Alıntı:
|
sasha Nickli Üyeden Alıntı
hayır ben arkadaşlarıma katılmıyorum..siteden gayet memnunum ...ama bazı memnuniyetsizliklerim var
*mesela fotoğraflar bolumunde yeteri kadar foto yok..maçlarda daha fazla fotoğraf çekilmeli diye dusunuyorum
*futbolcularla röportaj yapılıp konulabilir
*chat odalarına girdiimde gorduum muhabbetten hiç hoşnut deilim...yok bıçaklarım seni gebertirim seni nerdesin lan adresini ver gibi dalaşmalardan oteye gitmiyo genelde...ve bu bi bayan olarka beni rahatsız ediyo...
*maçlara gidemiyorum..bazı tararftarlar asılma politikalarını aç bakışlarını maç dışına taşısınalr lutfen..dışarıda yeteri kadar tacize maruz kalıyoruz...maçlara sivasspor adına kaldırılan otobusle gelmek isterim..şen şakrak ortam olsun isterim ama imkansız
|
hayır ben sızekatılmıyorum!sonucta maca gelenler kız tavlamaya veyada ne bılıyım
oraya farklıseyler yapmak ıcın gelmıyorlar.enazından ben kendı adıma konusuyum...ama sızde hak verebılırım tabı heryerden cıkar bırkac kısı.ama elele verırsek onlar arada kaybolururlar.bıde chat davasında.herkes sonucta bır nıck alıp gırıyor ve o kısıyı kımse tanımıyor.bu kısı dost ta olabılıyor farklı amaclada gırebılıyor.ama sonucta onlarda bızım gıbı nıck alıp gırıyor ve hıc ıstemedıgımız seylerde olabılıyor arasıra.bunun onune gecılmesı cok zor.hep bırlıkte elele vererek bu sorunların asılacagına ınanıyorum.maclara gelen sıteden kız kardeslerımız var.onlara bı sorun ıstersenız hıc boyle bır sorun yasamıslarmı.ayrıca bu formu yenı gordum...!!