liglerde olabilecek yapılmaması gereken bir yanlış var. Büyük Takım Hastalığı burada başlıyor. Asıl virüsü,mikrobu, profesyonel davranamamak olan bu hastalığın belirtileri,semptomları ise sürekli basına açıklamalar yapmak,formdan düşmek,kötü performans göstermek ve gerekli risklere girmemek olarak ortaya çıkıyor. İsim vermeyeceğim, GS'yle, BJK'le,TS ile adı çıkan oyuncularımızın bu haberler sonrası form düşüklüğü, ve bir sorumlunun da BJK'le ilgili transfer açıklamaları örnektir. Bu sezonu mevcut kadroya birkaç takviye ve mevcut teknik heyetle en az zayiatla sağsalim ligde kalarak tamamlayalım ,bu arada sezon sonuna varmadan vakit varken bundan sonrasını tasarlayalım.
Yazımı çok sevdiğim bir sözle bitirmek isterim. Büyük kafalar fikirleri, orta kafalar hadiseleri, küçük kafalar da kişileri konuşur. Yeni ufuklar için fikirleri konuşma zamanıdır bugün. Şu oyuncuydu,bu olaydı yerine bundan sonra ne yapabilirizi düşünelim. Ayağımızı yere sağlam basalım,içinde altyapının olduğu,şehrimizin her insanının taşın altına elini koyacağı ,Sivassporumuzun geleceğini teminat altına alacak kalıcı çözümlere kafa yoralım. Uzattığım için üzgünüm ama taraftarımızın fikir ayrılıklarının arttığı bir dönemde bu tür beyin fırtınalarına ihtiyacımız var diye düşündüm.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
artık, Çalimbay, riza, yeter