Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sercan Yıldırım, Sivas'tan kaçtı
Alt 05.04.2013, 12:58   #41
tekdoktirin
Usta Yiğido

263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 841 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Sercan Yıldırım, Sivas'tan kaçtı

adam olmaya geldi yine olamadı yazık
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.04.2013, 20:20   #42
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 817 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Açınız bakınız;
Sercan'ın ilk geldiği günkü yorumumu okuyunuz...Bu adamın Sivasa zerre menfaatinin olmayacağını farklı bir dille dile getirmiştim...Ben bunun çocukluğunuda gençliğinide Bursasporda yaptıklarınıda...Cin olmadan adam çarpmak isteyen aciz bir kişi..Eğerki bu tür zırvalıkları bir kenarı bırakarak yolunda devam etse idi Barcelonada futbol oynayabilirdi..Bu kadarda mayası sağlam bir futbolcu...Ama kafa kafada değil başka yerden çalışıyor...Bu nedenledirki halı sahada futbol oynayan bizlerden bir ramak kadar fazla faydası olmayacak acilen gönderilmesi gerekn futbolcudur..Gelmesi zaten büyük fiyaskoydu..En azından Sivasa yakışmıyordu...
Alt 06.04.2013, 00:28   #43
karamik
Usta Yiğido

karamik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

561 Mesajına 1.041 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 759 karamik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

iYorumları okudum dehşete düştüm ya arkadaşlar cocuk diyorki hasta ziyaretine gittim aralarında hocayla bir yanlış anlamada olabilir yada basın çarpıtmıitır Ya biz daha önce adı lama servet olan takımdan kovulmuş servete sahip cıkıp oynatıp Turk futboluna kazandırmadık mı yıldız futbolcuyu yonetmek zordur iyi bir kumas bu sezonu yok sayıp uzun vadeli anlaşma yapmak lazım şuan takımda uç buyuk yuzu gormuş ve tek mili futbolcu ve daha cok kucuk
Alt 06.04.2013, 00:35   #44
karamik
Usta Yiğido

karamik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

561 Mesajına 1.041 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 759 karamik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Birazda kendimize pay blcelim konu ulusal basına dusunce lnsanlar hep şu yorumu yaptı ya zaten sivasta baglasan durulmaz sivasta yaşanırmı vs.Millete madara ettiler bizi Sivas kaçanın kurtulduğu yer gibi gorunuyor uzaktan eee abi ben sivaslı topcuları o vatan computerin altındaki karanlık kohne bowling salonunda goruyorum sosyal hayat sıfır hava soguk cıkım alısveris yapım desen AVM yok hadi sen ben bu memleketin cocuguyuz cekeriz kahrını ama elln adamını sivasa mı getirmek daha kolay kayseriye mi mutlaka vekiller ve belediye bu sehire biraz faaliyet olustursun kayak teslsleri açsın Avm yapsın tranvay yapsın yapsında yapsın iste.
Alt 06.04.2013, 00:50   #45
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1101 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

sırf gs etiketi var diye alınan ve ara transferde hiç piyasada yokken gerçekleştirilen bir transferdi...1 yıldır bitik bir adamın bize devre arası gelip sezon bitmeden hangi hafta faydalı olacağını ilk geldiğinde de sormuştum...yetenekli bir oyuncu olabilir ama 1 yıldır bitik bir adamın devre arası gelip burada faydalı olması çok zor...sercan efendi gerçekten böyle mütevazi bir Anadolu şehrinde kendini sadece futbola verip eski günlere dönem niyetinde olsa belki biraz faydası dokunurdu ama artık nafile..boş beleş bir transfer vesselam...sezon sonu da zaten gsye döner ve büyük ihtimal de ordan da başka bir yere satılır...
Alt 06.04.2013, 14:30   #46
cemahmety
Usta Yiğido

444 Mesajına 750 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 647 cemahmety FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yiğidolar ben olaya çok farklı bir açıdan bakıyorum: Zaten biz Sercan'ı 150 bin euroya kiralamıştık, ceza olarak 50 bin euro alınca verdiğimiz para 100 bin euro ya düşmüş oldu, kupa maçında da gol atmıştı kupada galibiyet maçına TFF'nin verdiği parayı da düşürdüğümüz zaman bu adam bizde neredeyse bedavaya oynadı
cemahmety isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda cemahmety'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.04.2013, 22:12   #47
58fatihcan
Usta Yiğido

481 Mesajına 740 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 637 58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK

Daha önce Sivassporun tarihinde böyle birşey olmuş mudur acaba? Adam tarihimizde ilk oldu be. Kaçan futbolcu
58fatihcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.04.2013, 22:24   #48
FORZA SİVAS 58
Acemi Yiğido

FORZA SİVAS 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 578 FORZA SİVAS 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kaçsın ya nolacak rıza babası alır oynatır fatih abisi vermiş al oynat diye piech gibi bi canavar yedek bu kazma sahada oynuyor ben bunu görünce futbolcular adına utanıyorum *** ******

Konu adres58 tarafından (07.04.2013 Saat 00:31 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Düzenleme
FORZA SİVAS 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.04.2013, 23:31   #49
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 817 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
cemahmety Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yiğidolar ben olaya çok farklı bir açıdan bakıyorum: Zaten biz Sercan'ı 150 bin euroya kiralamıştık, ceza olarak 50 bin euro alınca verdiğimiz para 100 bin euro ya düşmüş oldu, kupa maçında da gol atmıştı kupada galibiyet maçına TFF'nin verdiği parayı da düşürdüğümüz zaman bu adam bizde neredeyse bedavaya oynadı
Maddi anlamda var sayalım sizin dediğiniz gibi...Peki ben Sivassporu takmıyorum istediğim zaman istediğim yere giderim deyip koca Sivas kentini kaale almamanın bedelini nasıl hesaplarsınız?..Her şey para değildir...
Alt 07.04.2013, 16:55   #50
cemahmety
Usta Yiğido

444 Mesajına 750 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 647 cemahmety FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Maddi anlamda var sayalım sizin dediğiniz gibi...Peki ben Sivassporu takmıyorum istediğim zaman istediğim yere giderim deyip koca Sivas kentini kaale almamanın bedelini nasıl hesaplarsınız?..Her şey para değildir...
migroArmis zaten bunu işin ucundan köşesinden bir şaka çıkarmak için yazdığımı belirtmek için sonuna 2 gülücük koydum ama anlaşılmamış galiba, Ayrıyetten forumlardan da gördüğümüz üzere Sivassporu ve Sivas'ı bu kadar takip ettiğin ve Sivasspor'u bu kadar düşündüğün için de sana selamlar olsun diyorum
cemahmety isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı cemahmety'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
eskİŞehİr, hazirliklari, kaçtı, macinin, sercan, sivastan, sürüyor, yıldırım