Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 12.05.2005, 16:24   #41
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1327 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

rezaletin en büyüğüydü yine iş bize düşecek sivas'taki sivasspor taraftarını bu hafta herkes görecek biz başa düştü..
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.05.2005, 16:28   #42
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1327 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

şampiyon sivasspor..
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.05.2005, 16:30   #43
kursad58
Yiğido

kursad58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kursad58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

YA BU TOPİĞİ BEN AÇTIM AMA KONU BAZI ARKADAŞLAR TARAFINDAN FARKLI YERLERE ÇEKİLDİ POLEMİĞE DÖNÜŞTÜ BIRAKALIM ARTIK SİVASTANMI GELİRSİNİZ KONYADANMI SAKARYADANMI NERDEN GELİRSENİZ GELİN AMA GELİN GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ GÜN CÜMLE ALEME SİVASSPORLULUĞUN NE DEMEK OLDUĞUNU GÖSTERME GÜNÜ SARIYER MAÇI BİR BAŞLANGIÇ OLSUN İSTANBUL-SİVAS BİR OLSUN SİİVASTAKİ MAÇLARDA BİZ OLMAZSAKTA YÜREĞİMİZLE SİZE KUVVET VERELİM AYNI ŞEKİLDE BURDAKİ MAÇLARDADA SİZ SİVASTAKİLER BİZE DESTEK VERİN VERİNKİ... ALEM TARAFTAR GÖRSÜN
kursad58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.05.2005, 16:55   #44
Er58Ol
Tecrübeli Yiğido

Er58Ol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 Er58Ol ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

SİVASSPOR DA İNN, TARFTAR DA İNN OLACAK ,,,,,HERŞEY SİVAS İÇİN
Er58Ol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.05.2005, 14:07   #45
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1338 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
kursad58 Nickli Üyeden Alıntı
Evet sivasspor taraftarı benim gözümde artık out... Ne hafta içi olması ne iş günü olması ne maçın duyurulamaması ne de oözel maç olması ne olursa olsun dün akşam o stadın dolması lazımsı. Dünkü duyarsızlığa birkezdaha hayret ettim Allah süper ligde bu takımın yardımcısı olsun!! :(
[size=4]Kardeş sana katılıyorum bizim İstanbulda büyük taraftarımız var diyoruz ama hikaye yine anlaşılan iş bize yani Sivasta bulunan yiğidolara düşüyor bekle bizi İstanbul seni yine fethetmeye geliyoruz...[/size]
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.05.2005, 22:09   #46
EfsaneTeksas
Yeni Yiğido

EfsaneTeksas - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 EfsaneTeksas ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

arkadaşlar iş istanbuldaki yoğunlukla olmuyor tribün kültürü olması lazım. lige cıkan erzrum ve d.bakırda hep aynı şeyleri söylüyordu bizim ist nufusumuz cok biz böyle yaparız biz şöyle yaparız diye ama olmuyor. sağlam bir gruba sahip olmanız lazım öncelikle bakın bizim iddiamızın azalmasına rağmen bu haftaki mardine gidilme kararı alındı cünkü bursada adet olmuştur mac nerde olursa olsun illa teksas pankartı asılır. sivasada 20 kişilik abilerimiz gelmişti. takımın o günlerde yerlerde sürünmesine rağmen. birde sivasın karar vermesi lazım. sivasspor mu bizansmı diye. 2 takım tutanları bünyesinden arıtması lazım. yoksa süper ligde bu tip polemiklerle cok makara olursunuz. ilk girdiğim zamanlarda bizans avatarları ile yazan arkadaşlar bile vardı bu sitede artık bunları aşıp tek catı altında toplanmanız lazım. süper ligde başarılar inşallah seneyede bizde oradayız. saygılar
EfsaneTeksas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.05.2005, 10:35   #47
kursad58
Yiğido

kursad58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 kursad58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Eyvallah teksas sen bu işi tam anlamıyla özetledinn ya BİZANS YA SİVAS
kursad58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 16.05.2005, 15:58   #48
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1338 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

[size=4]Arkadaşlar İstanbuldaki Sivas taraftarına birkez daha teesüflerimi bildiriyorum İstanbulda nüfusumuz fazla diyoruz ama dün yine Kadıköyde stadı dolduramadık 20 bin 25 bin arası bir taraftar vardı evet gerçekten deplasman için iyi rakam ama yinede ben Şampiyon olmuş bir Sivassporun İstanbulda daha çok taraftara oynaması gerektiğini düşünüyorum neyse yinede stada gelen bütün duyarlı yiğidolara teşekkür ediyorum...[/size]
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 16.05.2005, 16:16   #49
ergin
Acemi Yiğido

ergin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 ergin ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
[size=4]Arkadaşlar İstanbuldaki Sivas taraftarına birkez daha teesüflerimi bildiriyorum İstanbulda nüfusumuz fazla diyoruz ama dün yine Kadıköyde stadı dolduramadık 20 bin 25 bin arası bir taraftar vardı evet gerçekten deplasman için iyi rakam ama yinede ben Şampiyon olmuş bir Sivassporun İstanbulda daha çok taraftara oynaması gerektiğini düşünüyorum neyse yinede stada gelen bütün duyarlı yiğidolara teşekkür ediyorum...[/size]

Serhancığım,sana sonuna kadar katılıyorum.Ayrıca Teksas arkadaşın yazdıklarına katılmamak elde değil.Seyirci ile taraftar arasındaki farkı iyi kavrayıp,buna göre stratejiler geliştirmeliyiz.Ayrıca İST.da ki taraftarlarımız veya seyircilerimiz,SİVAS'dakiler gibi organize değiller.Bireysel veya küçük gruplar halinde gelmişlerdi.İST.da potansiyel var,ama önemli olan bu potansiyeli tribünlerde derlemek ve tezahürata kanalize etmektir.Böylesi bir eylem artık İST.'da ki SİVAS dernekleri aracılığıylamı olacak,yoksa tribündemi olacak?İŞTE BÜTÜN MESELE BU..!!!
İlaveten de,bu işlerin sana dediğim gibi zamanla ve emek vererek olacağınıda unutmamak gerektiğini düşünüyorum...Sağlıcakla...

...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...
ergin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 16.05.2005, 16:25   #50
mesocan
Acemi Yiğido

mesocan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mesocan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ergin abi size katılıyorum..

Bizler istanbulda belki sayı olarak çok fazlayız ama bu gücümüzü tribüne kanalize edemiyoruz.. Her ne kadar Beşiktaş maçında canımız yansa da "çekirdekçi" tayfadan Kadıköyde de onlar hakimdi stada..

Aynı hareket önümde yaşandı.. Birşey için ayağa kalkan bir taraftar ve hemen arkasında sağ elinde çekirdeğini tutup sol eliylede öndeki taraftarımızı oturtmaya çalışan bir amca..

Tamam belki bizler "Taraftar" olmayı bilmiyoruz..

Ben kendi adıma da hiç bir Bizans takımının taraftarı değilim.. Sadece SivasSpor'um var ama beni kim yönlendirecek??

Kale arkasındaki Sivasspor.com ailesi de olmasa Sarıyer maçı piknik gibi geçecekdi..

Bu problemlerin "ha" demeyle düzeleceğini de sanmıyorum.. Süper Lig'de köklü bi takım değiliz.. İstanbulda da köklü bi takım değiliz.. Belki Sivas'lımız çok ama gerçekden "SivasSpor" taratarı olma bilincine haiz çok Yiğidomuz yok.. Ümid ediyorum ki şu anda canımı sıkan tüm olaylar benim ki Şovenist düşünen tüm Yiğidoların güçbirliği ile çözülecektir...

Şu anda acilen ve şiddetle ihtiyacımız olan şey İstanbulda bir taraftar birliğidir...

Saygılarımı sunarım tüm gardaşlarıma...
mesocan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır