08.12.2014, 21:30
|
|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 665 
|
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Yine rahAt galibiyet alacağımız maçı ,hakem ve utaka sayesinde beraberlikle bitirdik,rakip çok fizikli ve inatçı takım,bülent korkmaz çirkefliğinide bu takıma aşılamış,sivasspor geçmiş maçlara nazaran öyle çok pozisyon vermediler ,golüde herzeman olduğu gibi kaleci defans işbirliğiyle kendimiz yedik,bazı oyuncular kaçak güreşti,bu takım 3 4 oyuncuyla maç kazanamaz,rakip beraberliğe razı oyun tarzıyla önde basarak ,sivassporu oynatmayarak galip gelmeye çalıştı,başarılı olamadı ,geçen hafta balıkesiri 4 leyen erciyes yoktu ,ancak son 5 deplasmandan 4 beraberlik çıkartmış bir takıma yenilmemekde önemliydi,alınan 1 puanın kıymeti çok bence,hakeme gelince bizim meşhur o.çocuğu hakemler listemizdeki sıralamada en üstte yer alan bu çoban nedendir bilinmez,sivasspor maçlarında sivasspor kazanmasın diye elinden geleni yapıyor bu maçtada yapacağını yaptı,bana göre 1 değil 2 penaltı pozisyonu var terchlerini rakipten yana kullandı o utakayı gambazlıyan yan hakem ibriçiçide görmeliydi 4.hakem denen deyyus r.carlos üzerinden hava yapmıya çalıştı ,utaka zaten varlığıyla yokluğu belli değildi,ibriçiçin bana göre tahrikiyle atıldı ,orda adaletli hakem olsaydı 2 sini de atardı,10 kişiylede elimizden geldiği kadar oyunu tutmaya çalıştı ,neticede kazanamadık,ancak son dak.süprizinede izin vermedik,1 puanda iyidir diyorum,sezon başından beri söylüyorum,bu takıma defansın arkasına sarkacak hızlı forvet,solaçık ve ortasahayı çekip çevirecek ortasaha oyuncu lazım ,bulabilirlerse iyi kalecide lazım,r.carlos 2 oyuncuyu mecburiyetten değişti,ben batuhan yerine ahmet aras yada hakanın alınmasından yanaydım,kadir çıkabilir,atıf 10 dak daha sahada kalabilirdi,atıf çıktıktan sonra rakip kaleye gidemedik,artık matematik dersine çalışacağız,şuanda 35 puan düşme barajı var,ilk yarı sonuna kadar bu baraj 38 -40 olabilir,buda demek oluyorki ilk yarıda enaz 8 puan toplamamız gerekiyor
|
|
|