LİSTEDE 15 FUTBOLCU VAR
Devre arasında kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Sivasspor Yönetim Kurulu’nun futbolcu listesi bir hayli kabarık.
Transfer döneminin açılmasıyla kadrosuna en fazla 5 futbolcu katmayı hedefleyen Sivasspor Yönetim Kurulu şuanda 15 futbolcu ile görüşme içerisinde.
Teknik heyetin verdiği raporlar doğrultusunda 15 futbolcuyu transfer listesine alan Yönetim Kurulu bu futbolcuların tamamıyla görüşmeye başlarken bunlarda sadece 5 tanesi ile masaya oturacak.
Kadrosuna bu listeden sadece 3’te birini dahil edecek olan Sivasspor Yönetiminin listesini kabarık tutmasında ki nedenin ise futbolcu alternatifinin fazla olması olduğu bildirildi.
Sivasspor Yönetiminin listesinde bulunan bu futbolcuların üç tanesinin önlibero olduğu bildirilirken kalan 12 futbolcunun ise orta saha ve forvet mevkiinde görev yapan futbolcular olduğu bildirildi.
Sivasspor Yönetim kurulu görüşmelerini sürdürdüğü bu futbolcuların isimlerini prensipte anlaşmaya varmadığı sürece açıklamayı doğru bulmadıklarını belirtirken gazetelerde çıkan transfer haberleri ile ilgili yorum yapmaktan da kaçındı.
Sivasspor Yönetim Kurulu futbolcuların isimlerini açıklamama nedeni olarak ise gizlilik olarak ifade etti.
|