Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: WOOTER SAHADA
Alt 21.09.2006, 11:46   #41
Murad_Kelleci58
Usta Yiğido

Murad_Kelleci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

937 Mesajına 2.402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Murad_Kelleci58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: WOOTER SAHADA

Arkadaşlar Nordın Wooter fizik kondüsyonunu düzelttiği an Süper Lig'de adından çok bahsettirecek.. Ben şahsen Mohammet Ali'den sonra Sivasspor'a gelen topla dripling yapabilen, adam eksiltebilen, hatta duran toplarda Hakkı'dan sonra iyi bir alternatif bile olabileceği kanaatindeyim.. Aman sakın adamı küsütrmeyelim.. Hollandalı oyuna küstüğü zaman futbolu çekilmez bir hal alıyor.. Çünkü adamı ben ilk kez izlemiyorum.. Ama canlı ilk kez izledim..Daha önce TV lerde en az bi 7-8 maçına denk geldim.. Kumaş belli faydalı olacaktır.. En azından geçen sene o bölge için transfer edilen iki Brezilyalı'dan çok çok üstün.. Ayrıca bi kaç oyuncumuz için de paragraf açmak gerekecek..
CARVALHO ; sezon başındaki adamla şimdi ki arasında gece gündüz fark var.. olumlu yönde.. Ama ne yazık ki iyi oynarken sakatlnadı çıktı.. Umarım bir an önce düzelir.. Çünkü dünkü futboluyla bize gerekli biri.. Attığı 8 diklemesine pasın hepsinde isabetli idi..
HARUN : Bire bir kaldığı pozisyonlarda, açıyı daraltmada, vede arkadan takımı yönetmedeki yeteneklerine birde yan toplara emin ve güvenli çıkışlar yaparak vede çalışarak bu açığını kapatabilecek yetenekte kapasitede.. Allah nazardan saklasın.. Çünkü şu an takımızın en nönemli oyuncusu..Aksini idda eden varsa buyursun
GÜRHAN : En azından genç ve yetenekli..Cem Karaca mı Gürhan mı derseniz % 100 Gürhan derim..
GÜROL : Yavaş yavaş kalitesini ve yeteneklerini sahada yansıtması gerekli.. Şu an için çok güçsüz ama teknik kapasitesini tartışmaya gerek yok.. Kondüsyon olarak hazır olduğunda Sivasspor için çok büyük bir kazanç..
Servet'i soracak olursanız onu bir ben değil herkes beğeniyor.. Tartışmaya yada oynadığı oyunda bişeyler aramak abesle iştigaldir diye düşünüyorum..
Tüm arkadaşlara sevgi ve selamlar... Sivassporumuza da Bursaspor karşısında başarılar diliyorum.. Top bizi severse 3 puan alıp gelmek içten bile değil...
Murad_Kelleci58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: WOOTER SAHADA
Alt 21.09.2006, 13:02   #42
BROTHERS58
Tecrübeli Yiğido

BROTHERS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 BROTHERS58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: WOOTER SAHADA

Alıntı:
muratto_kellechi32 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar Nordın Wooter fizik kondüsyonunu düzelttiği an Süper Lig'de adından çok bahsettirecek.. Ben şahsen Mohammet Ali'den sonra Sivasspor'a gelen topla dripling yapabilen, adam eksiltebilen, hatta duran toplarda Hakkı'dan sonra iyi bir alternatif bile olabileceği kanaatindeyim.. Aman sakın adamı küsütrmeyelim.. Hollandalı oyuna küstüğü zaman futbolu çekilmez bir hal alıyor.. Çünkü adamı ben ilk kez izlemiyorum.. Ama canlı ilk kez izledim..Daha önce TV lerde en az bi 7-8 maçına denk geldim.. Kumaş belli faydalı olacaktır.. En azından geçen sene o bölge için transfer edilen iki Brezilyalı'dan çok çok üstün.. Ayrıca bi kaç oyuncumuz için de paragraf açmak gerekecek..
CARVALHO ; sezon başındaki adamla şimdi ki arasında gece gündüz fark var.. olumlu yönde.. Ama ne yazık ki iyi oynarken sakatlnadı çıktı.. Umarım bir an önce düzelir.. Çünkü dünkü futboluyla bize gerekli biri.. Attığı 8 diklemesine pasın hepsinde isabetli idi..
HARUN : Bire bir kaldığı pozisyonlarda, açıyı daraltmada, vede arkadan takımı yönetmedeki yeteneklerine birde yan toplara emin ve güvenli çıkışlar yaparak vede çalışarak bu açığını kapatabilecek yetenekte kapasitede.. Allah nazardan saklasın.. Çünkü şu an takımızın en nönemli oyuncusu..Aksini idda eden varsa buyursun
GÜRHAN : En azından genç ve yetenekli..Cem Karaca mı Gürhan mı derseniz % 100 Gürhan derim..
GÜROL : Yavaş yavaş kalitesini ve yeteneklerini sahada yansıtması gerekli.. Şu an için çok güçsüz ama teknik kapasitesini tartışmaya gerek yok.. Kondüsyon olarak hazır olduğunda Sivasspor için çok büyük bir kazanç..
Servet'i soracak olursanız onu bir ben değil herkes beğeniyor.. Tartışmaya yada oynadığı oyunda bişeyler aramak abesle iştigaldir diye düşünüyorum..
Tüm arkadaşlara sevgi ve selamlar... Sivassporumuza da Bursaspor karşısında başarılar diliyorum.. Top bizi severse 3 puan alıp gelmek içten bile değil...

Valla agzınızdan bal damlıyor,bu takım tam kadro oynamaya baslarsa daha rahat maç izleyecegimiz kesin gibi.Nordin ve Servetin takıma faydası olması son dakika oprerasyonunun faydaları.düsünün konyadaki kırmızılar dan sonra ve transfersiz halimiz olsaydı SAHAYA NASIL BİR TAKIM CIKACAKTI!!
Alt 21.09.2006, 13:03   #43
67_DERNEK_AKKIZ
Yiğido

67_DERNEK_AKKIZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 67_DERNEK_AKKIZ ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: WOOTER SAHADA

VALLLA NE DYELIMMMNORDIN WOOTER SIVASIMIZ İÇİN HAYIRLI OLSUN.MURATTO ARKADASIMIZ WOOTER I KUSTURMEYELIM DIYO AMA ONCE O BIZIM İÇİN EN IYISINI YAPSIN BASIMIZIN USTUNDE YERI VAR.YETERKI YAN GELIP YATMASIN TEK ISTEDIGIMZ SIVASIMIZ İÇİN HAYORLI YARARLI OLSUN.CUNKU BIZ BUNU HAKEDIYORURUZ VE YERIMIZ DAHA USSTLERR...

1967 TARAFTARLAR DERNEGİ ANKARA TEMSİLCİSİ...
67_DERNEK_AKKIZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla