Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 03.12.2014, 22:32   #41
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 709 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Bugün maçta staddaydım. Sezonun ilk G.Antepspor maçında İbrahim Akın oyuna ikinci yarı girip maçı aleyhimize çevirmişti. Bu nedenle gözlerim ondaydı. Forvet arkasında kafasına göre takıldı. Kendisine fırsatlar aradı. Son dakikada da golün pasını verdi. Ona hiçbir tedbir almayan Carlos kendisine hoca dememelidir.
Süleyman Abay adaletli maç yönetir ama bir tek zaafı maç sonlarına doğru yenik durumdaki takım lehine birkaç kritik karar alır ve bundan dolayı, istatistiklerine de bakarsanız maçlarının çoğu beraberlikle biter. Sivasspor'un son dakika problemi de olunca iş bu hale döndü.
Dakika 80'de Antep bastırıp serbest vuruş bulunca Carlos'un Ahmet Şahbaz-Ümit değişikliği yanlıştı. Ümit oyuna ısınamadan arka arkaya iki gol yedik. Atıf kenardaydı. O girmeli ve topun bizde kalmasını sağlamalıydı.
Chrisantus oyundan çıkarken az kalsın yuhlanacaktı. Utakayla beraber kaygısız oyunlarıyla tribüne saç baş yoldurdular. Aldıkları parayı sorun ettikleri konuşuluyor.
Musa Sinan'ı kazanmamız bugünün tek artısı oldu galiba.
K.Erciyes maçını kaybetmemiz halinde Carlos'un takımda kalma ihtimali çok zayıflar. Yönetim artık arkasında duramaz. Zaten Carlos hedeflediklerine ulaştı bence, bundan sonra bu koşullarda burada daha fazla ne yapabilir? Sezon sonuna kadar bizi ligde tutacak bir hoca ile önümüzdeki hafta anlaşmak durumunda kalabiliriz.
Devre arasında da oyunculardan kim Sivas'ta kalmak ve kim gitmek istiyorsa açıkça konuşur ve gideceklerle yollar ayrılır.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.12.2014, 02:48   #42
avare
Usta Yiğido

avare - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

195 Mesajına 296 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 843 avare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz sein

yonetim kendi hatasini bildigi icin sesini cikarmiyor yoksa simdiye carlosun yerine coktan yeni hoca getirilmisti
avare isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.12.2014, 07:06   #43
AtmaCa
Acemi Yiğido

AtmaCa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 641 AtmaCa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

birileri hayrına futbolculara son düdük çalmadan maç bitmiyor diye bir hatırlatmada bulunsun
Alt 04.12.2014, 07:21   #44
tykinik58
Usta Yiğido

tykinik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

742 Mesajına 1.947 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 850 tykinik58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Birilerinin sırtı iyi kaşınıyor da kaşıyacak adamı göremiyorum. Lanet olsun sizin oynadığınız futbola...

Ya arkadaş içinizde bir şeyler kaynıyor hatta fokurduyor. Derdiniz Carlos'un başını mı yakmak, gitmesini mi istiyorsunuz? Carlos hiç bir yere gidemez siz s... gidin, defolun gidin. Ekmek yediğiniz, yemek yediğiniz çanağa ...... ediyorsunuz.

SİVAS'tan Başka SİVAS, SİVASSPOR'dan başka SİVASSPOR yok ama futbolcu çooookkkk, sizin gibi futbolcu müsveddeleriyle de bizim işimiz yok. Oynayacağınız takım çok defolun gidin istediğiniz yerde oynayın, düşün yakamızdan bizi ve Carlos'u daha fazla üzmeyin.

Bir zamanlar yeni stadımızın kapasitesini 33 bin dedikleri halde 25 bine düşürdüler diye çok kızıyordum şimdi yapılmasını hiç istemiyorum. Sizlerin sayesinde "Selamün Aleyküm PTT 1. Lig" dedik. O yüzden yeni stat da boşuna yapılıyor süper ligde kalıp da maçları oynayamadıktan sonra PTT 1. Ligde o stat sizlere layık bile değil sayın futbolcular...

Ligde yoksunuz , Kupada yoksunuz....... Her kulvarda üzmek zorunda mısınız???? Belki abes gelecek Salı sabah 08.00'de nöbete girmiş Çarşamba sabah 08.00'e kadar nöbet tut, sonrasında mesaiye devam et Çarşamba saat 17.00'ye kadar mesaiye devam et yorgunluğu atmak, sters atmak için caaanım SİVASSPOR'umu desteklemek için akşam yemeği dahi yemeden işten
direkt maça git kendini bilmez, birşeylerin peşinde olan (futbolculukla alakası olmayan (birkaç kişi hariç) futbolcularla bunca yorgunluğun üzerine iyice stres yüklen 36 saat sonra evine gel, reva mı bunlar size soruyorum kendini futbolcu sanan ve ekmeğini kazanan zat-ı muhteremler...

Şu an o kadar doluyum ki, yazacak daha çok şey var ama .... Bu yazdıklarım da isterse saygıdeğer site yönetim tarafından engellensin, makaslansın umurumda değil. Henüz içimi dökemedim ve rahatlayamadım ama tek istediğim başkanın artık yumruğunu masaya vurup adam gibi oynayacaksanız işte size güzide bir kulüp yok oynamayacaksanız işte kapı kendinize başka bir kulüp bulun...
Alt 04.12.2014, 07:49   #45
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 982 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Böse Cevap: Maçı Değerlendirelim

R.Carlos acilen gönderilmelidir.

Gönderilene kadar maçlara yorum yapmayacağım.
Çünkü anlamı yok. Hep aynı şeyleri yazıyor zaten herkes.

Değişen hiçbir şey yok !

Yenilgiden başka !
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Kokomo'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.12.2014, 08:32   #46
68yasar58
Yiğido

263 Mesajına 563 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 478 68yasar58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Geçen yıl çoğu maçları geriden gelip kazanıyorduk
buyıl öne geçtiğimiz maçları kaybediyoruz
Oyuncular ruhlarını kaybetmiş görünen köy kılavuz istemez
bizede PTT göründü taraftar ne kadar çırpınırsa çırpınsın
Akşamki maçı gördükten sonra
Yönetiminde, teknik kadronunda, Oyuncularında sivas düşecekmiş umrunda olmadığına iyice inandım. Üzülerek maçları nasıl izliyorsak olacaklarıda öyle izleyeceğiz bakalım.
68yasar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.12.2014, 12:07   #47
onur0634
Tecrübeli Yiğido

239 Mesajına 381 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 593 onur0634 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Oyuncuları breysel olarak eleştirmek doğru değil ancak ben bu cihan özkara olayını çözmüş değilim bu oyuncudan beklentiler nelerdir anlamış değilim...Alt yapıdaki oyunculara haksızlık saygısızlık değil mi..??
onur0634 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı onur0634'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.12.2014, 13:41   #48
anadolu5858
Yiğido

103 Mesajına 197 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 600 anadolu5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bir zaman ugur kavuk vardi omrum gitti adam gidene kadar simdi umit kurt cikti ve bu oyuncu milli takima secildi dusunun artik milli takimi umitin eline vereceksin mendili sivas halayi senin abdurahhman halayi benim cekecek.suna eminim yenen gollere dikkat edin sagolsun cogunda buyuk katkisi var umit kardes yine soyluyorum senin Allah vergisi iriliğin dışinda bir özelliğin yok git artık şu ispanyaya da sende rahatla bizde nedir bu benim ugur kavukla senden cektigim
anadolu5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.12.2014, 19:10   #49
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 670 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

daha 22 hafta var ,bakıyorumda sivassporu 2.lige düşürenlervar,3.lige düşeceğini idda eden var,kimi r.carlosu yolluyor,kimi yönetimi yolluyor,kimi futbolcuları yolluyor,kimi sivassporu bu lige layık görmüyor vs vs,biraz ayıp oluyor ,hepimiz sivassporun başarısını istiyoruz,aklımızın erdiği kadarda eksiklikleri görüyoruz ,dikkate alırsalar aklımızın erdiği kadar takımın aksayan yönlerini yönetime ve futbolculara ,teknik ekibe hatırlatıyoruz,lig başladığından beri en kötü maçımız mersin ve bursa maçı olmuştur,diğer maçları kazanacak kadar oynadık,beceriksizlik ve egoistlik yüzünden puanları kaybettik,şöyle 2 maç kazansak 14 puanımız olurdu ,liderle aramızda 6 7 puan fark olurdu ,maalesef yönetim ve hoca uçağı tek motorlu havalandırdığı için havada tekliyoruzkısaca ne olursa olsun artık bu negatif düşünceleri bırakmak en mantıklısı,bu takımın gerçekten düşeceğine inanan varsa ,paldır küldür fikirlerini yazacağına benimle iddasına girsinler 1000 $ rına ,bu takım düşmez,ilkyarı 20 puanı bulursak zaten avrupa hedefiyle bile oynarız ,artık moral bozmayı bırakın lütven
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 34MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.12.2014, 19:10   #50
karamik
Usta Yiğido

karamik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

561 Mesajına 1.041 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 733 karamik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Abi ilk golde 3 tane adam direk ertugrulla karşı karşıya kaldı birinden biri mutlaka vuracaktı zaten bu kadar boş kalır mı bir futbolcu

Etiketler
değerlendirelim, maçı