Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 08.12.2014, 20:39   #41
KaanK
Tecrübeli Yiğido

427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 709 KaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Takımın kalitesi genel anlamıyla kötü
Da costa, cicinho, adem, atıf ve kısmen ziya dışındakiler vasat altında

Koskoca transfer sezonu yine diyorum rakiplerin kalite artırır sen olduğun yerde sayarsan başarı gelmez ( yönetim başarı istiyor mu orası ayrı bir konu )

Ufak bir ayrıntı verelim 30 küsur yaşında kariyerinin sonuna yaklaşmış cicinho 89. Dkda bile pire gibi atağa katılıyor ve aynı hızda geri dönüyor. Ama oyuna yeni giren berk bir kez dahi sprinte kalkamıyor. Sorun cicinho berk karşılaştırması değil ama kardeşim bu adam ptt ayarında bunu takıma kazandırmak yönetimin vizyonudur

Rakibe baktığımızda necati mangala ibricic bizde çok rahat oynar hatta kalite atlatır. Ama yalçını para yok diye alamıyoruz ama adam saniyesinde başka takıma gidebiliyor

Forvette ciddi eksik var aydını orta sahada ciddi eksik var ümit defansı bozuyor

Cicinho olmasa demek şimdiden havlu atacaktık

Bu takım düşmeye düşmez ama hedef yükseltmek gerekirken hangi amaçladır bilinmez takımı geriye götürmek isteyen bir yönetim var. Devre arasında kaliteli 2 oyuncu bu takımı uçururdur ama berk batuhan christantus diye b kalite oyuncu alan yönetim takımın fişini çekmiştir. Yönetim sınıfta kalmıştır. Yönetimin amacı sivassporu sıradan her sene düşmemeye oynayan bir takım haline getirmektir. Borcum olmasın alacağım da olmasın mantığının doğal neticesi de budur.

Hakem de bugün takımımızı katletti. O ayrı bir tartışma konusu

Ben yıllarca 3 aylık transfer sezonunda dişe dokunur topçu alamayıp eylül ayında ocak transfer sezonunu konuşmayı adamı aptal yerine koymak olarak görüyorum.
KaanK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda KaanK'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.12.2014, 20:47   #42
shang
Usta Yiğido

shang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

534 Mesajına 894 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 791 shang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISI

Cicinho ve ademi cikar gerisini kaldir at rize antep erciyes biz kimi yenecez Allah aşkına ilk yarıda şu erciyesin defansina gol atamiyorsak o kadar pozisyonu harcarsan böyle olur şu maç kart görülecek macmi sattin gittin takimi utaka ne denebilirki umutsuzluk diz boyu
shang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.12.2014, 20:49   #43
calipso
Usta Yiğido

426 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 calipso FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

keşke son 10 dk topçular kapanmasada golü yeseydik...arlos bu gece istifa etmezse devre arasına kadar daha hiç etmez...
calipso isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.12.2014, 20:58   #44
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 976 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Böse Cevap: Maçı Değerlendirelim

Şaka Maka derken harbiden düşüyoruz, İNANAMIYORUM !

Balıkesir çoktan gitti.

Daha sonraki 2 en büyük adaydan Ç.RİZE'ye evimizde yenildik.
Diğeri K.Erciyesi yine evimizde yenemedik.

Haftaya da FB deplasmanı var !

Harbi harbi gidiyoruz hak ettiğimiz lige ...

R.CARLOS İSTİFA ET ARTIK !
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.12.2014, 21:00   #45
batur0658
Yiğido

124 Mesajına 188 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 481 batur0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maci bugun canli olarak staddan izledim izledigimede pisman oldum diyebilirim 90 dakika boyunca hem oyuncular hem carlos sinirlerimi alt ust etti.ozellikle utaka denen o oyuncu resmen sivasta oynamak istemedigini bagira bagira belli etti ne baski yapiyo ne isteyerek oynuyo bide ustune atilinca artik yeter dedirtti..canli izleyince gordumki artik nasil yapilmasi gerekiyo bilmiyorum ama takima koklu bi degisim yapilmasi lazim..musadan umitliydim ama oda isteksiz kosmaya dermani yok aatif formsuz burhan formsuz utaka gereksiz fazlalik batuhanin dermani yok mehdi ve cici ye ayak uyduracak bi iki futbolcu olsa erciyesI 5 lik ederiz ama ne care uzuluyorum bu durumumuza
batur0658 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı batur0658'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.12.2014, 21:25   #46
final
Acemi Yiğido

23 Mesajına 53 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 537 final FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaşlar carlosun istifa edecek bir durumu yok öncelikle yönetim transfer yapmadı dünya yıldızını takıma getiriyorsun bir sezon öncesinde 5.olarak ligi tamamlıyorsun ve sonraki sezon transfer adına hiç bir olumlu adım atmıyorsun altını çizerek söylüyorum hoca sezon başında olgunluk gösterip bu takımda durdu ama yönetim hocanın arkasında durmadı.futbolculara gelince hocanın ağırlığını hissetseler büyük takımlara transfer olabilirler ama bu futbolcular doymuş diğer maçlara yedek oyunculara şans vererek gidilmesi lazım devre arasıda iyi oyuncularla hocanın elini rahatlatarak iyi futbola başlamak gerekiyor
utaka efendiye gelince kulüp tarihinin en ağır cezasını vererek cezalara başlamak lazım
final isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.12.2014, 21:27   #47
blacksky
Yiğido

blacksky - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

139 Mesajına 267 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 blacksky isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Kendi sahanda birinci dereceden rakibini yenemiyorsan kume dusme ihtimalin yuksektir. Bir hoca degisikligi ile olusacak reflekse ihtiyacimiza var.. ilk yari sonuna kadar kalan 5 macta 10 puan cikarmamiz lazim ama ne futbolcularda ne carlos'ta olayin vehametini kavramis tavirlar goremiyoruz.
blacksky isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.12.2014, 21:30   #48
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 665 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yine rahAt galibiyet alacağımız maçı ,hakem ve utaka sayesinde beraberlikle bitirdik,rakip çok fizikli ve inatçı takım,bülent korkmaz çirkefliğinide bu takıma aşılamış,sivasspor geçmiş maçlara nazaran öyle çok pozisyon vermediler ,golüde herzeman olduğu gibi kaleci defans işbirliğiyle kendimiz yedik,bazı oyuncular kaçak güreşti,bu takım 3 4 oyuncuyla maç kazanamaz,rakip beraberliğe razı oyun tarzıyla önde basarak ,sivassporu oynatmayarak galip gelmeye çalıştı,başarılı olamadı ,geçen hafta balıkesiri 4 leyen erciyes yoktu ,ancak son 5 deplasmandan 4 beraberlik çıkartmış bir takıma yenilmemekde önemliydi,alınan 1 puanın kıymeti çok bence,hakeme gelince bizim meşhur o.çocuğu hakemler listemizdeki sıralamada en üstte yer alan bu çoban nedendir bilinmez,sivasspor maçlarında sivasspor kazanmasın diye elinden geleni yapıyor bu maçtada yapacağını yaptı,bana göre 1 değil 2 penaltı pozisyonu var terchlerini rakipten yana kullandı o utakayı gambazlıyan yan hakem ibriçiçide görmeliydi 4.hakem denen deyyus r.carlos üzerinden hava yapmıya çalıştı ,utaka zaten varlığıyla yokluğu belli değildi,ibriçiçin bana göre tahrikiyle atıldı ,orda adaletli hakem olsaydı 2 sini de atardı,10 kişiylede elimizden geldiği kadar oyunu tutmaya çalıştı ,neticede kazanamadık,ancak son dak.süprizinede izin vermedik,1 puanda iyidir diyorum,sezon başından beri söylüyorum,bu takıma defansın arkasına sarkacak hızlı forvet,solaçık ve ortasahayı çekip çevirecek ortasaha oyuncu lazım ,bulabilirlerse iyi kalecide lazım,r.carlos 2 oyuncuyu mecburiyetten değişti,ben batuhan yerine ahmet aras yada hakanın alınmasından yanaydım,kadir çıkabilir,atıf 10 dak daha sahada kalabilirdi,atıf çıktıktan sonra rakip kaleye gidemedik,artık matematik dersine çalışacağız,şuanda 35 puan düşme barajı var,ilk yarı sonuna kadar bu baraj 38 -40 olabilir,buda demek oluyorki ilk yarıda enaz 8 puan toplamamız gerekiyor
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 34MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.12.2014, 21:31   #49
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 910 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Rakip kalene gelmiyor ama golü yiyen yine sivasspor oluyor...Sivasspora bu yıl bir şeyler oldu..Olmaya da devam edecek..Takımda büyük formsuzluk var...Takımda çok büyük kondisyon sorunu var;sivasspor 2. yarıları 60-70 den sonra kesinlikle oyundan düşüyor...Takımda ben bu formayı istemiyorum devre arasında ben gitmek istiyorum diyen çok sayıda futbolcu var...Takımın maalesef kapasitesi yetersiz ...Belki bazı oyuncular ileride forma da girebilirler ama umarım 2. yarı bu maçlarda kaybedilen puanları aramayız...Orta sahamız düz oyunculardan kurulu bir orta saha...Bir çok takımın orta sahasında oynayan oyuncular skora katkı yaparken sivassporun orta saha oyuncularından sadece Hakan ın skora katkısı var...Forvette de gol atamadığımız için ve de defans sürekli açık verdiği için sivasspor şu anda ligin dibinde...Kaleciye ayrı bir parantez açmak gerekiyor...Bir kaleci nasıl o pozisyonda çıkabilir...Ayrıca Ümit zaten rakibin yanında...Kaleci o pozisyonda çıkmasaydı kesinlikle o top gol olmazdı...Atıf çok pozisyona girdi girmesine de maalesef geçen yılki Atıf ın yerinde yeller esiyor...Atıf bencilliklerine bu maçta da devam etti..Hatta bir pozisyonda Utaka nın vuracağı bir topa bile müdahale ederek sivassporu bir golden etti...Takımda o kadar eleştirecek yer var ki...Son sözüm Utaka ya ;çok acemice bir hareket sonucu kendini attırdı....Maçın hakemi eğer atacaksa ya 2 oyuncuyu atacak ya da 2 sine de sarı kart gösterecekti..Deniz Çoban ,Burhan a yapılan hareketi nasıl göremedi hala anlayamadım...Haftalar devamlı geçiyor;sivasspor puan kaybetmeye devam ediyor..Bakalım devre sonuna kaç puanla gideceğiz...Umarım alınacak puanlar 2. yarıda ligde kalmamızı sağlar...Umut fakirin ekmeği;umarım bu takım seneye de bu ligde mücadele eder...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.12.2014, 21:41   #50
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1070 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

stattaydım , maçtan yeni geldim..bağırmaktan, kahrolmaktan ne ses kaldı ne de derman...geçen sene avrupaya oynayan takımı bir anda küme düşme potasına sokanlara yazıklar olsun..en başta beleşçi bedavacı trasnfer zihniyetine sahip yöneticilere yazıklar olsun...ruhsuz oynayıp bencil oynayıp takıma ihanet eden atıflara utakalara ümitlere ziyalara yazıklar olsun...durmadan takıma izin veren ve kendi de zırt pırt bir yerlere gidip gelen ve bunu abarttıkça abartan geçen seneki takımın oturan düzenini durduk yere bozup sistem değiştirmeye çalışan carlosa da yazıklar olsun..ve satılmış, cibiliyetsiz, hayatları hep birilerinin köpekliğini yapmakla geçen hakem ünvanlı satılmışlara da yazıklar olsun..

-eğer devre arası hatta daha öncesinde transfer olayına başlamazlarsa ve takıma ihanet edip kendine oynayan, günü gün eden futbolcu bozuntularına ceza verilmezse bunu yapmayanalara yuh olsun!!!

aylardan beri bu taraftar kahroluyor ama kimin umrunda... bugün maçta yanımda bir arkadaş işten çıkar çıkmaz soluk soluğa maça geldğini anlatıyordu..bugün de olmayacaksa ne zaman burada olacağız diye...ne yazık ki maç sonu o arkadaşım maç sonunda birilerinin el birliğiyle hazırladığı bu rezilliğe dayanamadı, takımı sabote edenlere, transfer yapmayanlara dayanamadı ve gözyaşlarıyla çekip gitti...lakin burada bu takıma gönül vereneler kahrolmuş kimin umrunda...böyle bir tablo varken maçın değerlendirmesi mi olur?

gol kralı olduktan sonra sadece kendine oynayıp takımı sürekli yakan atıfı mı anlatayım, sorumsuz kart yiyen utakayı mı? sahada tel tel dökülen burhanı mı? defansı evlere şenlik yapan ümiti mi? kendini bir anda Türkiyenin en iyi sol beki zannetmeye başlayan Ziyayı mı? Yoksa alkolik forvetimizi mi ya da 2 yıldır top oynamayan ve 58'e ihanet eden yıldızcık defans oyuncumuzu mu? 1 yıl önce avrupaya oynarken bir anda saçma sapan bir şekilde sistem değiştirip ha bire tatil yapan ve bolca izinler veren Carlosu mu değerlendirelim? 2-3 yıldan beri adama akıllı transfer yapamayan nerde beleş orda yerleş mantığıyla hareket eden, bir kerecik de risk alıp borca girmeyi denemeyen yöneticileri mi anlatalım? söyleyin neyi anlatalım...

son sözlerim bizim de taraftar olmayı bir türlü beceremeyen ha bire çekirdek yiyen ve şuursyzca her topçuyu alkışlayıp poh pohlayan seyiricye..yahu el insaf atıf 3 aydır rezilleri oynuyor burhan sürünüyor, batuhan toroman takıma fayda değil zarar veriyor ve hala bunlar lüzumsuz yere alkışlanıyor!!!

son bir not: seneye (inşallah düşmezsek) bülent uygunla yeniden bir yapılanmaya gidilebilir...

Etiketler
değerlendirelim, maçı