Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Alıntı
Bir olay olur,gazeteleri alır bakarsınız hepsi farklı,işine geldiği gibi yazar.Sırf şüphe üzerine yazılan yazıların gerçekliliğide bu kadar olur.Gazetelerde çıkan her haber gerçek değildir.Ve bazıları Lorant'ın hizmetlerini hiçe sayarak kırıcı yorumlar yapmışlardır sitemizde,şimdi ne düşünüyorlar bilmiyorum. Hani bir ata sözü vardır" dereyi görmeden paçayı sıvamak" biraz ona benzedi bu durum.Gitmeninde bir adabı usulu vardır,Lorant neden öyle ansızın gitmeyi düşünsün buna anlam vermek zor.Zaten kendiside bu haberlere sadece gülüyorum demiştir.Ve dediğide doğru çıktı.Ve görevininde başında,şimdi Lorant'ada Sivasspor'ada destek çıkmanın zamanı,önümüzde çok önemli bir maç var,inşallah bu maçtan galip gelerek ,yaşananların üzerine sünger çekilmiş olunur,şimdi küsmek zamanı değil birlik zamanı.Başarılar diliyorum.
|
Bu haberler heryerde vardi, demekki burda bir is vardi. Bence takimla anlasamayinca geri adim atti.Neden önceden basinin karsisina cikmadika Almanyaya gittikten sonra basinin karsisina cikti.Onca gazete yalanmi söyledi simdi.Sonra Almanyanin sayili gazeteleri ve televizyonlari "Bild", "WAZ", "Die Welt", "Kicker", "RTL", SAT1, Pro7, Sport1, DSF, ve buna benzer Almanya´da ki tüm gazete ve televizyonlar Lorantin Almanyaya geri gelecegini ve Siegene Antrönörlük yapacagini yaziyi ve televizyonlarda söyüyorlardi. Yani bunlarin hepsi yalanmiydi? Lorantin bunda hicmi sucu yoktur. Alman basini türk basinina benzemez, hemde böyle saglam medya kaynaklari kesinlikle yalan haberler yazmazlar.Saglam bir kaynak olmadan kafalarina göre haber yapmadiklarini herkes bilir.
Bunu nasil anladiniz sasiyorum size. Lorant alman takimiyla istedigi gibi anlasamayinca geri adim atti ve hersey yalan dedi iste bu kadar