Cevap: Sivasspor 1-1 Balıkesirspor
Takımında Adem,İ.Akın,Batuhan varsa gazozuna maç yapan veteran takımı oluyorsun bir anda.En güvendiğin adam Atıf da kendini gösteri maçında zannederse vay haline.Top Allahtan ceza sahaı içinde kafamıza çarptı da lig sonuncusundan kendi sahamızda 1 puan kaptık.Biz ligi bırakmışız onu anladım bugün.Bu kafayla gidersek de kupa da bizi bırakacak.En azından kazasız belasız atlatırız bu seneyi diye de içimiz sevinç dolmuyor değil.Sergen in bu takıma katkısı kondüsyonu biraz arttırması.Ümit i solbekde oynatmak en az Musa nın orda ısrarla oynatılması kadar garip.Fatih çıplak da klubedeydi bu arada.Batuhanın ilerde en son yapacağı iş topla driplink yapmak ama o hep öyle yapıyor.Kimseye duvar olma niyeti yok.Belki biraz geri düştüğümüz zaman.Başkanın mapushaneden,Sergen inde Veliefendiden arkadaşı olması İbrahim Akın ın banko her maça çıkmasının tek sebebi bence.Bunu ben farkettim ama en kötüsü diğer futbolcular da görüyordur.Bi de sürekli herkes herkese niye kendine pas vermiyor diye çıkışıyor.Topu alan da vuracakken pas veriyor pas verecekken şut çekiyor.Saçma sapan bişey çıkıyor ortaya.Mehdi elinden geleni yapıyor.Tek başına orta sahayı tutmaya çalışıyor.Seneye umarım yönetim de işleri beleşe getirmeye çalışmaz da en azından İstanbul Belediye kadar futbol oynamaya çalışan bir takımımız olur.Futbolcular gibi ben de artık şu sene kazasız belasız bitse de gitsek havasındayım.
|