|
25.10.2014, 18:47
|
|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 677 
|
Cevap: Maçı Değerlendirelim
ÖNCELİKLE sivassporumuzu yürekten kutluyorum,rizeye karşı son 10 yılda kim bukadar baskılı oynamıştır bilmiyorum istatistikler ortada ,diyeceklerki haticeyi bırak neticeye bak ,evet netice bizim için çok dramatik oldu,böyle takımların süper ligde yeri yok,mehmet özdilek gibi çağdışı futbol oynatan hocalarada bu ligde yerolmamalı,rize spor tek tek baktığımızda sivasspordan eksik değil ,aliadnanmı ,iraymı,defansda oynayan zencilermi,ali adnanmı ,erenmi sivasda oynamaz diğerlerini saymıyorum bile ,sercan ,hlosko
kuveke ,lualua ,iyi hocaları yok anca böyle 10 kişi defans yaparlar punduna getirip 1 gol atar üstüne yatarlar,bu maçıda yine disiplinsizlik,bireysel oyunyüzünden kaybettik,atıfın solda boomboş hakana pasvermemesi 1 gol den etti sivası,böyle takımların direncini kırmak için golü erken bulmak lazım 1 puana gelen rizespor 3 puanı kaptı onlar için denizden 1 sandık inci bulmuş gibi oldular ,batuhan ve ibrahim toramanın sivasa fayda saglıyacağına inanıyordum ,yanıldım malesef bu takım eneramoyu,groseckiyi,aydını,ço k arıyor ,atıfla adem haricinde top sürecek adam yok,cicinyo dışında orta kesecek adam yok,costadan baska topa füze gibi vuracak adam yok,maçboyunca i toramandan olumlu bir hareket göremedim,okadar futbolu bende oynarım,ziyadan ne doğru dürüst atak nede adrese teslim orta gördük,neticede yenildik,üştüne ziya ve cicinyoyu kaybettik,berk ve abdurahmana kalacağız ,hakemi eleştirmenin luzumu yok,attığımız gol ofsayttı,cicinyo kırmızıyı haketti,z,yadaöyle ,bazı kararlarında aleyhimize hata yaptı,mehdi ataga giderken avantaja bırakabilirdi,r.carlos rakip analizi nedir bilmiyor,gecen sezon domingos bu işi iyi yapıyordu,musa sinan ve ahmet arasın suçu ne?rakip 10 kişi defans oynuyor tek forvet oynamanın mantığını anlıyamadım,aydını çok aradı gözlerimiz bukadar puan kaybının tek nedeni yönetimin 2 tane düzgün adam almamasıdır ,bu rizeyi yemiyorsak hiçbirtakımı yenemeyiz ,takım s.o.s veriyor ,geriye yana kaleciye verilen 300 500 pas beni ilgilendirmez, 1 kere git golü at dön ,nefes alacağımız maçtı maalesef kötüoldu ,benim için ligde kalmak yeterli artık
|
|
|
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı 34MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
|
|
| |