Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 24.05.2005, 16:57   #41
GuNaY
Gast

[size=6]abircan abi bende sana katılıyorum gecis sıkıntılı olacak... ama burada fenerin sampiyonlugunu ustte tutmak gibi bir ortam olustu!!! edigin gibi bende eski bir istanbul takımını tutardım ama bu siteye gelince degisti falan deil cevremdekilerde bunu iyi biliyor!!! bu yıl ozetlerde dahil olmak uzere buldugum her fırsatta sivasımın macını izledim ama diger takımın macları hakkında fikir bile veremiyordum!!!
zaman gerek bu bir gercek ama bu sekilde olacagına inanmıyorum bende...
[/size]
[size=7] gunay[/size]

Alt 24.05.2005, 19:14   #42
bulldog
Acemi Yiğido

bulldog - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 bulldog isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

abircan abi sen feneri cok savunuyon birde burda sivasi destekliyon sen en iyisi fenerli kal abi fenerin avkatligini iyi üslenmisin ösür dilerim bir büyük olarak senden su 3 büyük ayaklarini birakin abi yakismiyo size
bulldog isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.05.2005, 19:17   #43
türkçerap_yakup
Tecrübeli Yiğido

türkçerap_yakup - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 türkçerap_yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Alıntı
ben sivaslıyı dürüst mert özü sözü bir bilirim, çünkü bende sivaslıyım herkesi kendim gibi bildiğimden arkadaşlar, lütfen dürüst olalım bütün dünya biliyorki özellikle büyük şehirlerde yaşayan bütün sivaslılar 3 büyüklere gönül vermiştir, aslını inkar eden bizden değildir en sevdiğimiz laftır, ama şurada adım gibi biliyorumki %99 umuz 3 büyüklere sempati duyarız, falan filan ama daha 3 aydırki siteye takılıp asıp kesen sivasspor fanatikleri çoğaldı, amennah sivassporluluğunuzdan şüphe duymuyoruz ama lütfen yalakalıkları bırakın, daha ne çabuk unuttunuz ölüp bittiğiniz takımları, sizi gidi riyakarlar sizi , daha evvelde yazmıştım bu sitede geçiş sancılı olacak tarftar toplamak kolay değil, zaman alacak, yeni nesilleri kazanmak yılları bulacaktır, burada takılan herkes öyle veya böyle eski bir takımı var ve halada devam ediyordur, ama bunu herkes için söylemiyorum, elbetteki 3 büyüklerin dışında durup spora uzak insanlar var amaç burada bunları kazanmak, 3 büyükleden artık gına gelmiş insanlar var, hayal kırıklığı yaşamışlar çok, artık türkiyedeki futbolun istanbul merkezliliğinden nefret eden milyonlar var bunun farkındayız, bunun için sivas önemli, bunun için sivas temiz toplum temiz futbolun simgesi olmaya en yakın adaydır, bunun için yoğun bir akış var sivasspora ve sitemize bunun için lütfen hoşgörülü olun butür açıklamalar ve başlıklara hemen gaza gelmeyin fırçalamayın insanları, merak etmeyin internette sonsuz alan var herkese yeter, sözün özü dürüst olalım lütfen insanlardan bugünden yarına fanatik sivassporlu olmasını beklemeyin bu bir süreç sorunudur, takımın teknik direktöründen doktoruna kadar fb li bir sivassporumuz var, hala başkanı kongre üyeliğini yeni bırakmış bir takımız, lütfen biraz insaf ve sabır diliyorum sevgili yiğidolara geçmişinde herneisen, merak etmeyin [size=7]7 milyon sivaslıyı 7 milyon sivasspor taraftarı yapana kadar bu çekişme bitmez, ama hepimizin bu sitedeki bulunma sebebi bu amaca ulaşmak olmalı, benim niyetim bu ya sizinki ?[/size]
abircan
evet gönül verdik...di'li geçmiş zaman...sivasspora gönül veriyoruz..şimdiki zaman
türkçerap_yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.05.2005, 19:19   #44
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1313 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Sariyerli_Fethi Nickli Üyeden Alıntı
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[size=7] Aferim size Her iki tarafida idare ediyonuz Acaba nereye Kadar ? [/size]
ZAMANI GELİNCE TAK TAKIM OLACAK HERKES..
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.05.2005, 19:20   #45
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1313 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
abircan abi sen feneri cok savunuyon birde burda sivasi destekliyon sen en iyisi fenerli kal abi fenerin avkatligini iyi üslenmisin ösür dilerim bir büyük olarak senden su 3 büyük ayaklarini birakin abi yakismiyo size
SANA BU KONUDA HAK VERİYOM...
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.05.2005, 19:50   #46
58_KARTAL
Acemi Yiğido

58_KARTAL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58_KARTAL ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
aynurkucukibis Nickli Üyeden Alıntı
BENCEDE BİR BÜYÜK ŞEHİR TAKIM SEVDASIDIR GİDİYOR. KOLAYCI BUNLAR KOLAYCI. BAŞARISINI KANITLAMIŞ ZENGİN TAKIMLARI TUTMAK
KOLAY TABİİ. SIFIRDAN VAREDİLEN KENDİ MEMLEKETİMİZİN TAKIMI
VARKEN....BAŞKASINI SİVASLIYA YAKIŞTIRAMIYORUM DOĞRUSU.
[size=7] BRAVO AYNUR HANIM SIZE KATILIYORUM[/size]
58_KARTAL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.05.2005, 19:52   #47
ygd
Yiğido

ygd - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ygd ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Alıntı
ben sivaslıyı dürüst mert özü sözü bir bilirim, çünkü bende sivaslıyım herkesi kendim gibi bildiğimden arkadaşlar, lütfen dürüst olalım bütün dünya biliyorki özellikle büyük şehirlerde yaşayan bütün sivaslılar 3 büyüklere gönül vermiştir, aslını inkar eden bizden değildir en sevdiğimiz laftır, ama şurada adım gibi biliyorumki %99 umuz 3 büyüklere sempati duyarız, falan filan ama daha 3 aydırki siteye takılıp asıp kesen sivasspor fanatikleri çoğaldı, amennah sivassporluluğunuzdan şüphe duymuyoruz ama lütfen yalakalıkları bırakın, daha ne çabuk unuttunuz ölüp bittiğiniz takımları, sizi gidi riyakarlar sizi , daha evvelde yazmıştım bu sitede geçiş sancılı olacak tarftar toplamak kolay değil, zaman alacak, yeni nesilleri kazanmak yılları bulacaktır, burada takılan herkes öyle veya böyle eski bir takımı var ve halada devam ediyordur, ama bunu herkes için söylemiyorum, elbetteki 3 büyüklerin dışında durup spora uzak insanlar var amaç burada bunları kazanmak, 3 büyükleden artık gına gelmiş insanlar var, hayal kırıklığı yaşamışlar çok, artık türkiyedeki futbolun istanbul merkezliliğinden nefret eden milyonlar var bunun farkındayız, bunun için sivas önemli, bunun için sivas temiz toplum temiz futbolun simgesi olmaya en yakın adaydır, bunun için yoğun bir akış var sivasspora ve sitemize bunun için lütfen hoşgörülü olun butür açıklamalar ve başlıklara hemen gaza gelmeyin fırçalamayın insanları, merak etmeyin internette sonsuz alan var herkese yeter, sözün özü dürüst olalım lütfen insanlardan bugünden yarına fanatik sivassporlu olmasını beklemeyin bu bir süreç sorunudur, takımın teknik direktöründen doktoruna kadar fb li bir sivassporumuz var, hala başkanı kongre üyeliğini yeni bırakmış bir takımız, lütfen biraz insaf ve sabır diliyorum sevgili yiğidolara geçmişinde herneisen, merak etmeyin [size=7]7 milyon sivaslıyı 7 milyon sivasspor taraftarı yapana kadar bu çekişme bitmez, ama hepimizin bu sitedeki bulunma sebebi bu amaca ulaşmak olmalı, benim niyetim bu ya sizinki ?[/size]
abircan
[size=7]İYİ HOŞ GÜZEL DEMİŞSİNDE ÜSTAD..O GEÇİŞ SÜRECİNİ SEN BİRAZ ZOR ATLATICAN GALİBA!!!SENİN NİYETİN BUYSA YAPTIGINLA BUNU TASDİKLİCEKSİN!!!GİDİPTE ÇİFTE KAVRULMUŞ ŞAMPİYONLUK DİYE TOPİC AÇMICAKSIN,KISKANANLAR ÇATLASIN DEMİCEKSİN!!!AMACINA UYGUN DAVRANIŞLARDA BULUNACAKSIN,ŞAKA YOLLUDA OLSA İNSANLARA YALAKA,RİYAKAR DEMİCEKSİN O ZAMAN....[/size]
ygd isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.05.2005, 21:06   #48
bulldog
Acemi Yiğido

bulldog - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 bulldog isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
ultraSivas_58 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

tsk abi
bulldog isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.05.2005, 22:00   #49
lülülü
Acemi Yiğido

lülülü - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 lülülü ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Alıntı:
ultraSivas_58 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

tsk abi
Arkadaslar birakalim artik Su FB-Gs-BJK-Ts´ýi en büyük Sivasspor
artik anayin tek bir Takim tutalim
insanin tek bir sevdigi oluyor
Biz sizleri kabul etmiyoruz Sivassporlu diye
ya Sivasspor ya Sivasspor yada FB-GS-BJK-TS
gittin ozaman size ihtiyacimiz yok!!!!!!!!!!!

ya Sivasspor ya Sivasspor ya Sivasspor
Ya Sev yada Terk et ............... Sivassporu
el-fatiha'dan sonra Sivasspor MARSI okunacaksa öyle ölüm hosgelmis sefa gelmis
lülülü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.05.2005, 08:33   #50
58_SIVAS_58
Acemi Yiğido

58_SIVAS_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58_SIVAS_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
türkçerap_yakup Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
CAGLAYAN Nickli Üyeden Alıntı

[size=6] Cumartesi Günü SIVASSPOR un Sampiyona Kutlamasina
az bir istirak varken Pazar günü
Fenerbahce / Galatasaray
Macindan sonra Binlerce Sivaslilarin Cadde ve sokaklarini Fenerbahce Sampiyon nidalariyla Inleterek Cirkin bir görüntü sergilediler!! Cok Üzüldüm dogrusu
Simdi Soruyorum !!! Bizler ne Kadar Sivassporluyuz ?
ne Zaman bitecek Istanbul Takimlarina olan Sevdamiz?
[/size]

karaktersiz insanlar abi bunlar...
+1967
58_SIVAS_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır