Cevap: Maçı Değerlendirelim
maçı canlı olarak gslilerin arasında izledim. öncelikle belirteyim ki gs taraftarı maçın başından sonuna kadar tedirgindi, özellikle 2-1 olduktan sonra resmen maç bitsin diye dua edenler vardı.
genel olarak takımın performansından memnunun. başabaş mücadele ettik, ilk 10 dakika ve son 30 dakika ise bariz gs'den üstündük. en kötü berabere bitirebileceğimiz maçı bedavadan verilen bir penaltı ile kaybettik. penaltıya lafı olan arkadaşlara soraarım, bu penaltı bjk, gs veya fb aleyhine olsa çalınır mıydı? çalınmazdı. o halde penaltı değil, bu kadar.
gelelim kadroyu değerlendirmeye...
- kadir; senin işin bitmiş dostum. acil adam lazım oldukça oyuna girersin, bu futbolla ilk 11'e talip olma lütfen.
- burhan; geçen sene geçen senede kaldı koçum. geçen yıl attığın goller ve yaptığın asistler için bu yıl puan yazmıyorlar. oynamak istemiyorsan hocaya söyle, boş yere kadroyu işgal etme. geçen seneki burhan'ı bu sene de görmek istiyoruz.
- utaka; oynadıkça daha iyi olacak. ama en azından bu maçta batuhan daha faydalı olabilirdi.
- crisantus; az biraz koşup kıçını kaldırsa, daha etkili olur. bizim forvetlerin en büyük sıkıntısı rakibi ısırmamaları. rakip defansı atıf, ziya ve bindirmeleriyle cicinho dışında rahatsız eden yok.
- ümit; bu maçta çok iyiydi, hatasız oynadı. soğukkanlı hareketleri dikkat çekici. hep böyle devam.
- da costa, toraman, ertuğrul ve cicinho'dan bir şikayetim yok.
- aatif kesinlikle başkan ve hoca tarafından sert bir şekilde uyarılmalı.
- gole dönük futbolcular biraz şut çalışmalı. kaleye giden toplarda resmen kız gibi vuruyorlar.
özetle yenildik ama içim rahat, takıma güveniyorum. tabi içim rahat diyorum ama birkaç hafta daha böyle giderse yusuf yusuf etmeye başlarız, çünkü o zaman moraller bozulmaya başlar. haftaya kesinlikle üç puanı almalıyız.
sivasspor taraftarına sözüm, akılları sıra passolig'i protesto eden leylalar hariç hepinizi bu takıma sahip çıkmaya destek olmaya çağırıyorum. sivassporlu futbolcuların iç saha performansının düşmesinin diğer bir nedeni de taraftar desteğinin kaybolması. seviyorsanız gelin destek olun. destek olmayan gelip burada yorum yapmasın arkadaşım!!!
|