Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Top Aydın'da...
Alt 06.03.2015, 09:51   #41
Rallim58
Gast

Standart Cevap: Top Aydın'da...

Aydın'ın affedildiği ilk haftada, kadroya girebilmek için yoğun çalışmaları sevindiricidir.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 06.03.2015, 21:17   #42
ankastre
Usta Yiğido

417 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ankastre FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

işallah oynarsa kendini affedecek oyun oynar.
ankastre isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.03.2015, 20:12   #43
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 832 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

***sergen hoca inadı bırak ,aydın olmadan 3 puan zor derimm
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.03.2015, 21:14   #44
hoğuz
Yiğido

90 Mesajına 146 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 478 hoğuz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Top keşke Aydın'da olsa ... geçen seneki gibi. Şimdilerde top Utaka'da, Batuhan'da...
hoğuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.03.2015, 21:15   #45
Turan 59
Usta Yiğido

Turan 59 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 860 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 840 Turan 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISI

Batuhan mı? Sivasspor'un sonunu getirecek.
Turan 59 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.03.2015, 22:00   #46
ankastre
Usta Yiğido

417 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ankastre FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Aydın Karabulut gibi sahaya susayan adamı neden oynatmazsın Sergen hocaa
ankastre isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ankastre'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.04.2015, 00:51   #47
Rallim58
Gast

Anlaşılan, top Aydın'a henüz verilmemiş...

Affedildi denilmiş olsa da hoca affetmemiş...
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.04.2015, 01:40   #48
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 937 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Top Artık Aydın'dan çıkmış durumda;top artık Sergen Hoca'da...Aydın antremanlara düzenli olarak çıkıyor..Sakatlığı da geçmiş durumda..En büyük eksikliği maç eksikliği;Sergen madem oynatmayı düşünmüyordu,keşke Aydın son 5-6 maçta A-2 takımı ile maçlara çıkıp maç eksikliği giderilseydi...İ.Akın son durumu hiç iyi deği ki Sergen Hoca da bu hafta da a bu oyuncuyu ilk 18 de olmasına rağmen oynatmadı..Geçen hafta son 20. dak. da oynamıştı;İ.Akın o kadar kötüydü ki anlatamam..Bende maçtaydım..İ. akın bu haliyle değil ilk 11 e ilk 18 e bile girmemesi lazım..Eğer önümüzdeki g.s maçı düşünülüp dinlendrildirildiyse bilmiyorum..Aydın en azından son 5 maçta İ.Akın ın yerine son 15 dak. larda aynatılıp maç eksikliği giderilmeliydi..Ama Sergen Hoca bence Aydın ı affetmemiş,yönetim afffetmiş gözüküyor..Sergen Hoca gerçekten affetseydi bu kadar kötü oynayan İ.Akın ve Hakan ın yerine kesinlikle Aydın ı tercih ederdi ama etmiyor;bu da gösteriyor ki Eğer yönetim bir şey yapmazsa Aydın yıl sonuna kadar yedek kulübesinde olacak ama maçlarda oynamayacak...

Yıllar önce f.b de Daum zamanında Hırvat libero Tomas ile Daum arasında bir maçta bir olay olmuştu;Tomas kötü oynadığı bir maçta kenara alınıca Daum a çoraplarını fırlamıştı..Daum bu harekete rağmen takımda oynayan Tomas ı sürekli oynatmış ama yıl sonunda Tomas la takımın ilişkisi kesilmişti..Çünkü Tomas takımın direkt oynayan bir oyuncusuydu;Daum takımın menfaatleri için bu oyuncuyu oynatmaya devam etmişti..Sergen malesef duygusal hareket etti ve etmeye de devam ediyor;onun Aydın ı kulübeye hapsetme hareketi malesef takıma zarar veriyor,vermeye devam edecek...Sivassporun çıkarları için bundan sonraki maçlarda Aydın kesinlikle oynamalı;Sergen Hoca inadı bırakıp Aydın'a şans vermeli..Eğer sonuçlar daha da kötü ye giderse sivasspor büyük zarar görür...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.04.2015, 01:49   #49
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 791 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Aydin Karabulut benim Sivasspor'a 4-5 yil önce önerdigim oyunculardan , hem Sivasli hem yetenekli oldugu icin Aydin insallah Sivasspor'a transfer olur demistim.

ve Carlos döneminde Baskan tarafindan transfer edilen bir oyuncu, nedense bir 1 yil imza atildi ve sonrasinda Bursaspor'a transfer oldu peki , orada niye oynamadi Senol Hoca niye oynatmadi , ya Aydin disiplin sorunu vardi yada Bursaspor'un kadrosu genisti, bence Bursaspor'un kadrosu genis ve Aydin Karabulut o dönem ameliyat oldugu icin ve Kadroya düsünmedigi icin kadro disi birakilmis tipki Ferhat Kiraz ve tercübeli oyunucu Ibrahim Öztürk'deki gibi.

Simdi Aydin oynatilmassa ve Bursaspor'da istemezse yani satar bir takima ve kaybeden Sivasspor olur.

Ama Aydin oynarsa kazanan Bursaspor olur. Böyle bir karisik durum ki. Hayirlisi olsun diyorum ama ben inede Aydin'in oynatilmasini istiyorum.

Ibrahim Akin ilk haftalarda cok iyidi , sonra ne oldu bir düsüs yasadi , ve fizik gücü yeterli degil.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Morten58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.04.2015, 09:56   #50
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 692 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sağlam bir aydın ,istekli bir aydın sivasspora kalan maçların tamamını kazandırır,kupayı sivasa bile getirtir,lakin nedenini bilemiyoruz,sergen hoca taktı bikere,hakanın yerine oynar,ziyanın önünde oynar,ençok ihtiyaç olan sol bekte oynar,solbek varsa sol açıkta oynar,80 dak bişey yapmaz son 10 dakkada bi ters pas çıkartır ,takım galip gelir,aydına inanan ,gelmesini isteyenlerdendim,böyle olacağını bilemezdim ,r.carlos aldırdı çünkü takımın kırılan dişlisiydi ,sergen hocada inadına oynatmıyor,aydın ve mehdi banko oyunculardı şimdi kenarda çürüyorlar yazık .
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
aydında, top