Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Hepsi fasa fiso!
Alt 05.10.2005, 01:38   #41
gercek58li
Usta Yiğido

gercek58li - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 75 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 gercek58li ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Idee Hepsi fasa fiso!

Arkadaslar,niye o kadar kendinizi yoruyorsunuz? Istanbul takimlari ayni partiler gibi birbirlerine veryansin ediyorlar ama perde arkasinda en samimi dostlar.
Bunlar sadece milleti kandiriyorlar.Sezon sonunu önceden tayin etmislerdir kendi aralarinda.
Biz Sivassporumuzun sezon sonundaki yerini düsünelim ve ona da ayni oyunlarin yapilmamasi icin birseyler yapabilirsek,onlarla ugrasalim...
Alt 05.10.2005, 13:25   #42
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 995 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
Tuncay Nickli Üyeden Alıntı
Turkiyenin 3. oldugu Dunya Futbol Kupasinda beni dusunduren hep hakemler olmustu. Hakem Misirli, kamerunlu, ve adini bilmedigimiz ulkelerden.
Bu gorev alan hakemlerin memleketlerinde lig bile yok. Dusunurdum ya koskoca Turkiyeden niye bir hakeme gorev vermezler. Cevabini bulamazdim.
Avrupadayim maclara gidebildigime giderim, uluslar arasi maclarda hic bir Turk hakemi gorev almaz.(Ahmet Cakar zoraki bir iki kez)
Her hafta sonu Turk liglerinin buyuk takimlarini izlerim. Kimse kizmasin ama boyle Konya-Fener maci yoneten hakemler oldukca,yaziklar olsun. Zavalli hakem, kendi meslektaslarininda geleceklerini sondurur. Olan Gs. liye Fenerliye degil olan Turk futboluna oluyor.
Kimse benim takimim 3 puan alsinda gerisi onemli degil diyemez. Bir ulkenin
serefiyle kimse oynayamaz. Zannedilmesinki is Konyada bitti, Beyler Dunya bizi izliyor. Turkiye dunyanin gozunun onunde, olaylara daha objektif yaklasmali.
Herkesin fikrine saygim var, benim dusuncem budur.

HER BIR SIVAS'LI BENIM OZ AKRABAMDIR.
Düşüncende çok haklısın arkadaşım. Hiç düşündünmü neden dışarda bizim hakemlerimiz maç yönetemiyor.Dünya bizi bizden daha iyi tanıyor.Onun için bu tür insanlar iyi düşünmeli derim.
saygılar
Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 05.10.2005, 20:56   #43
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Alıntı:
Blackkite Nickli Üyeden Alıntı
Yazık oldu Konya'ya!! Aziz Yıldırım yine yapacağını yaptı !! Olan Konya'ya oldu !!
Evet bu arada olan konyaspora oldu! Kaybeden onlar ne hikmetse hakemlerde hep o takımlarda göremiyor.Acaba konya öyle bir gol atsaydı yinemi göremeyecekti 2X4=8 adet göz
olmadı...........
Alt 06.10.2005, 13:23   #44
enseni aldırak
Yeni Yiğido

enseni aldırak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 enseni aldırak ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart olmadı...........

Alıntı:
58_yıgıdo_58 Nickli Üyeden Alıntı
napsın adamlar baktılar olmuyo bide volleybol deniyelim demişler herhalde fnerbahçe işte başka ne beklenir her türlü pislik onlarda
ben sivaslıyım bir o kadar da fenerbahceliyim.... nerde olursa olsun dikkatli konuşalım... karalama yaparken bile seviyeli olalım.. fenerbahce o maçı almayı hak etmediğini hepimiz biliyoruz. kötü futbol oynadı. ama kimse o golle maçı fener kazandı demesin. diğer 3 gol nasılgeldi. ceyhun kırmızı kart yediğinde maç 2-3 olmuştu. yani fener 11 kişiye karşı mücadele etti. ki anelka kesinlikle golü elle attım diye bir itirafta bulunmamıştır. pozisyon da faul vardır ama kesin ve kesin faul dür. bu da yan hakemin suçudur. fenerbahce yıllarca bu hakemlerden şikayetçi oldu. mhk yı tanımama durumuna geldi. hiç bir zaman fenerbahcenin hakemlerle işi olmamıştır. nerdeyse her maçını akemleri de yenip bitirmiştir. ör: kayseri maçı , bejeke maçı .... önemli olan burda şuursuzca yapılan fenerbahce düşmanlığıdır. ki bu fenerbahce önceden türkiye liglerinde görmeyi hayal bile edemediğimiz topçuları oynatıyor.. ve ülkeye puan kazandırarak uefa ve cl ne daha fazla takımla girmemize çalışıyor.

bence bazı şeyleri tartışırken at gözlüğü ile bakmamak lazım...
enseni aldırak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.10.2005, 14:49   #45
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1352 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Arkadaşlar fenerbahçeyi aldığı bu süper galibiyetten dolayı kutluyorum çok hakederek kazandılar...Bu topicle birlikte aslında kendini herzaman Sivassporlu diye lanse eden bazı arkadaşlarında foyası ortaya çıkıyor...Yani içimizde bulunan ikinci bir takımın sevdasını bir türlü içimizden atamıyoruz...Zaten bu sezon Fenerbahçe aldığı 20 puanın 6 sı kelekten yani Ç.Rize ve Konya maçında voleybol oynayarak futbol puanı aldılar...Ne diyelim adamlara helal olsun işlerini yürütüyorlar başlarında nede olsa bu işlerin kralı Aziz babaları var...Şu slogana bir Sivasspor taraftarı olarak katılıyorum ve destekliyorum...

EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ....
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.10.2005, 15:27   #46
yusuf_07
Tecrübeli Yiğido

yusuf_07 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yusuf_07 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar fenerbahçeyi aldığı bu süper galibiyetten dolayı kutluyorum çok hakederek kazandılar...Bu topicle birlikte aslında kendini herzaman Sivassporlu diye lanse eden bazı arkadaşlarında foyası ortaya çıkıyor...Yani içimizde bulunan ikinci bir takımın sevdasını bir türlü içimizden atamıyoruz...Zaten bu sezon Fenerbahçe aldığı 20 puanın 6 sı kelekten yani Ç.Rize ve Konya maçında voleybol oynayarak futbol puanı aldılar...Ne diyelim adamlara helal olsun işlerini yürütüyorlar başlarında nede olsa bu işlerin kralı Aziz babaları var...Şu slogana bir Sivasspor taraftarı olarak katılıyorum ve destekliyorum...

EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ....
BİZ KENDİMİZİ HİÇ Bİ ZAMAN SİVASSPOR LU DİYE LANSE ETMEDİK.BİZ HEP GERÇEĞİ SÖYLEDİK.SİVASSPOR BİZİM İÇİN HER ZAMAN EN ÖNDE AMA SİZ HEP FB DÜŞMANLIĞI YAPARAK GS Lİ OLDUĞUNUZU GÖSTERİYOSUNUZ.
Alt 08.10.2005, 20:10   #47
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Alıntı:
yusuf_07 Nickli Üyeden Alıntı
BİZ KENDİMİZİ HİÇ Bİ ZAMAN SİVASSPOR LU DİYE LANSE ETMEDİK.BİZ HEP GERÇEĞİ SÖYLEDİK.SİVASSPOR BİZİM İÇİN HER ZAMAN EN ÖNDE AMA SİZ HEP FB DÜŞMANLIĞI YAPARAK GS Lİ OLDUĞUNUZU GÖSTERİYOSUNUZ.
Yususf kardeş burada şu takımı koruyoruz bu takımı tutuyoruz meselesi değil.Elbetteki burada bulunan yaklaşık 11 bin üyenin süperligte tuttuğu bir takım vardı. Şimdi Sivasspor birinci lige çıkınca, eminimki her sivaslı kendi memleketinin takımını ön plana çıkarıp ve Sivassporun yenmesini ister. Mesela ben çocukluğumdan beri tuttuğum istanbul takımıyla Sivasspor maç yaptığında biraz garip bir duyguydu ama Sivasın galip gelmesini çok istemiştim.
Buradaki tartışmamız göz göre göre yapılan bir haksızlık vardı.Tüm mesele oydu.
Bu hakısz kazancı kendi takımımızda yaptığı zaman, aynı tepkiyi göstermektir. İnsanlık. Eğer böyle haksız gollerlerle,tüm toplumun tepkisini çekerek tuttuğum futbol takımı şampiyon olacaksa hiç olmasın daha iyi. Ne hikmetse bu takımın maçlarında 4 adet hakem bir türlü göremiyor, gözlerine ne oluyorsa.
saygılar
Alt 08.10.2005, 20:58   #48
yusuf_07
Tecrübeli Yiğido

yusuf_07 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yusuf_07 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Alıntı
Yususf kardeş burada şu takımı koruyoruz bu takımı tutuyoruz meselesi değil.Elbetteki burada bulunan yaklaşık 11 bin üyenin süperligte tuttuğu bir takım vardı. Şimdi Sivasspor birinci lige çıkınca, eminimki her sivaslı kendi memleketinin takımını ön plana çıkarıp ve Sivassporun yenmesini ister. Mesela ben çocukluğumdan beri tuttuğum istanbul takımıyla Sivasspor maç yaptığında biraz garip bir duyguydu ama Sivasın galip gelmesini çok istemiştim.
Buradaki tartışmamız göz göre göre yapılan bir haksızlık vardı.Tüm mesele oydu.
Bu hakısz kazancı kendi takımımızda yaptığı zaman, aynı tepkiyi göstermektir. İnsanlık. Eğer böyle haksız gollerlerle,tüm toplumun tepkisini çekerek tuttuğum futbol takımı şampiyon olacaksa hiç olmasın daha iyi. Ne hikmetse bu takımın maçlarında 4 adet hakem bir türlü göremiyor, gözlerine ne oluyorsa.
saygılar
ARİF ABİCİM İYİ SÖYLÜYOSUNDA BURDA FB NİN NE SUÇU VAR HAKEM GOLÜ VERDİ VE O ZAMAN MAÇ 2-1 Dİ SONRA FB 3 GOL ATTI ORTADA HAKEM HATASI VAR BUNU KULÜBE MAL EDEMEZSİNİZ.HAKEME GOLÜ VER DİYE FB Mİ SÖYLEDİ.BUNUDA GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURUN.MARADONA DÜNYA KUPASINDA GOL ATTI BU KADAR KONUŞULMADI YA.SAYGILAR ABİCİM
Alt 08.10.2005, 21:04   #49
TS58
Usta Yiğido

TS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

213 Mesajına 329 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 TS58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Selçuk Yula ile Penaltıbahçe,
Ali Şen ile ezikbahçe
Anelka ile hentbolcübahçe
Ömer Çavuşoğlu ile ayıpbahçe
Bunlar bunu hep yapıyorlar.
Rize maçında oyunbozanbahçe,