[size=2]çok şükür ki bu başarıyı henüz genç denilebilecek yaşta tattım...
allahım sana sükürler olsun...
bu olay burda bitmedi...
yeni başlıyor...
yolun açık olsun [/size][size=2]SİVASSPOR[/size][size=2]'um...[/size] yolumuz açık olsun[size=2]YİĞİDOLAR...[/size]
Allaha çok şükür Sivasımız artık süper ligde.İnanın şimdi ne kadar gururlu olduğumu kelimelerle ifade edemem.dün formama aldım allahın izniyle sarıyer maçında sivasımı destekleyeceğim.
Abiler arkadaşlar lütfen sarıyer maçına büyük bir konvoyla gidelim istanbula ve türkiyeye gösterelim asıl büyüğün kim olduğunu (eğer bilet alıcak arkadaşlarımız varsa birkaç kardeşimiz organizasyonu yapsında tüm biletleri alalım Sanırım 58 gençlik bu konuya el atar) Süper ligde kalıcı olmak dileğiyle tüm yiğidoların bayramını kutluyorum
[size=2]Dün Yiğidolar olarak Antalya maçı için Antalya Atatürk stadında yerimizi aldık ve Sivassporumuza maçın sonuna kadar elimizden gelen desteği verdik...Ben yıllardır bu takımla birlikte içeride dışarıda çok maça gittim ve bu günleri Allahıma çok şükür gördüm..Bundan sonra ölsemde gam yemem artık gözüm açık gitmez...Ama şunu söyleyeyim asıl önemli olan bundan sonrası...Herzaman Türkiyenin 4 büyük takımından biri olduğumuzu söylüyoruz ya esas bundan sonra bunu isbatlamamız lazım...Bundan sonra verilen sözleri herkes yerine getirmeli...Bundan sonra gerçek destek zamanı lafın sözün sırası değil....Burdan bütün yiğidolara sesleniyorum....ŞİMDİ GERÇEKTEN DESTEK ZAMANI...Bundan sonra takımımız Süper liğ takımı bu bilinçle hareket edelim...[/size]
[size=2]Dün Yiğidolar olarak Antalya maçı için Antalya Atatürk stadında yerimizi aldık ve Sivassporumuza maçın sonuna kadar elimizden gelen desteği verdik...Ben yıllardır bu takımla birlikte içeride dışarıda çok maça gittim ve bu günleri Allahıma çok şükür gördüm..Bundan sonra ölsemde gam yemem artık gözüm açık gitmez...Ama şunu söyleyeyim asıl önemli olan bundan sonrası...Herzaman Türkiyenin 4 büyük takımından biri olduğumuzu söylüyoruz ya esas bundan sonra bunu isbatlamamız lazım...Bundan sonra verilen sözleri herkes yerine getirmeli...Bundan sonra gerçek destek zamanı lafın sözün sırası değil....Burdan bütün yiğidolara sesleniyorum....ŞİMDİ GERÇEKTEN DESTEK ZAMANI...Bundan sonra takımımız Süper liğ takımı bu bilinçle hareket edelim...[/size]
EVET SERHAN ABİ SENİNDE SÖYLEDİĞİN GİBİ BUGÜNLERİ GÖRDÜK YA.ÖZELLİKLEDE MAÇ BİTTİKTEN HEMEN SONRA PROTOKOL TRİBÜNÜDEYDİM.Ve MECNUN BAŞAKNI İLK TEBRİK EDEN KİŞDE BENDİM. O ANDA CANLI YAYINDA GÖZ YAŞLARIMA HAKİM OLAMADIM GERÇEKTENDE O ANA ANLATILMAZ YAŞANIRDI .TÜM YÖNETİCİLERİ ,TEKNİK HEYETİ,FUTBOLCULARI VE TARAFTARLARIMIZI TEBRİK EDER ÖNÜMÜZDEKİ YIL SÜPER LİGDE KORKULAN BİR EKİP OLMAYI DİLİYORUM ŞAMPİYONLUK KUTLU OLSUN.....
sivassporumuza süperligde basarilar fenerli cimbomlu besiktasli sivaslilar insallah bundan sonra en az cimbom fener besik kadar takimlarina destek olurlar bu desteği sağlayamazsak diğer anadolu kluplerinin dustugu durumlara duserizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz