30.11.2014, 18:09
|
|
|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 690 
|
Cevap: Maçı Değerlendirelim
ilk yarıyı izleyemedim ,2.yarıda mersin kalesine isabetli tek şut atamadık,maçın son anlarında mersin biraz akıllı olsa sağlam 5 lik yapardı,rıza hocaya ,pedriele kuru sıkı sallıyan futbol ulemaları artık seslerini kessinler komik oluyorlar,rıza hoca cebinden 4 tane carlos çıkarır,58 nolu formayı giyen pedrielde,batuhan+cruntus+kadi r+ziya +musa +ibrahim toraman =pedriel etmez jakulmaya bakın cruntusa bakın farkı görün ,tmm bursa maçı haricinde diğer maçlarda enazından top oynuyorduk,bursa maçında bile bukadar rezil kepaze top oynamadık,sancaktepe,üsküdar,4 .eylül oynasa mersine enaz 1 gol atardı ,sezon başından beri oynadığımız en kötü maçoldu,yediğimiz gol ibrahim toramanın değil fb çöplüğünden alınan ertuğrulun hatası ,oralarda geri pas olurmu be ?o gol olmasaydı farklı olurmuydu bilemeyiz,golden sonra adamlar cesaretlendi rahat oynadılar,son 20 dakikada zaten disiplin kalmadı,koskoca 45 dakikada kaleyi bulmasından vazgeçtim,rakip kale tarafına doğru çektiğimiz şut hatırlamıyorum,r.carlos domingo lopezsiz bir hiç ,son sözümde yönetime,sol açık almayıp cicinyoya soldan orta yaptırtmak çokmu hoşunuza gitti?ligin enaz gol yiyen takımı başakşehirin defansındaki yalçını sivasa kadar getirip 3 5 kuruş fazla vermemek için yollamak hoşunuza çokmu gitti?insanda takım sevgisi,memleket sevgisi bırakmadınız ya helalolsun ,futbolculara gelince ziya ,atıf,burhan,cruntus,utaka toraman ,batuhan bu takımı sabote ediyorsunuz aklınızı başınıza alın ,o sarı uğursuz formayıda bidaha giymeyin haftayı zehir ettiniz millete oynadığınız takım barcelona değil mersindi bee hepinize yazıklar olsun diyorum  ,
|
|
|