Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: GS:3 SİVASSPOR:1
Alt 25.11.2006, 22:31   #41
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: GS:3 SİVASSPOR:1

ARKADAŞLAR SAÇMALAMAYIN. BİZİM SİVASIN ADAMI NE KADAR SAÇMALAMAYI SEVİYOR YA? BİRİ DİYOR Kİ FORMALARIN RENGİ BİRBİRİNE BENZİYORDU? YOK İŞTE OFSAYT VARDI. BIRAKIN YAAA..ÖNCELİKLE GALATASARAYI KUTLUYOR VE TEBRİK EDİYORUM. BİRAZ HAKEMLE BİRAZDA ŞANSLARIYLA KAZANMASINI BİLDİLER. İNŞALLAH BENİM GÖNLÜMDEN GEÇENDE ŞAMPİYON OLAMALARI. YOLUN AÇIK OLSUN CİMBOM. SİVASSPORUM TABİKİ BENİM HERŞEYİM. BİZDE ÜZÜLMEYELİM ARKADAŞLAR. ŞANSIZLIK DA VARDI ÜSTÜMÜZDE. OLUR BÖYLE VAKALAR, MECNUN BAŞKAN YAKALAR HESABI, DİGER MAÇTA UYARIR OYUNCALARI TIKLASTIR VE İYİ YERLERE GELİRİZ İNŞALLAH İLK DEVRE BİTMEDEN.
KARAMSAR OLMAYALIM.
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: GS:3 SİVASSPOR:1
Alt 25.11.2006, 22:33   #42
1967_CLUB_10UR
Tecrübeli Yiğido

1967_CLUB_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 815 1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart --->: -->: GS:3 SİVASSPOR:1

Alıntı:
ceza_tolga_rep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ARKADAŞLAR SAÇMALAMAYIN. BİZİM SİVASIN ADAMI NE KADAR SAÇMALAMAYI SEVİYOR YA? BİRİ DİYOR Kİ FORMALARIN RENGİ BİRBİRİNE BENZİYORDU? YOK İŞTE OFSAYT VARDI. BIRAKIN YAAA..ÖNCELİKLE GALATASARAYI KUTLUYOR VE TEBRİK EDİYORUM. BİRAZ HAKEMLE BİRAZDA ŞANSLARIYLA KAZANMASINI BİLDİLER. İNŞALLAH BENİM GÖNLÜMDEN GEÇENDE ŞAMPİYON OLAMALARI. YOLUN AÇIK OLSUN CİMBOM. SİVASSPORUM TABİKİ BENİM HERŞEYİM. BİZDE ÜZÜLMEYELİM ARKADAŞLAR. ŞANSIZLIK DA VARDI ÜSTÜMÜZDE. OLUR BÖYLE VAKALAR, MECNUN BAŞKAN YAKALAR HESABI, DİGER MAÇTA UYARIR OYUNCALARI TIKLASTIR VE İYİ YERLERE GELİRİZ İNŞALLAH İLK DEVRE BİTMEDEN.
KARAMSAR OLMAYALIM.
göz var nizam var bu gs mi şampiyon olacak 2 ofsayt golü var verilmeyen kartlar var sırf fener maçında eksik olmasınlar diye ..avrupa da sesi soluğu çıkmayan gs türkiye liginde aslan kesiliyor 2 ofsayt golüyle şampiyon olacaklarsa yazık derim sadece..
Alt 25.11.2006, 22:38   #43
sivassss
YASAKLI ÜYE

4 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivassss BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: GS:3 SİVASSPOR:1

Alıntı:
makdere58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeşler maçtaydım ve allaha çok şükür sivasımızı desteklemeye çalıştık.geçen beşiktaş maçında 70 kişi olan taraftarımız bugun stadı doldurdu çok şükür.Yanlız belirtmek istediğim nokta tribüne gelen insan susuyor taraftarımız maçın başı ve golden sonra hariç neredeyse hiç bağırmadı (sivastan iki otobüs gelen kardeşlerimizi saymıyorum) istanbulda yasadığımdan hiç bir 4 eylüle hiç bir maça gelmedim eğer ordada böyleysek way halimize ne olur maçlarda sivasımızı ölümüne destekleyelim büyük takım olmanın yolu taraftardan geçer!!!!!biz ne kadar iyi olursak takımda sahada o kadar iyi şeyler yapmaya çalışacaktırrr

kardeş bende maçtaydım ve dediklerinie kesinlikle katılıyorum bu taraftar tezahürat yapmasını bilmiyormu yaw böyle susmakla olmaz...
sivassss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: GS:3 SİVASSPOR:1
Alt 25.11.2006, 22:57   #44
MOS-BY-58
Tecrübeli Yiğido

MOS-BY-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

91 Mesajına 163 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 813 MOS-BY-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: -->: GS:3 SİVASSPOR:1

Alıntı:
KARAMSAR OLMAYALIM.
arkadasim bu kadar insan sacmaliyor, bir tek sen mantikli seyler yaziyorsun. bugün ki maci Sivasspor kazansaydi puanini 18+3=21'e yükseltecekti. senin sampiyon olmasi icin dua ettigin gs de, 27-3=24 puan da kalacakti ki, bu aramizda sadece 24-21=3 puan kalmasi demekti. yani senin sampiyonluk favorin gs'ye yaklasmamiz ve ilerde zayif bi ihtimal olsa da üstüne cikma sansimiz olabilirdi. simdi biraz da Sivasspor icin dua et de bir an önce 35-38 puani bulup kümede kalmayi garantileyelim.

sacmalamayi sevmeyen mantikl kardesim (!), keske bu gs avrupa'da da ofsayt golleriyle de olsa galip gelebilse de ülke puanini artirabilse.

ha, bu arada ilerleyen haftalarda da böyle maclar kaybettigimizde de, hele hele fb, bjk gibi takimlara karsi mac kaybedersek ayni mantik cercevesinde yaklasabilecek misin olaylara merak ediyorum...

ben de gs'nin temiz gollerle aldigi maclardan dolayi kutlarim. ama bu macta degil.ilk yaridaki performanslariyla zaten goller atmayi hak ettiler ama malesef benim gördügüm 2 tane bariz ofsayt goller attilar... ya ikinci yariya ne demeli? ikinci yaridaki futbollarina bakinca vicdanin el veriyorsa hem tebrik et hem de sampiyonluk dile...
MOS-BY-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.11.2006, 23:00   #45
sivaslıavukat
Tecrübeli Yiğido

sivaslıavukat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 38 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 sivaslıavukat FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
KARAMSAR OLMAYALIM.
Böyle bir maç sonrası bu kadar centilmen tavırlarla rakibi tebrik edip gönülden şampiyon olmalarını dilemek biraz tuhaf kaçıyor.Sivas olamadıktan sonra bize ne kim ne olursa olsun.
--->: GS:3 SİVASSPOR:1
Alt 25.11.2006, 23:06   #46
MOS-BY-58
Tecrübeli Yiğido

Standart --->: GS:3 SİVASSPOR:1

bence rakibi tebrik etmek ve biz olamiyorsak sampiyon olmalarini dilemekte bir sakinca yok ama bu rakip gercekten parmak isirtan, takdire deger futbol oynadiginda yapilabilir diye düsünüyorum. hani adamlar öyle bir futbol oynar ki yedigin golden bile zevk alirsin. ama tabi bazi arkadaslar gs'yi sampiyonluga götürebilecek her golde -gayrinizami olsa bile!- zevk alabiliyor anladigim kadariyla.
-->: --->: -->: GS:3 SİVASSPOR:1
Alt 25.11.2006, 23:34   #47
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: --->: -->: GS:3 SİVASSPOR:1

Alıntı:
MOS-BY-58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadasim bu kadar insan sacmaliyor, bir tek sen mantikli seyler yaziyorsun. bugün ki maci Sivasspor kazansaydi puanini 18+3=21'e yükseltecekti. senin sampiyon olmasi icin dua ettigin gs de, 27-3=24 puan da kalacakti ki, bu aramizda sadece 24-21=3 puan kalmasi demekti. yani senin sampiyonluk favorin gs'ye yaklasmamiz ve ilerde zayif bi ihtimal olsa da üstüne cikma sansimiz olabilirdi. simdi biraz da Sivasspor icin dua et de bir an önce 35-38 puani bulup kümede kalmayi garantileyelim.

sacmalamayi sevmeyen mantikl kardesim (!), keske bu gs avrupa'da da ofsayt golleriyle de olsa galip gelebilse de ülke puanini artirabilse.

ha, bu arada ilerleyen haftalarda da böyle maclar kaybettigimizde de, hele hele fb, bjk gibi takimlara karsi mac kaybedersek ayni mantik cercevesinde yaklasabilecek misin olaylara merak ediyorum...

ben de gs'nin temiz gollerle aldigi maclardan dolayi kutlarim. ama bu macta degil.ilk yaridaki performanslariyla zaten goller atmayi hak ettiler ama malesef benim gördügüm 2 tane bariz ofsayt goller attilar... ya ikinci yariya ne demeli? ikinci yaridaki futbollarina bakinca vicdanin el veriyorsa hem tebrik et hem de sampiyonluk dile...
BENİM DEMEK İSTEDİĞİM YENİLGİNİN ARDINDAN BÖYLE İĞRENÇ MANALAR BULMANIN SAÇMALIK OLACAĞI.TAMAM BEN YAZIMDA DA DEDİM ZATEN,HAKEM KARARLARINDA YANLIŞLIK OLDUĞUNU SÖYLEDİM.AYRICA SİVASDAKİ MAÇLARDA EN ÇOK TARAFTARA DESTEK VERENLERDEN BİRİDE BENİM.KOMBİNEMDE VAR.SAKIN BENİ SİVASSPORLU OLUP OLMAMAKLA KARŞILAŞTIRMAYIN.BEN GS LI DEİLİM.SADECE KUTLADIM.BENİM TEK TAKIMIM ÖLENE DEKK SİVASM OLACAKTIR.AYRICA ŞASNDA LAZIM.SERVET O KAFAYI GOL YAPABİLSEYDİ BELKİDE 3-3 OLACAKTI.AMA OLMADI.BANA GÖRE ŞUAN KÜMEDE KİMİN KALACAĞI BELLİ DEİL.İLK 56 DAN SONRASI HER AN DÜŞEBİLİR.BELLİ OLMAZ.İNŞALLAH BİZ OLMAYIZ.
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.11.2006, 23:39   #48
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 913 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK

Ilk önce sunu belirtmek istiyorum GS, Sampiyonlugundan bize ne !!!!!!! yanilmiyorsam bizim baskan GS, den 2 . futbolcu transfer etmek istemisti bize vermeyip baska takima verdiler..Bize faydasi olmayan takimin sampiyonlugu beni hic ilgilendirmiyor....Istanbulda Sivassporun 40 yil balosuna gelip 2 futbolcu ve arti yanilmiyorsam 40 bin Euromu ,Dolarmi yardim yapan herhalde GS baskani degildi bunlar unutmadik Sivasspora Maddi ve manevi destek veren her klübe tesekkür ederim..............!!!!!!!!.. Gs, macini kaybettik ama üzülmüyorum GS, bizim rakibimiz degil ve bizim rakiplerimizide rahat yenecek gücte kaybedilmis fazla bir sey yok.. bizim gercek rakibimiz haftaya Ankaragücü iste o macta puan kaybedersek cok üzülürüm.......
yigido Atilla isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.11.2006, 23:47   #49
abdullah58
Tecrübeli Yiğido

abdullah58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 794 abdullah58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

2 GOL DEGILDE
3 GOL BENCE OFSAYIT
abdullah58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: --->: -->: GS:3 SİVASSPOR:1
Alt 25.11.2006, 23:50   #50
MOS-BY-58
Tecrübeli Yiğido

Standart --->: -->: --->: -->: GS:3 SİVASSPOR:1

Alıntı:
BENİM DEMEK İSTEDİĞİM YENİLGİNİN ARDINDAN BÖYLE İĞRENÇ MANALAR BULMANIN SAÇMALIK OLACAĞI.TAMAM BEN YAZIMDA DA DEDİM ZATEN,HAKEM KARARLARINDA YANLIŞLIK OLDUĞUNU SÖYLEDİM.AYRICA SİVASDAKİ MAÇLARDA EN ÇOK TARAFTARA DESTEK VERENLERDEN BİRİDE BENİM.KOMBİNEMDE VAR.SAKIN BENİ SİVASSPORLU OLUP OLMAMAKLA KARŞILAŞTIRMAYIN.BEN GS LI DEİLİM.SADECE KUTLADIM.BENİM TEK TAKIMIM ÖLENE DEKK SİVASM OLACAKTIR.AYRICA ŞASNDA LAZIM.SERVET O KAFAYI GOL YAPABİLSEYDİ BELKİDE 3-3 OLACAKTI.AMA OLMADI.BANA GÖRE ŞUAN KÜMEDE KİMİN KALACAĞI BELLİ DEİL.İLK 56 DAN SONRASI HER AN DÜŞEBİLİR.BELLİ OLMAZ.İNŞALLAH BİZ OLMAYIZ.
kimsenin Sivassporlulugunu tartmak veya sorgulamak benim haddime degil, yalniz "Sivas'in adamini sacmalamayi sevmekle" ithaf etmek biraz agir kacti, benim tepkim özellikle o noktaya.

rakipleri tebrik ederken ve hakkinda sampiyonluk dileklerinde bulunurken, bunu gercekten hak edip etmediklerini gözetmeni de tavsiye ederim...sahsen harbi futbol oynayan hangi takimsa olsun ama bugünki futbollari sampiyon olmayi hak eden bir takimin futbolundan da uzakti. sonra gider simdiye kadar grupta gol atmamis bordeux'dan 3 yer gelirler.

her neyse, Sivasspor ligi iyi bir yerde bitirsin de geris beni baglamaz...

haydi bana eyvallah ve iyi geceler...