Birilerinin sırtı iyi kaşınıyor da kaşıyacak adamı göremiyorum. Lanet olsun sizin oynadığınız futbola...
Ya arkadaş içinizde bir şeyler kaynıyor hatta fokurduyor. Derdiniz Carlos'un başını mı yakmak, gitmesini mi istiyorsunuz? Carlos hiç bir yere gidemez siz s... gidin, defolun gidin. Ekmek yediğiniz, yemek yediğiniz çanağa ...... ediyorsunuz.
SİVAS'tan Başka SİVAS, SİVASSPOR'dan başka SİVASSPOR yok ama futbolcu çooookkkk, sizin gibi futbolcu müsveddeleriyle de bizim işimiz yok. Oynayacağınız takım çok defolun gidin istediğiniz yerde oynayın, düşün yakamızdan bizi ve Carlos'u daha fazla üzmeyin.
Bir zamanlar yeni stadımızın kapasitesini 33 bin dedikleri halde 25 bine düşürdüler diye çok kızıyordum şimdi yapılmasını hiç istemiyorum. Sizlerin sayesinde
"Selamün Aleyküm PTT 1. Lig" dedik. O yüzden yeni stat da boşuna yapılıyor süper ligde kalıp da maçları oynayamadıktan sonra PTT 1. Ligde o stat sizlere layık bile değil sayın futbolcular...
Ligde yoksunuz , Kupada yoksunuz.......

Her kulvarda üzmek zorunda mısınız???? Belki abes gelecek Salı sabah 08.00'de nöbete girmiş Çarşamba sabah 08.00'e kadar nöbet tut, sonrasında mesaiye devam et Çarşamba saat 17.00'ye kadar mesaiye devam et yorgunluğu atmak, sters atmak için caaanım SİVASSPOR'umu desteklemek için akşam yemeği dahi yemeden işten
direkt maça git kendini bilmez, birşeylerin peşinde olan (futbolculukla alakası olmayan (birkaç kişi hariç) futbolcularla bunca yorgunluğun üzerine iyice stres yüklen 36 saat sonra evine gel, reva mı bunlar size soruyorum kendini futbolcu sanan ve ekmeğini kazanan zat-ı muhteremler...
Şu an o kadar doluyum ki, yazacak daha çok şey var ama ....

Bu yazdıklarım da isterse saygıdeğer site yönetim tarafından engellensin, makaslansın umurumda değil. Henüz içimi dökemedim ve rahatlayamadım ama tek istediğim başkanın artık yumruğunu masaya vurup adam gibi oynayacaksanız işte size güzide bir kulüp yok oynamayacaksanız işte kapı kendinize başka bir kulüp bulun...