Hakem yarım bıraktı
Sivasspor-İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında oynanan maçta ilginç bir olay yaşandı. Karşılaşmanın hakemi Zafer Önder İpek karşılaşmaya devam edemedi. 4. dakikada karşılaşmanın hakemi Zafer Önder İpek'in sakatlanması üzerine oyun yaklaşık 2 dakika durdu. Tedavisinin ardından karşılaşmaya devam edemeyeceğini belirten Zafer Önder İpek, maçın yönetimini 4. hakem Mustafa Sağlam'a bıraktı.
Ah ah, kazandigimiz maclari bir gol farkla kazaniyoruz ve yenildigimiz maclardada üc dört tane yiyoruz malesef. Antepe 8 gol atmak biraz zor gibi görüküyor. Hayirlisi neyse o olsun.
Prestij açısından iyi bir galibiyet.Takımımız kupadan elenmek yerine en azından bir iki maç kazanmayı hedefleseydi çok kolay bi şekilde gruptan çıkacaktık ama neyse artık.İşallah bu türkiye kupasını angarya olarak görmeleri ilerki senelerde bir alışkanlık halini almaz.Ne de olsa 3 senedir aynı şeyi yapıyoruz!!!
UZUN BOYLUU VE TOPLARAAA IYIII VURAN BIR FORVET OYUNCUSUUYMUUUSSS DUYDUKLARIMAA GOREEE
bu gün maça gidemedim ama giden arkadaşların anlatmasına göre 1-0 lık bir sokr var ortada ama pozisyon bulna daha iyi oynayan istanbul b.belediyespor'muş..ayrıca ben sivasspor'dan daha çok gol bekliyordum ama tersi olmuş aksine istanbul takımı gol pozisyonlarını değerlendirseymiş diğer maçlardan bir farkı kalmayacaktı bizim için.her şeye rağmen puan almak güzel.
Önemli olan tabiki 3 puani almak ama yanilmiyorsam farkli bir galibiyet bir üst kademeye cikmamiz icin daha yararli olacakti ama artik antep macina bakmaliyiz
VAY BE ZOR YENMISIZ--BIZ-
ELIN ADAMLARI GALATASARAYI 4 LEMIS BE
LORANT GALATASARAYA KARSI BIR ZAFER DAHA ALDI
GECEN YIL 10 KISI KALMIS GALATASARAYI YENDIRMEDI-KORKAK FUTBOL OYNATTI-SIVASIMIZI GALATASARAY ZAFERINDEN ETTI
BEYPINARLI