Alıntı:
ceza_tolga_rep Nickli Üyeden Alıntı
ARKADAŞLAR SAÇMALAMAYIN. BİZİM SİVASIN ADAMI NE KADAR SAÇMALAMAYI SEVİYOR YA? BİRİ DİYOR Kİ FORMALARIN RENGİ BİRBİRİNE BENZİYORDU? YOK İŞTE OFSAYT VARDI. BIRAKIN YAAA..ÖNCELİKLE GALATASARAYI KUTLUYOR VE TEBRİK EDİYORUM. BİRAZ HAKEMLE BİRAZDA ŞANSLARIYLA KAZANMASINI BİLDİLER. İNŞALLAH BENİM GÖNLÜMDEN GEÇENDE ŞAMPİYON OLAMALARI. YOLUN AÇIK OLSUN CİMBOM. SİVASSPORUM TABİKİ BENİM HERŞEYİM. BİZDE ÜZÜLMEYELİM ARKADAŞLAR. ŞANSIZLIK DA VARDI ÜSTÜMÜZDE. OLUR BÖYLE VAKALAR, MECNUN BAŞKAN YAKALAR HESABI, DİGER MAÇTA UYARIR OYUNCALARI TIKLASTIR VE İYİ YERLERE GELİRİZ İNŞALLAH İLK DEVRE BİTMEDEN.
KARAMSAR OLMAYALIM.
|
arkadasim bu kadar insan sacmaliyor, bir tek sen mantikli seyler yaziyorsun. bugün ki maci Sivasspor kazansaydi puanini 18+3=21'e yükseltecekti. senin sampiyon olmasi icin dua ettigin gs de, 27-3=24 puan da kalacakti ki, bu aramizda sadece 24-21=3 puan kalmasi demekti. yani senin sampiyonluk favorin gs'ye yaklasmamiz ve ilerde zayif bi ihtimal olsa da üstüne cikma sansimiz olabilirdi. simdi biraz da Sivasspor icin dua et de bir an önce 35-38 puani bulup kümede kalmayi garantileyelim.
sacmalamayi sevmeyen mantikl kardesim (!), keske bu gs avrupa'da da ofsayt golleriyle de olsa galip gelebilse de ülke puanini artirabilse.
ha, bu arada ilerleyen haftalarda da böyle maclar kaybettigimizde de, hele hele fb, bjk gibi takimlara karsi mac kaybedersek ayni mantik cercevesinde yaklasabilecek misin olaylara merak ediyorum...
ben de gs'nin temiz gollerle aldigi maclardan dolayi kutlarim. ama bu macta degil.ilk yaridaki performanslariyla zaten goller atmayi hak ettiler ama malesef benim gördügüm 2 tane bariz ofsayt goller attilar... ya ikinci yariya ne demeli? ikinci yaridaki futbollarina bakinca vicdanin el veriyorsa hem tebrik et hem de sampiyonluk dile...