link kaldırıldığı için yazının tamamını yazıyorum
Sivas'ın yolları Anderson masalları
Israr etmeyin, "O adam" hakkında ters laf etmem. Galatasaray'ı hacamat ettiğimiz o meşum gecede, 6 gol atan takımımızın süvarisine yanlış yaparsam Allah Baba "taş eder" beni. Onu da bırak, Lorant hocaya gık bile desem ayıp olur, vefasızlık olur zaten. Bir şey diyeyim mi; aslında Sivas iyi takım. Fener'e yenilen her takıma olduğu gibi onlara da saygım sevgim sonsuz. Gerçi ilk anlarda biraz terbiyesizlik, hatta küstahlık yaptılar. Bayram günü evlerine gelen misafire gol filan atıp örfü adeti hiçe saydılar. Lakin sonradan hatalarını anlayıp durumu düzeltiler aferin.
KES TRAŞI
MAÇTA dikktaimi çeken en önemli husus kalecimiz volkan hakkında villaya mankenleri ve takım arkadaşlarını toplayıp uzun eşşek birdir birkukalı saklambaç oynadı. iddaları bulunan bu kardeşimiz tatilde eve gelen gidenin hesabınıdamı vereceğiz kesin traşı derecesinde kaptırmıştı kendini aynı kadroda bulunan ileri sürülen tuncayın da dalga dalga saçlarının arka tarafı röfle röfle parıldıoprdu.
ben elalemin saçı başıyla uğraşırken sivaslı anderson sezonun altıncı golünü kafayla gönderiverdi kaleye dünya edebiyatının devlerinden andersonun masalları topçu andersonun golüyle gerçeğe döndürdü kanaryayı.sivaslılar sevindirik oluğ hoplar zıplarken kamera fener kulubesine dönüverdi..
görüntü olarak ne bekleriz?yedek de olsa; üzülen kahrolan futbolcu suretleri bekleriz değilmi?
serveti affetmem
ama öyle olmadı baktımki servet kardeşimiz ağzı kulaklarıda yanındayle sşakalaşmakta..en hafif tanımlamayla çiğliktir yaptığı yakıştıramadım..
tam herşey bitti beraberlik so skor olup yazımı tamamlamak üzereydim ki, tuncay tezkip etti düşüncemi. kopyı,koşto ve ayak içi vuruşuyla bayramı bir gün daha uzattı bizlere..bu arada madem ki galibiz bitimede 3-5 dk var, maçla maç yazıyla alakası olmayan müthiş bir keşfimden bahsedeyip vakit geçireyim..
bütün illerde emniyet müdürlerinin telsiz kod numaraları 33 10 dur.yani istanbulda merkez 3310 diye başlayan bir anans duyunca anlarızki celalettin cerrah bişeyler söylüyor..tesadüfmü özellikle seçilmişmi bilmem ama bizim zeki müdürün dahili hat numarasıda 3310
genç müdürümüzde çok yakışıklı duran o ağır abi tavırlar. karizmatık yürüyüş,duruş,konuşuş.yazısını geç getiren fotoğrafı yoğurt çeken sayfaları dandik çizenlere karşı böyle efe efe konuşmasının sırrı ortaya çıktı.zeki müdürün gerçekleşmemiş hevesi içinde ukde kalmış özentisi meğersemse emniyete baş müdür olmakmış.
|