Alıntı:
|
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
[size=4]Arkadaşlar İstanbuldaki Sivas taraftarına birkez daha teesüflerimi bildiriyorum İstanbulda nüfusumuz fazla diyoruz ama dün yine Kadıköyde stadı dolduramadık 20 bin 25 bin arası bir taraftar vardı evet gerçekten deplasman için iyi rakam ama yinede ben Şampiyon olmuş bir Sivassporun İstanbulda daha çok taraftara oynaması gerektiğini düşünüyorum neyse yinede stada gelen bütün duyarlı yiğidolara teşekkür ediyorum...[/size]
|
Serhancığım,sana sonuna kadar katılıyorum.Ayrıca Teksas arkadaşın yazdıklarına katılmamak elde değil.Seyirci ile taraftar arasındaki farkı iyi kavrayıp,buna göre stratejiler geliştirmeliyiz.Ayrıca İST.da ki taraftarlarımız veya seyircilerimiz,SİVAS'dakiler gibi organize değiller.Bireysel veya küçük gruplar halinde gelmişlerdi.İST.da potansiyel var,ama önemli olan bu potansiyeli tribünlerde derlemek ve tezahürata kanalize etmektir.Böylesi bir eylem artık İST.'da ki SİVAS dernekleri aracılığıylamı olacak,yoksa tribündemi olacak?İŞTE BÜTÜN MESELE BU..!!!
İlaveten de,bu işlerin sana dediğim gibi zamanla ve emek vererek olacağınıda unutmamak gerektiğini düşünüyorum...Sağlıcakla...
...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...