Beyler lorant bile 4 buyuk mactan umutlu deıl siz gelmis samiyende gs yenmekten bahsedıyorsunuz sıvasta olsa mac tamamda asy de gs yenmek o kadar kolay mı sızce hemde yenı trıbunde acılıyor dua edınde mac malatya macı gibi olmasın 5 2 filan yani anderson anderson bu adam tomas song nasıl gececek allah askına sivas malatya macında izledim anderson topun ayagına gelmesını bekliyor tomas song ona top aldırır mı
Ya Sen Loranti Dinlemedin Yada Ben Yanlis Duydum Tv8 Kanalinda Bizden 4 Büyükler Korksun Dedi Bizim Sampiyonluk Gibi Bir Hedefimiz Yok Onun Için Rahat Cikacaz Maclara Kazanmak Icin Cikacaz Oraya Defans Yapmaya Gitmiyoruz Dedi Kazanmak Icin Gidiyoruz Dedii
Ne Olursa Olsun Sivasi Desteklemek Lazim Oyle Kazanamaz Boyle Gitmek Demekle Olmaz ... Hep Destek Her Zaman Destek Tam Destek
sivası ali samiyenimizde darmadağan edecez,antep maçının acısını bu maçta çıkarırız.en az 5 gol atarız
ARKADASLAR MERHABA GALATASARAY SİVASSPOR KARSILASMASI DOSTLUK İCİNDE GECMESİNİ VE SAHA HAK EDENİN 3 PUANIN ALMASINI İSTİYORUZ..SERKAN_uA_ ARKADASIMIZIN YUKARIDA YAZDIGI YAZIYA SU CEVABI VERİYORUM....
sivası ali samiyenimizde darmadağan edecez,antep maçının acısını bu maçta çıkarırız.en az 5 gol atarız
ARKADASLAR MERHABA GALATASARAY SİVASSPOR KARSILASMASI DOSTLUK İCİNDE GECMESİNİ VE SAHA HAK EDENİN 3 PUANIN ALMASINI İSTİYORUZ..SERKAN_uA_ ARKADASIMIZIN YUKARIDA YAZDIGI YAZIYA SU CEVABI VERİYORUM....
Adamlara Helal Olsun Valla Gercekci Yazmisslar Sivasspordan Cekiniyorlar Biz Bile Onlar Kadar Gercekçi Olamadik Ama Her Zaman Her Yerde En Büyük Sivas
Alemin Krali...