Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 08.11.2005, 09:10   #41
GeCeVeMaVi58pRf
Usta Yiğido

GeCeVeMaVi58pRf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 875 GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bencede sitemizin renkli simaları bayanlar özelliklede kübra swetgirl fatıma ve merve arkadaslar sitemiz 7den 77ye herkese hitap edecek bir site
GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.11.2005, 23:27   #42
fatih_5834
Yiğido

fatih_5834 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 791 fatih_5834 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
sasha Nickli Üyeden Alıntı
hayır ben arkadaşlarıma katılmıyorum..siteden gayet memnunum ...ama bazı memnuniyetsizliklerim var
*mesela fotoğraflar bolumunde yeteri kadar foto yok..maçlarda daha fazla fotoğraf çekilmeli diye dusunuyorum
*futbolcularla röportaj yapılıp konulabilir
*chat odalarına girdiimde gorduum muhabbetten hiç hoşnut deilim...yok bıçaklarım seni gebertirim seni nerdesin lan adresini ver gibi dalaşmalardan oteye gitmiyo genelde...ve bu bi bayan olarka beni rahatsız ediyo...
*maçlara gidemiyorum..bazı tararftarlar asılma politikalarını aç bakışlarını maç dışına taşısınalr lutfen..dışarıda yeteri kadar tacize maruz kalıyoruz...maçlara sivasspor adına kaldırılan otobusle gelmek isterim..şen şakrak ortam olsun isterim ama imkansız
hayır ben sızekatılmıyorum!sonucta maca gelenler kız tavlamaya veyada ne bılıyım
oraya farklıseyler yapmak ıcın gelmıyorlar.enazından ben kendı adıma konusuyum...ama sızde hak verebılırım tabı heryerden cıkar bırkac kısı.ama elele verırsek onlar arada kaybolururlar.bıde chat davasında.herkes sonucta bır nıck alıp gırıyor ve o kısıyı kımse tanımıyor.bu kısı dost ta olabılıyor farklı amaclada gırebılıyor.ama sonucta onlarda bızım gıbı nıck alıp gırıyor ve hıc ıstemedıgımız seylerde olabılıyor arasıra.bunun onune gecılmesı cok zor.hep bırlıkte elele vererek bu sorunların asılacagına ınanıyorum.maclara gelen sıteden kız kardeslerımız var.onlara bı sorun ıstersenız hıc boyle bır sorun yasamıslarmı.ayrıca bu formu yenı gordum...!!
Alt 11.11.2005, 00:07   #43
1967_CLUB_ÖZGÜR
YASAKLI ÜYE

1967_CLUB_ÖZGÜR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

17 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_CLUB_ÖZGÜR FAZLA SÖZE GEREK YOK1967_CLUB_ÖZGÜR FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
fatih_5834 Nickli Üyeden Alıntı
hayır ben sızekatılmıyorum!sonucta maca gelenler kız tavlamaya veyada ne bılıyım
oraya farklıseyler yapmak ıcın gelmıyorlar.enazından ben kendı adıma konusuyum...ama sızde hak verebılırım tabı heryerden cıkar bırkac kısı.ama elele verırsek onlar arada kaybolururlar.bıde chat davasında.herkes sonucta bır nıck alıp gırıyor ve o kısıyı kımse tanımıyor.bu kısı dost ta olabılıyor farklı amaclada gırebılıyor.ama sonucta onlarda bızım gıbı nıck alıp gırıyor ve hıc ıstemedıgımız seylerde olabılıyor arasıra.bunun onune gecılmesı cok zor.hep bırlıkte elele vererek bu sorunların asılacagına ınanıyorum.maclara gelen sıteden kız kardeslerımız var.onlara bı sorun ıstersenız hıc boyle bır sorun yasamıslarmı.ayrıca bu formu yenı gordum...!!
gardas bıde benım ele el atta su calıstıgım yerden besıktas macı ıcın ızın alıyım valla el ele vererek halletmedıgın sorun kalmadı...bunuda aradan cıkarırsın..
1967_CLUB_ÖZGÜR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.11.2005, 16:50   #44
ofgurleyuk78
Usta Yiğido

ofgurleyuk78 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ofgurleyuk78 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bayan kardeşlerimizin sitemiz hakkındaki görüş ve fikirlerini merak ettiğimde ne göreyim: Site erkek kardeşlerimizin istilasına uğramış. Hadi kolay gelsin.
ofgurleyuk78 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.11.2005, 16:55   #45
GuNaY
Gast

Alıntı:
ofgurleyuk78 Nickli Üyeden Alıntı
Bayan kardeşlerimizin sitemiz hakkındaki görüş ve fikirlerini merak ettiğimde ne göreyim: Site erkek kardeşlerimizin istilasına uğramış. Hadi kolay gelsin.
sana katılıyorum!!! erkek üyeler buraya yazmayınız... en azından başlıgından çekinin (BAYAN TARAFTARLARIN ISTEK VE FIKIRLERI)

Alt 12.11.2005, 14:42   #46
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1352 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
Gunay Nickli Üyeden Alıntı
sana katılıyorum!!! erkek üyeler buraya yazmayınız... en azından başlıgından çekinin (BAYAN TARAFTARLARIN ISTEK VE FIKIRLERI)

Osman sende yazmışsın ama....
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.11.2005, 17:07   #47
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1341 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick
Daumen hoch

BİZ YAZMAZSAK BU TOPİÇ TOZLU RAFLARA KALKAR
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.11.2005, 13:49   #48
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1352 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
Onur Büyükdere Nickli Üyeden Alıntı
BİZ YAZMAZSAK BU TOPİÇ TOZLU RAFLARA KALKAR

Evet ya dikkat ettim bayanlar hiç yazmıyorlar bu topiğe ya Osman Ya sen Yada ben yazıyoruz...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.11.2005, 14:01   #49
GeCeVeMaVi58pRf
Usta Yiğido

Alıntı:
Gunay Nickli Üyeden Alıntı
sen niye yazdın gunay kardesim yoksa....
Alt 14.11.2005, 14:02   #50
GeCeVeMaVi58pRf
Usta Yiğido

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
Evet ya dikkat ettim bayanlar hiç yazmıyorlar bu topiğe ya Osman Ya sen Yada ben yazıyoruz...
bundan sonra yazanlardan süphe duyacagım artık sendende abi
Konu Kapatılmıştır